Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce facem noi incepatorii in off road sau novici pe forum

didone

Postări Recomandate

Re: ce facem noi incepatorii in off road sau novici pe forum

@didone........inainte cu tupeu........ :h5

Un mic sfat........'' gandesti si dupa aia accelerezi ''......sau mai sunt cazuri in care nu mai ai timp sa gandesti...... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gogane , cred ca Didone sta foarte bine cu timpul liber , banii , asa ca daca sifoneaza acaretu' printre 2 copaci nu a fii bai mare

Never stop exploring
Link spre comentariu

poate ca am bani sau poate nu, nu cred ca asta era tema discutiei iar de sifonat masini asta se intampla si pe sosea ,off roadu iti ofera adrenalina daca nu vrei nu o cauti,daca erati atenti am spus ca sunt incepator in off road aasta nu inseamna ca ma dau la o parte din fata unei provocari asa cum mai spus mai bine gresesc incercand decat sa excelez in a nu face nimic ducando la extrem este adevarat ca uneori costa dar cu ajutorul celor cu experienta totul se rezolva prietenii stiu de ce :ha:

Link spre comentariu

la rupt masini ma refeream sai dam span :ha: sa ne ducem la extrem sa le ducem la extrem sa dam tot cei mai bun din noi in teren si cand nu stim sant intotdeauna cei care ne sfatuiesc care ne incurajeaza si ne invata doar acesta este spiritul 4x4 cred ca numai asa se invata si cred ca nimeni nu sa nascut invatat sau offroader :ha: poate sau sigur doar nr 150 :h5 :ha:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

ca numai asa se invata si cred ca nimeni nu sa nascut invatat sau offroader :ha: poate sau sigur doar nr 150 :h5 :ha:

Eu sigur m-am n?scut offroader c? înainte de a merge 2x4 am mers 4x4 prin cas?. R?utocio?ii spun c? mergeam de-a bu?ilea, dar astea-s am?nunte. :ha:

Link spre comentariu

am observat o avertizare "forumu l 4x4 creaza dependenta la mine unul se apropie de adevar aproape in fiecare seara urmaresc forumul pe diverse teme dar mai nou sesizez ca noi cei incepatori sau novici pe forum sau poate vorbesc numai in numele meu si asta se va cofirma ne acomodam mai greu sau mai bine zis ne integram < in absolut> :ha: cu greu

@aztec a punctat bine, mai citeste cate ceva din forum si o sa vezi ca se mai tin intalniri Marti seara pe la 20-21 in dreamers, si respectiv poti sa vii la o prieteneasca de weekend, o sa cunosti pe "viu" unii oameni de aici si o sa vazi / vada si altii ce poti...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
Vizitator ciulacflorin

Am avut placerea sa-i cunosc si pe cei experimentati (bulbar, ionut, gpscu,...., scuze daca nu i-am mentionat pe toti) cat si pe altii noi.

Totul a inceput de la o iesire cu cristi1, singuri, cu o masina nepregatita. Cristi1 a postat filmuletele si pozele si..... chiar si cei cu experienta si-au aratat intersul pentru acel traseu. Saptamana urmatoare ne-am intalnit si am urmat acel traseu. Toti care au participat nu au fost invitati ci s-au invitat si nimeni nu a fost refuzat cu toate ca cei cu experinta au stiut de la bun inceput ca va fi foarte greu. Patru masini pregatite si restul (10-12) masini de strada. Pe langa acest inconvenient unii au mai venit cu neveste, prietene, copii.(nu se stia greutatea traseului) Fata de ziua in care noi am facut traseul (eu cu cristi1) datele erau schimbate. A plouat toata saptamana si totul a devenit EXTREM.

Am postat aceasta poveste pentru ca totul a meritat. Chiar daca eu am fost copilot, chiar daca eu am facut traseul acela si nu numai si nu am fost vreodata mentionat, nu numele,nu laurii conteaza, ci unitatea de care s-a dat dovada, curajul, intelepciunea si omenia celor care au condus acel grup. Daca acei oameni ne lasau la 11 noaptea in munte (ei puteau pleca orcand) lucrurile ar fi putut fi grave. Nu au facut-o si FELICITARI si MULUMIRI. Deci, se poate! Acum mi-am luat si eu un 4x4 dar, incerc sa pregatesc cat se poate masina si atunci cand ma voi simti pregatit voi apela la o iesire cu cei experimentati. Va rog sa credeti ca daca nu aveti (avem) macar cauciucri nu trebuie acuzati cei cu experienta. Am invatat din aceea iesire ca multi au fost o corvoada, au incetinit ,au asteptat de la ceilalti o iesire.

In incheiere vreau sa urez tuturor impatimitilor OFF ROAD, FELICITARI!

Sper, ca toti sa fie inainte de toate -OAMENI CU CARACTER.

Transformati visul vostru in viata, ca viata voastra vis sa fie!

Florin Ciulac

Link spre comentariu

Florine, nu suntem nici pe departe "experimentati" cum ne numesti tu... Insa plecam impreuna la drum, venim impreuna acasa. Asta este un principiu bun sa-ti dea motive sa incepi sa te apuci sa profesezi in aceasta meserie!

Anul trecut existau niste orizonturi ...Anul asta vrem mai mult. Sa ne ajute Dumnezeu sa si putem realiza ce ne dorim!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:ha:pfaaaa am citit pagina cu pagina fara sa ma uit la DATA si ma gandeam ce este cu Didone de ce este suparat cum de nu are el masina ce s-a intamplat ca doar am fost cu el la Calugareni si avea un Nissan destul de suparat.Eu unul momentan termin cu 4x4 asa din frageda pruncie voi face offroad la tastatura poate ma luati cu voi pe la vreo iesire.Basculanta mea nu a tinut cu mine sambata si-a dat duhul.Cu ocazia asta multumesc celor care m-au ajutat telefonic si m-au rezolvat cu platforma in special lui Didone care m-a scos cel mai ieftin tre sa dau o :2dr.Bafta voua in continuare.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare