Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sport

Adi Mehala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: sport

Dinamo - Slovan Liberec

Ce ziceti de prostii astia, parca ar tine cu dujmanii.

eu nu inteleg un lucru dinamo nu are firma securitate ca eu nu am vazut numai o "fotoreporterita" care a stat in fata fanilor

atunci trebuia sa-i ia pe toti in dubite si dusi la sectie dupa aceia la puscarie macar 2 luni

astia nu-s fani astia sunt huligani si nu merita sa fie pe stadion

Suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dinama-slobodan aia

Hau, hau, hau ... miau, miau, miauuuu! si asa s-au ales cu 0-3 ...Da las' ca in retur le da 4 boabe la aia! ...de mazare! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cred ca inebunesc finantatorii, ei baga bani si fanii ii cearta si ii fac de cacat cu orice prilej. Sa nu mai vorbim de jucatori, dezinteresati si petrecareti. Astia nu inteleg ca asta e serviciul lor, de aici traiesc si sint platiti sa joace. Dar intr-un club unde conducerea e divizata si fiecare birfeste pe fiecare, nu se poate face performanta. Cit priveste posibilitatea clubului de a opri cu stewarzi 100 de suporteri sa intre in teren, aceasta e nula. Am putea sa invatam de la englezi cum se procedeaza cu huliganii.

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

Ion Oncescu - skanderberg

Avem un filmulet cu marele campion Oncescu, de la ultimul turneu mondial. Si-a lasat fitele si impresiile pe-acolo si a luat-o in bot cu 6-0, de la un baiat, Michael Todd. Imi facea impresia ca lupta cu o cupa de excavator.

http://www.youtube.com/watch?v=CrkdMgp74cc

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

Uita-te pe YouTube la campionatul de raliuri WRC pe vremea cind exista Grupa B. Puteai urca masinile pina la citi cai putere doreai, putei face orice modificari. Au murit insa prea multi piloti si au desfiintat grupa. In ce il priveste pe Ari Vatanen pot sa-ti spun ca intre nebunii aia era cel mai serios om, de altfel acum e parlamentar european din partea Finlandei; iar filmul e durere - gresea putin si murea, asa mergeau toti atunci.

Mai pun un filmulet ca sa vedem ce stiau baietii cu utilajele.

http://www.youtube.com/watch?v=quDX36WJM7k

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

Jonah Lomu - rugby

Cel mai mare jucator de rugby din toate timpurile. Am revazut filmele astea doua si nu imi vine sa cred ce putea sa faca omul asta - dadea cu cracii-n sus orice adversar, iar pe linga ceilalti trecea ca expresul printr-o gara mica.

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

Handbal

Postez aici un articol din ziarul Cotidianul si ca rog sa va ginditi ce trebuia sa faca Cristian Gatu ; sa taca si sa-i acopere pe cei doi oficiali sau sa ii sifoneze si sa dea astfel un exemplu tuturor conducatorilor din sportul romanesc?

“Cristian Ga?u ?tia de ?paga pe care Paleu ?i Omer au vrut s? o ofere arbitrilor

Academia Ca?avencu a postat vineri pe site-ul s?u o înregistrare video din luna iunie în care pre?edintele Federa?iei Române de Handbal, Cristian Ga?u, spune c? ?tia de faptul c? Petre Paleu ?i Aihan Omer vor oferi bani arbitrilor danezi înaintea meciului România-Muntenegru.

"Paleu d?dea bani în România ?i când jucau cu Cetatea Bucur, c? a?a era înv??at. El a ajuns vicepre?edinte, eu l-am sprijinit pentru c? e un tip ?i financiar potent, ?i care iube?te, c? ?i banii a?tia dac? i-a dat nu i-a dat ca s? reguleze pe nu ?tiu cine, i-a dat ca s? câ?tige România. Dar eu i-am avertizat, chiar atunci eu am ?tiut ?i le-am interzis ?i ei au f?cut-o pe barba lor. În primul rând eu am zis: "B? tu ce cau?i antrenor la Budapesta? Tu e?ti nebun?" (n.r. referire la selec?ionerul Aihan Omer)", a explicat Cristian Ga?u, pentru Academia Catavencu.

Oficialul a explicat ce s-a întâmplat ulterior: "Dup? aia ei mi-au spus, nu pot s? zic c? nu mi-au spus. Apoi când a ap?rut c?catul ?sta era normal s? spun c? nu e adev?rat, pentru c? dac? recuno?tea pre?edintele federa?iei era prob? pentru ei. Practic ne scotea din competi?iile oficiale un timp. Cert e c? oamenii nu au primit banii, dar Paleu ?i Omer mi-au spus c? le-au dat la fiecare câte 30.000 de euro ?i nu mai am încredere în ei", informeaz? NewsIn.

Selec?ionerul na?ionalei României, Aihan Omer, ?i fostul vicepre?edinte FRH, Petre Paleu, au fost exclu?i de EHF din orice competi?ie interna?ional? pe o perioad? de cinci ani, iar FRH a fost amendat? cu 27.500 de euro, în urma scandalului de corupere a arbitrilor din preliminariile CM 2009.

În luna martie, arbitrii danezi Martin Gjeding ?i Mads Hansen au f?cut public faptul c? le-a fost oferit? suma de 30.000 de euro de fiecare din partea unui oficial român pentru a ajuta forma?ia tricolor? în returul cu Muntenegru, meci decisiv pentru calificarea la CM 2009. România a învins Muntenegru în play-off-ul de calificare la CM 2009 cu scorul general de 56-55, impunându-se în retur cu 29-24, în luna iunie a anului trecut. “

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare