Vizitator piticutzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 mashina d familie shi d tura ushoara: :bc stiu filmuletul ala pe dinafara 8) shi eu, dar d fiecare data cand ma gandesc c mashina mai maricica ash vrea sa-mi iau, direct la filmuletz imi zboara gandul, shi ala e raspuns final :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 vezi la video/poze, ca am postat ceva interesant... 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator razbur Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 hei oameni buni misterul a fost deslusit adica luni sau marti o sa achizitionez una bucata landcruiser scurt din 2004 cu 84000km automat clima etc .. fara piele trapa si navigatie masina este optic tehnic super ok . cu voia lui dumnezeu ne vedem la baia mare vineri (sper sa-mi iasa actele) daca nu oricum vin deabia astept sa va cunosc mutam mult de sfaturi pentru fanii toyota http://www.ih8mud.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Sa o stapanesti sanatos, si sa te poarte pe unde vrei tu, fara sa "comenteze" ... ia-i cauciucuri bune si da-i bice :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Sa ai parte de masina si la cat mai multi km. Oricum la masina aia nu-i plac service-urile. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator piticutzu Postat Septembrie 25, 2007 Partajează Postat Septembrie 25, 2007 Felicitari ! s`o stapaneshti sanatos, shi sa te descurce shi`n teren cat shi pe strada :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 26, 2007 Partajează Postat Septembrie 26, 2007 Re: . NU AM SA INTELEG ACESTI OAMENI CARE VOR SA SI IA O MASINA NU STIU CE VOR DAR CER SFATUL ALTORA...E CA SI CUM IN PRIMA NOAPTE CU NEVASTA IN PAT SUNI UN PRIETEN SI INTREBI:OARE ACUM UNDE SA O BAG? :P :g :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate