rd_adi Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Care sunt diferentele dintre aceste 2 modele? GQ exista din 86 si s-a fabricat pana in 88 iar apoi a aparut GR-ul Exista diferente intre aceste 2 modele? Arata identic NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat August 23, 2009 Partajează Postat August 23, 2009 Re: GQ vs GR GQ este varianta australiana a GR.(indiferent de anul fabricatiei). ... din cate cunosc,e "hard"de tot... :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 23, 2009 Autor Partajează Postat August 23, 2009 Re: GQ vs GR Eu stiam ca GR-ul a intrat in productie din 89... Eu am acum un Nissan Patrol din 88 (GR...) pe elicoidale idem anilor urmatori de productie... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR GQ este varianta australiana a GR.(indiferent de anul fabricatiei). ... din cate cunosc,e "hard"de tot... :grin: :g corect Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR a mai fost discutia asta din cate stiu eu, gq are motorul de 4.2, alte rapoarte in punti, frane pe tamburi pe spate, nu au blocant spate, caseta de directie ceva mai solida si cardane mai mari sincer... nici gr nu e slab, dar un motor de 4.2 chiar nu cred ca incurca forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Interesant... Gr-ul exista din 86? NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Modelul Gr (y60) a intrat in fabricatie in octombrie 1987. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Gq = masina superstrong, cu exceptia puntii spate (cea cu tamburi si fara blokant) care este un super....pipi, pt ca e axa NEFLOTANTA, adica are un sg rulm conic pe fiecare parte a masinii si planetarele stau cap in cap si creeaza forta axiala necesara stabilitatii rulmentului. Adica daca crapa un rulm pe o roata , sau o planetara, masina se cloceste de ambele roti pe spate si devine netransportabila. O tampenie ca asta am mai vazut numai la Jeep. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR a mai fost discutia asta din cate stiu eu, gq are motorul de 4.2, alte rapoarte in punti, frane pe tamburi pe spate, nu au blocant spate, caseta de directie ceva mai solida si cardane mai mari sincer... nici gr nu e slab, dar un motor de 4.2 chiar nu cred ca incurca asa e, deja si tu ai ceva de GQ in masina ta :grin: da eu am motorul si cutia in combinatie cu puntile de GR 2,8 :banana nu am inca 2 buc.racord de frana mai lung de la sasiu la punti dar sper sa gasesc cat de curand (nici bugetul nu era prea stralucit in perioada asta) si dupa asta vine test drive-ul cu 4,2 rapoarte GR si roti pe 35. :x PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Gq = masina superstrong, cu exceptia puntii spate (cea cu tamburi si fara blokant) care este un super....pipi, pt ca e axa NEFLOTANTA, adica are un sg rulm conic pe fiecare parte a masinii si planetarele stau cap in cap si creeaza forta axiala necesara stabilitatii rulmentului. Adica daca crapa un rulm pe o roata , sau o planetara, masina se cloceste de ambele roti pe spate si devine netransportabila. O tampenie ca asta am mai vazut numai la Jeep. pot sa schimb decat puntea spate? (eu am GQ) Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Gq = masina superstrong, cu exceptia puntii spate (cea cu tamburi si fara blokant) care este un super....pipi, pt ca e axa NEFLOTANTA, adica are un sg rulm conic pe fiecare parte a masinii si planetarele stau cap in cap si creeaza forta axiala necesara stabilitatii rulmentului. Adica daca crapa un rulm pe o roata , sau o planetara, masina se cloceste de ambele roti pe spate si devine netransportabila. O tampenie ca asta am mai vazut numai la Jeep. pot sa schimb decat puntea spate? (eu am GQ) numai daca schimbi si grupul fata.. pt ca are alt raport gq fata de gr forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: GQ vs GR Gq = masina superstrong, cu exceptia puntii spate (cea cu tamburi si fara blokant) care este un super....pipi, pt ca e axa NEFLOTANTA, adica are un sg rulm conic pe fiecare parte a masinii si planetarele stau cap in cap si creeaza forta axiala necesara stabilitatii rulmentului. Adica daca crapa un rulm pe o roata , sau o planetara, masina se cloceste de ambele roti pe spate si devine netransportabila. O tampenie ca asta am mai vazut numai la Jeep. pot sa schimb decat puntea spate? (eu am GQ) numai daca schimbi si grupul fata.. pt ca are alt raport gq fata de gr :h5 mdea corect Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR sau poti schimba puntea dar o vei desface, vei pastra rapoartele de GQ si vei avea punte cu blocant si frana pe disc PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR sau poti schimba puntea dar o vei desface, vei pastra rapoartele de GQ si vei avea punte cu blocant si frana pe disc asta ar fi o prostie adica singurul dezavantaj al rapoarteleor de gr este ca pt a merge cu o viteza decenta, trebuie sa turezi motorul EXACT LA TURATIA UNUL 2.8 adica la 2000 rpm va avea cu rapoartele de gr aceeasi viteza ca si un gr (cam 80/h in a 5 a ) sigur, 4.2 NU ARE NEVOIE de asemenea turatii pt a avea cuplu suficient, dar ca sa mai castigi in viteza si sa profiti de cuplu mare, ii pui 35, cu care pt o viteza reala de 80 /ora probabil va trebui doar 1500rpm forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR sau poti schimba puntea dar o vei desface, vei pastra rapoartele de GQ si vei avea punte cu blocant si frana pe disc asta ar fi o prostie adica singurul dezavantaj al rapoarteleor de gr este ca pt a merge cu o viteza decenta, trebuie sa turezi motorul EXACT LA TURATIA UNUL 2.8 adica la 2000 rpm va avea cu rapoartele de gr aceeasi viteza ca si un gr (cam 80/h in a 5 a ) sigur, 4.2 NU ARE NEVOIE de asemenea turatii pt a avea cuplu suficient, dar ca sa mai castigi in viteza si sa profiti de cuplu mare, ii pui 35, cu care pt o viteza reala de 80 /ora probabil va trebui doar 1500rpm pai cam astea ar fi motivele sa schimb puntile...35-uri si blocantul de pe puntea spate.... plus ca s-a explicat mai sus puntea spate GQ e fix o #$^% deci nu se justifica decat schimbatul rapoartelor Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR sau poti schimba puntea dar o vei desface, vei pastra rapoartele de GQ si vei avea punte cu blocant si frana pe disc asta ar fi o prostie adica singurul dezavantaj al rapoarteleor de gr este ca pt a merge cu o viteza decenta, trebuie sa turezi motorul EXACT LA TURATIA UNUL 2.8 adica la 2000 rpm va avea cu rapoartele de gr aceeasi viteza ca si un gr (cam 80/h in a 5 a ) sigur, 4.2 NU ARE NEVOIE de asemenea turatii pt a avea cuplu suficient, dar ca sa mai castigi in viteza si sa profiti de cuplu mare, ii pui 35, cu care pt o viteza reala de 80 /ora probabil va trebui doar 1500rpm pai cam astea ar fi motivele sa schimb puntile...35-uri si blocantul de pe puntea spate.... plus ca s-a explicat mai sus puntea spate GQ e fix o #$^% deci nu se justifica decat schimbatul rapoartelor pai nu e prostie, pt.ca o punte spate de GR cu blocant o gasesti intre 300-500 euro, si sa cumperi blocant pt.puntea de GQ sare de 1000. Normal daca vrei sa mergi cu 35" ca si cu cele de 31" schimbi puntile, dar ambele, ca altfel vei avea efectul ca si cum pe fata ai roti mai mari si pe spate mai mici si rezultatul final de distrugere a unuia din grupuri (cel fata cedeaza mai repede deobicei, dar nu e o regula) PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR :h5 de acord cu tine....si Soimu scrisese mai sus acelasi lucru Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR Eu as inlocui/ modifica / imbunatati lagarul de roata spate si as pastra puntea . Tehnica rulmentilor a progresat enorm im 15 ani , daca ar avea resursa tehnologica de 30 -40 k ore de functionare tot ar fi bune. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR Eu as inlocui/ modifica / imbunatati lagarul de roata spate si as pastra puntea . Tehnica rulmentilor a progresat enorm im 15 ani , daca ar avea resursa tehnologica de 30 -40 k ore de functionare tot ar fi bune. aici n-am mai inteles cu ce te avantajeaza PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savagex Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR Imi cer scuze, intrebarea mea e putin off-topic, dar poti pune diferentialul blocabil din puntea spate la puntea din fata? Subaru justy 1,3 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 25, 2009 Autor Partajează Postat August 25, 2009 Re: GQ vs GR DA! Dar cu mici modificari! E foarte strong blocantul de GR merita pus si pe fata! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: GQ vs GR DA! Dar cu mici modificari! E foarte strong blocantul de GR merita pus si pe fata! respectiv alte planetare, pt ca nu se potrivesc numarul de canaluri de pe fata pe spate in rest, taiat sudat chesti normale forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat August 26, 2009 Autor Partajează Postat August 26, 2009 Re: GQ vs GR Exact! Cel mai simplu din 2 diferentiale 1 de fata 1 de spate cu blocant faci unu de fata cu bloncat! Cu siguranta vor tine lafel de bine ca 2 ARB-uri ... NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: GQ vs GR Hai, de e asa simplu, care se apuca sa bage blokantu spate in fata........... da asa ...fizic si nu numai pe tastatura ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: GQ vs GR :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate