Caphonne Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Salutare maine plec la Busteni de acolo intentionez sa dau o fuga la pestera ialomicioara pe traseul Sinaia-cota 1100 etc.....pestera asta sambata si duminica daca sunt in forma m-as duce la cabana Diham.Daca vrea cineva sa vina sau este prin zona sa dea un telefon,measaj sau beep la 0723538547 si poate ne gasim pe acolo. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Busteni-pestera ialomicioara......cabana diham etc E vorba de Pestera Ialomitei? Si de acolo pe unde te-ai gandit sa ajungi la Diham? Da mai multe detalii asupra traseului propus! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Busteni-pestera ialomicioara......cabana diham etc de la pestera ialomitei la cabana diham se poate foarte simplu si confortabil numai cu elicopterul. In rest, nici macar ATV-ul meu nu poate. Mai este o varianta simpla: de la pestera iesi in valea prahovei si de acolo la cabamna diham ca orice dacie papuc care se respecta. LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 21, 2009 Autor Partajează Postat August 21, 2009 Re: Busteni-pestera ialomicioara......cabana diham etc nu ma duc direct de la pestera la diham.Ma intorc inapoi in Buesteni si pe urma la Diham. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Busteni-pestera ialomicioara......cabana diham etc Poti urca de la Gura-Diham la Diham dar nu merge cu masina pe care o ai. Trebuie o suspensie care sa flexeze bine si masina mai inaltata ca altfel iti raman barile pe acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Busteni-pestera ialomicioara......cabana diham etc mersi am revenit stiu traseul si zona de la gura diham la diham l-am facut pe jos iar cu masina mea nici gand :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate