bogidan21 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca Pai in primul rand eu nu am vazut masina care sa iasa din fabrica cu carlig...Poate e optional si se monteaza la dealer-ul de unde e cumparata masina....Se poate sa ma insel totusi la utilitare si 4x4...Oricum uita-te prin portbagaj dupa mufa dar nu cred ca ai sa gasesti...Deci trebuie sa legi fiecare pin la stopuri....si masa de la mufa pe caroserie.. Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roger Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca Eu cred ca ar trebui sa fie prevazuta cu mufa de priza instalatia electrica, asa ar fi normal. nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogidan21 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca Asa ar fi normal si si ar fi si frumos...Ideea e ca orice producator cauta solutia cea mai ieftina in productie...asa ca lipsa mufa pentru cupla...Cu un aparat de masura si o schita de mana pentru conexiuni in 30 de minute termina pana si cel mai neexperimentat electrician dintr-e noi... Suzuki Vitara 94 1.6i Isuzu Trooper II 97 3.2I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator metalu Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca Salutare! Imi poate spune cineva daca exista un mod standard de conectare a instalatiei electrice a mufei pentru remorca la nissan patrol GR 2.8TD ?! Exista o mufa, se leaga de firele existente, care duc la luminile spate ale masinii, cum face orice electrician prin service, si apoi da cu banda, ca la dacie ?! Nu ma refer la pozitia firelor, aceea e standard, este prezentata mai sus. Ma refer la modul de legare a firelor la instalatia electrica a masinii, mai bine zis locul...unde anume se leaga ? Exista un conector special care indeplineste aceasta functie, ca n-ash vrea sa le leg ca-n spatele blocului.... Multumesc anticipat pentru raspunsuri! ca e in service sau e in spatele blocului e acelasi lucru operatia de bransare se face in aceasi maniera doar k trebuie sa se ajunga la instalatia principala la mansonul principal. se branseaja firele si se izoleaza cu banda izoler dar de buna caliate 3M etc.exista si o maniera mai eleganta de bransare cu conectori pe fir capsabili insa nu se recomanda la off road din cauza noroiului a prafului a contactelor imperfecte.asa k cea mai buna solutie e tot bransare de calitate si i buna izolare acum cum se branseaza f bine e cam din secretele meseriei pup Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat August 5, 2010 Partajează Postat August 5, 2010 Re: schema electrica de la cupla de remorca cu toate ca topicul vad ca-i foarte vechi, poate mai intereseaza pe cineva. conectorii aia care se capseaza pe fire si care vin cu instalatia electrica a carligului/prizei se pun de regula in masina deci nu vad cum poate ajunga asa usor noroi acolo, firele de la priza sunt destul de lungi sa ajunga. operatiunea e simpla, se scoate fiecare stop (stanga, dreapta) se capseaza mufele pe firele de la stop frana/pozitie/semnal (de regula exista si o schema cu firele,culorile in kit) sau daca insisti poti taia izolatia si pui firul peste, dar e recomandat sa se foloseasca banda izolatoare de panza. iarna cea de plastic devine casanta si se poate exfolia sparge. cam asta ar fi.. nu e nici un secret :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate