suzuker Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Am facut rost de un cui de remorca pe care vreau sa il montez pe masina. Problema e ca nu stiu cum sta treaba cu firele ce duc in cupla care alimenteaza remorca. Stie cineva cum arata schema electrica pt asa-ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 vino la mine si ia- schema dupa priza ... e funcionala si e facuta dupa schema originala... nu o stiu pe dinafara .......... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Exista un standard pentru asa ceva? Ca eu nu am gasit schema cand am cautat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 standard este .... am avut schema pe calc...dar nu o mai am.... mie imi functioneaza orice remorca... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Scheme aici: http://www.campertrailers.org/trailer_w ... iagram.htm :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2007 Scheme aici: http://www.campertrailers.org/trailer_w ... iagram.htm pai eu pe care reaku' s-o folosesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 ... pai eu pe care reaku' s-o folosesc? Cea mai uzuala, pentru care gasesti mai usor priza cu stecherul, dintre cele prezentate pe acea pagina, este: "7 pin round heavy duty plug & socket". :old Se utilizeaza si la camioane, cu o mica modificare a legaturilor. Deci, la truck shop-uri gasesti sigur priza si stecherul. Legaturile le faci dupa schema "7 pin round heavy duty plug & socket"! Bingooo!!! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Asta e standard.In parcul auto de la pravalie toate auto respecta schema asta "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Vreau sa montez si eu priza pe masina.Schema de mai sus este pt masina sau cea de pe remorca?Dc este pt masina inseamna ca pe remorca legaturile vin in oglinda(adik invers).Deasta vreau sa stiu exact cum sa fac legaturile.Scuze poate nu am inteles eu bine si de cat sa montez aiurea mai bine intreb. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 10, 2009 Partajează Postat Iulie 10, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Vreau sa montez si eu priza pe masina.Schema de mai sus este pt masina sau cea de pe remorca?Dc este pt masina inseamna ca pe remorca legaturile vin in oglinda(adik invers).Deasta vreau sa stiu exact cum sa fac legaturile.Scuze poate nu am inteles eu bine si de cat sa montez aiurea mai bine intreb. In imaginea de sus scrie ca e mufa MAMA. Adica cea cu gauri de pe masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Iulie 11, 2009 Partajează Postat Iulie 11, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Ok,mersi.Treaba-i clara Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rangerover Postat August 4, 2009 Partajează Postat August 4, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca kit de montaj pentru 7 pini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 (editat) Re: schema electrica de la cupla de remorca ati pus poze cu priza de conectare la remorca ,dar scrieti si culoarea la fire . 1/Lgalben-semnalizare stanga ,2/54galbastru-stop ceata,3/31alb-masa,4Rverde-semnalizare dreapta,5/58Rmaro-pozitie dreapta,7/58Lnegru-pozitie stinga, 6/54rosu-stop frana Editat Septembrie 10, 2016 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca si o schema din Nemtzia, de pe un club Unimog. http://www.unimogfreunde.de/technik-tip ... legung.htm Primele doua (pe 7 pini sunt cele mai comune) - steckerul si doza ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Salutare! Imi poate spune cineva daca exista un mod standard de conectare a instalatiei electrice a mufei pentru remorca la nissan patrol GR 2.8TD ?! Exista o mufa, se leaga de firele existente, care duc la luminile spate ale masinii, cum face orice electrician prin service, si apoi da cu banda, ca la dacie ?! Nu ma refer la pozitia firelor, aceea e standard, este prezentata mai sus. Ma refer la modul de legare a firelor la instalatia electrica a masinii, mai bine zis locul...unde anume se leaga ? Exista un conector special care indeplineste aceasta functie, ca n-ash vrea sa le leg ca-n spatele blocului.... Multumesc anticipat pentru raspunsuri! Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca toate sunt stas cele cu 7 pini pe mine ma intereseaza cele cu 14 pini ca nu am schema de fabrica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca toate sunt stas cele cu 7 pini pe mine ma intereseaza cele cu 14 pini ca nu am schema de fabrica Exista adaptor, care intra in aia cu 14 si in patrea opusa are standardul de 7. Pur si simplu o mufa. Mai bine-o cumperi decat sa tai instalatia existenta si sa pui alta mufa....parerea mea... Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Eu ma indoiesc cum ca ar exista cu 14 pini. Exista cu 13, si recomand folosirea unui adaptor. Cred ca gasesti aici: http://www.accesoriauto.ro/index.php?categoryID=4 ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca am avut de montat cu 14 pini,astea sunt pt rulote,si nu reusit sa indentific firele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca La nissan schema este un pic diferita, adica este cu 11 pini ca la toate japonezele, dar exista un adaptor care face ca schema de 11 pini sa se transfere pe 7 pini cu aceleasi functii. Problema e ca nu prea se gaseste prin romania, asa ca tot la banda izolatoare cred ca o sa ajungi. Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maiden Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca La nissan schema este un pic diferita, adica este cu 11 pini ca la toate japonezele, dar exista un adaptor care face ca schema de 11 pini sa se transfere pe 7 pini cu aceleasi functii. Problema e ca nu prea se gaseste prin romania, asa ca tot la banda izolatoare cred ca o sa ajungi. D-apai, eu n-am de nici o culoare priza pentru remorca, de nici un fel. De asta intrebam, leg firele pe instalatia de lumini pt spate, nu?! Eventual cu cleme rapide, ca sa nu dau cu banda izolatoare, ca-n spatele blocului... :grin: :grin: Sanatate si virtute, s-avem bani, s-avem ce....bea !! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 12, 2009 Partajează Postat Decembrie 12, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Clemele rapide nu sint de incredere pe termen lung sau la sarcina .Tu alegi cit timp si cum rezista lucrarea , daca o faci cu banda si cleme sau cositorite si cu termocontractibili . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costel4x4 Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca am gasit Nisan GR 2,8 trase cablurile de la priza de remorcare sub scaunul de la sofer,de unde pleaca si instalatia pt dos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: schema electrica de la cupla de remorca Solutia e buna , cablurile cam lungi.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roger Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca Am citit si eu posturile anterioare legat de priza de la carlig ptr ca vreau sa montez un carlig, dar nu am inteles unde anume se leaga firele ptr priza-la stopurile din spate sau este vreo mufa ascunsa pe undeva pe la instalatia masinii la care sa te legi direct??? Am vazut la un ford maverick ca in spatele barii langa ochetul de tractare avea acasta mufa in cazul in care pui carlig sa ai unde sa te legi cu firele si sa nu te apuci sa faci improvizatii.Carligele ca vin din fabrica unde au facute legaturile? Pe instalatie direct??? nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate