Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unde putem monta un troliu ?

AdiOnWeb

Postări Recomandate

Asta este problema de care m-am lovit zaptamanile trecute !

Am alergat din servis in servis , am apelat la multi cunoscuti si prieteni ! Multumesc tuturor !

In final am ajuns la Tzuparu , care la un pret decent si cu serioziate maxima a rezolvat problema !

Ce as vrea sa ramana dupa aventura mea este ca nimeni sa nu dea banii ceruti de unele servisuri ! Am platit la Tzuparu 500ron cu tot cu refacerea prinderii ``caloriferului`` ! Cel mai cel pret a fost 350 euro fara TVA ...

Astept cu interes experienta voastra !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Unde putem monta un troliu ?

Dar ce iti faceau aia de 350 euro :P , I-mi pare rau ca nu ai putut colabora cu cei care mi-au rezolvat de fiecare data problemele :P , eu am vrut sa te pot ajuta , dar peste cheful lor si munca lor nu pute-am trece :P

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Re: Unde putem monta un troliu ?

Dar ce iti faceau aia de 350 euro :P , I-mi pare rau ca nu ai putut colabora cu cei care mi-au rezolvat de fiecare data problemele :P , eu am vrut sa te pot ajuta , dar peste cheful lor si munca lor nu pute-am trece :P

Multumesc mult de ajutor ! Nu cei recomandati de tine au cerut suma asta... Recomandarea ta e super si o sa apelez pentru altceva la ei ! ideea , exact cum ai spus si tu , este sa stii exact ce vrei , iar eu nu prea aveam habar...(ma refer aici la troliu)!

Suma de 350 fara TVA mi-a fost ceruta de cei de la Transcarpat ... Am incercat sa negociez dar fara rezultat !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare