Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sport

Adi Mehala

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: sport

Frumos gest, dar zici ca nu-i penalty ?

Fotbal - Legile Jocului ( am gasit pe net )

Legea 12 – Gre?eli ?i comport?ri nesportive

Gre?elile ?i comport?rile nesportive, trebuie sanc?ionate dup? cum urmeaz?:

Lovitur? liber? direct?

Se va acorda o lovitur? liber? direct? echipei adverse juc?torului care dup? p?rerea arbitrului, comite, din neglijen??, impruden?? sau cu o for?? dispropor?ionat?, una din urm?toarele ?ase gre?eli:

- love?te sau încearc? s? loveasc? cu piciorul un adversar;

- sare asupra unui adversar;

- atac? un adversar;

- love?te sau încearc? s? loveasc? un adversar;

- împinge un adversar.

Se va acorda de asemenea lovitur? liber? direct? echipei adverse juc?torului care comite una din urm?toarele patru gre?eli:

- atac? un adversar ca s? intre în posesia mingii ?i atinge adversarul înainte de a juca mingea;

- ?ine un adversar;

- scuip? adversar;

- atinge în mod voit mingea cu mâna (cu excep?ia portarului în propria suprafa?? de pedeaps?).

Orice lovitur? liber? direct? se va executa de pe locul în care s-a comis gre?eala.

Lovitura de pedeaps? (penalty)

Se va acorda o lovitur? de pedeaps? atunci când un juc?tor comite în propria suprafa?? de pedeaps? una din aceste zece gre?eli, indiferent de locul în care se afla mingea în acel moment, cu condi?ia s? fi fost în joc.

pedeaps?.

In cazul nostru, fundasul atinge inainte pe Costin Lazar si apoi balonul. Tu ce zici ?

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sport

George Best - fotbal

Cel mai iubit jucator englez all time. Lui ii apartine butada : " Am incercat sa ma las de alcool si de femei. Nu am reusit; au fost cele mai nasoale 15 minute din viata mea ".

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare