Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

2009.08.21 Vatra Moldovitei

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150
Se preconizeaz? o plecare mâine ?i întoarcere poimâine la Vatra Moldovi?ei 2 ma?ini: eu ?i Klez. M-am pus pe mine primul c? la drum el va fi înaintea mereu cu siguran?? cu caii lui putere cu tot :grin: .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150

2009.08.21 Gura Humorului

În ultimul moment ne-am al?turat unui grup mai mare de oameni ce au mers la Gura Humorului cu cortul pentru un sfâr?it de s?pt?mân? rupt de ora? ?i tot ce înseamn? el, tab?ra fiind pus? mai jos de locul unde a fost anul ?sta trialul de la concurs. Eu ?i Klez ne-am dat cu ma?inile pe acolo speriind pe unii dintre cei ce au avut curiozitatea de a vedea cum e s? mergi offroad. Amândoi am înv??at aceea?i lec?ie dar numai pe pielea mea ?i anume c? am [cuvântul cu f] ambreiajul: nu lua?i mai în ma?in? decât cel mult un copilot, mai ales dac? sunte?i la volanul unui aro 10 cu motor de 1.4. Da, ?tiu am fost un idiot ?i cu siguran?? voi descoperi de acum încolo c? înc? mai sunt :grin: . Totu?i am avut parte de distrac?ie.

Urcând ravena aia cea mai p?c?toas? din traseul de la trialul de anul ?sta am fost pus în situa?ia la un moment dat s?-mi pun centura de siguran?? pentru c? de aplecat ce eram pe partea stâng? nu aveam cum s? m? descurc în acela?i timp cu men?inerea corpului pe scaun ?i controlul ma?inii mai ales a lipsei servodirec?iei. Ce am înv??at? P?mântul par foarte interesant când îl vezi de foarte aproape pe geam.

Urcar?m chiar mai sus printre copaci. La coborâre a fost mai distractiv. O cet??eanc? a fugit de la mine din ma?in?. M? întreb din ce cauz?: pentru c? i-am spus c? e pt prima oar? când merg pe teren atât de dificil, pt c? ma?ina se înclina mult când pe stg când pe dreapta printre copaci, pt c? m-a v?zut cum m? luptam cu lipsa servodirec?iei în coborârea înc?lecând ?an?ul, pt c? p?ream relaxat ori pt c? traseul p?rea c? se duce vertiginos în jos? Ups, am uitat de ultima faz? la care a dezertat ?i a coborât la picior: cupol? proptit?-ntr-un copac.

Îi mul?umesc lui nellorunner pentru amabilitatea de a veni spre a-mi fi de ajutor cu problema cu ma?ina ce am dus-o cu ?ufa pân? la Suceava legat? de ma?ina lu' klez.

Pe scurt ar fi: ravene, înclin?ri laterale interesante, condus ?i pe timp de zi dar ?i noapte, noroi cât încape, oameni fascina?i, oameni speria?i, ?oferi satisf?cu?i offroadistic.

Urmeaz? s? lipesc ?i ni?te poze.

Link spre comentariu

Re: 2009.08.21 Vatra Moldovitei

Bree...da poze cand stateam pe doua roti... si pe portiera nu ai ? :ha: :ha:

De altfel... super tare frate, mai mergem :hi :grin:

Nello, :sr ca nu am urcat pe unde ai urcat si tu cu toyo, da am aflat debia atuncea pe deal ca eu mergeam numai pe tractiunea spate... MRL-urile masii automate. Calinvas, mai ai AVM ? :grin:

In rest, pe langa MRL futu`, overfender semi-rupt, portiere mate, durere de spate... (si de cap :x ) am vazut azi ca rezervorul care de la masa din fabrica avea vreo 70-80 de litri.... care dupa ce am fost pe calimani, mai avea doar 50 de litri... azi are doar 40 de litri capacitate. Ce sa-i faci...fierul se "ingusteaza" la offroad :ha:

150... ambreiajul nu se futu` de la cei 5 oameni cu care erai in masina, ci din cauza ca motorul de dacie nu-i "water proof" Cred ca mai tare s-a stricat cand am mers pe parau la deal... dar nui nimic, il udam azi si creste altul :h5

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

O s? m? uit s? v?d dac? e vreo poz? cu tine pe 3 ro?i. Nu-mi amintesc dac? e vreo una c? nu le-am f?cut eu.

Link spre comentariu

A facut cineva, dar nu mai stiu cine... cateva poze cand eram pe 2 (doua) roti si pe portiera de la sofer.

PS: Multam Neloo pt lemnele de gratar, aduse din varf de munte :h5

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare