silv3stt3r Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Salut, Sunt iulian de loc din bucuresti, Sunt posesor de Aro 10 din 1983 in curs de dezmembrare pt reparatie si preparare offroad. Nu am experienta in preapararea masini pt offroad si sper sa ma intelegeti in cazul in care fac greseli sau ceva genul Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul. Bine v-am gasit :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: salutare Bine ai venit si mult succes !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: salutare Salut ! Nu uita sa compeltezi locatia la profil ! :W in :cl :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: salutare :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat August 22, 2009 Partajează Postat August 22, 2009 Re: salutare Salutari si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W in :cl Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare Bafta in desfasurarea proiectului de diploma :1 si :W IN :cl Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare Bun venit in :cl :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W in :cl Bafta multa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: salutare :W :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator exploratorul Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: salutare :W -bine ai venit!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: salutare :tr :W U Apropo, a naibi coincidenta de text... :P :ha: :ha: :h5 Salut, Sunt Dragos, prietenii ma mai striga Dubi. Sunt proaspat posesor de Suzuki Samurai (care in acte e din 93 dar nu bag mana in foc :)) ) oarecum preparat pe alocuri. Nu am experiente notabile in offroad dar promit sa recuperez deoarece am rabdare pasiune si indemanare :) Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul Ca si concluzie, cand trecti pe strada pe langa B-90-DKD ridicati frumos o mana/ dati un flash scurt si o sa vedeti cum va raspunde un om fericit Bine v-am gasit Salut, Sunt iulian de loc din bucuresti, Sunt posesor de Aro 10 din 1983 in curs de dezmembrare pt reparatie si preparare offroad. Nu am experienta in preapararea masini pt offroad si sper sa ma intelegeti in cazul in care fac greseli sau ceva genul Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul. Bine v-am gasit :cl Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: salutare Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pdflorin Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: salutare :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate