Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

GQ vs GR

rd_adi

Postări Recomandate

Re: GQ vs GR

DA! Dar cu mici modificari! E foarte strong blocantul de GR merita pus si pe fata!

era un post cu un flacau care facuse chestia asta...si nu parea deloc simplu :h5 nu pot intra in detalii tehnice ca ma depasesc, de pe forumul frantuzesc parca...

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

DA! Dar cu mici modificari! E foarte strong blocantul de GR merita pus si pe fata!

era un post cu un flacau care facuse chestia asta...si nu parea deloc simplu :h5 nu pot intra in detalii tehnice ca ma depasesc, de pe forumul frantuzesc parca...

aici e modificarea http://www.patrol-gr.net/trucs116.php

dar dupa cum se vede nu e nici usor nici simplu, implica meserias in mecanica si sudura, riscul de a hurui grupul daca ceva nu e ok sau chiar de a se sparge. Iar daca e sa calculezi costurile nu stiu daca e chiar asa de ieftin, in primul rand trebuie sa distrugi doua punti, iar daca operatia nu reuseste i-ti mai trebuie o punte ca sa te mai poti da cu masina.

Parerea mea ca meseriasul care a postat lucrarea nu e la prima tentativa, si a postat doar cea care i-a reusit.

Eu personal as opta pentru un blocant ARB sau altceva, dar fabricat si garantat pentru puntea respectiva.

Si o alta problema, capacul de pe spate care are parghia blocantului are peretele mai subtire decat cel original de pe fata care mai rezista cat de cat la impacturi cu bolovanii, dar daca lovesti cumva blocantul acela "home made" rezultatul va fi o punte distrusa.

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Se pate face si cu planetare originale de fata si modifici doar in dif una alta!

Cum am fonduri am sa si dovedesc (nu pe tastatura ci fizic)

se poate face, nu a zis nimeni ca nu, problema e ca blocantul "home made" e foarte expus lovirii, pe puntea spate e in dosul puntii si acolo nu prea ai cum sa-l dai da bolovani, dar pus in fata trebuie gasita o solutie viabila de a-l proteja, un scut direct pe grup.

PATROL GR Y60 4,2D SWB

Link spre comentariu

asa, ca exercitiu de stil poti trece blokantu spate pe fata, dar e "deranj" mare si chiar daca o faci trebuie sa tii cont ca rezultatul e discutabil. Opinia mea e ca nu merita......

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

asa, ca exercitiu de stil poti trece blokantu spate pe fata, dar e "deranj" mare si chiar daca o faci trebuie sa tii cont ca rezultatul e discutabil. Opinia mea e ca nu merita......

asta ziceam si eu, mai bine un ARB sau altceva fabricat si garantat pt.puntea aia

PATROL GR Y60 4,2D SWB

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare