Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salutare

silv3stt3r

Postări Recomandate

Salut,

Sunt iulian de loc din bucuresti, Sunt posesor de Aro 10 din 1983 in curs de dezmembrare pt reparatie si preparare offroad.

Nu am experienta in preapararea masini pt offroad si sper sa ma intelegeti in cazul in care fac greseli sau ceva genul

Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul.

Bine v-am gasit

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: salutare

:tr :W U

Apropo, a naibi coincidenta de text... :P :ha: :ha: :h5

Salut,

Sunt Dragos, prietenii ma mai striga Dubi.

Sunt proaspat posesor de Suzuki Samurai (care in acte e din 93 dar nu bag mana in foc :)) ) oarecum preparat pe alocuri.

Nu am experiente notabile in offroad dar promit sa recuperez deoarece am rabdare pasiune si indemanare :)

Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul Ca si concluzie, cand trecti pe strada pe langa B-90-DKD ridicati frumos o mana/ dati un flash scurt si o sa vedeti cum va raspunde un om fericit

Bine v-am gasit

Salut,

Sunt iulian de loc din bucuresti, Sunt posesor de Aro 10 din 1983 in curs de dezmembrare pt reparatie si preparare offroad.

Nu am experienta in preapararea masini pt offroad si sper sa ma intelegeti in cazul in care fac greseli sau ceva genul

Nici la capitolul poze nu stau f bine pentru moment din motive de reparatie tinichigerie dar voi posta pozele cu tot procesul.

Bine v-am gasit

:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• vstef_is a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare