Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema navara d22

sean70

Postări Recomandate

Problema Navara D22

Buna ziua,

Am un Navara D22 diesel din 2004 care face figuri in treapta 3 si 4 - pierde putere,nu trage,parca nici nu se accelereaza,iar daca tin schimbatorul un pic impins cu mana se smuceste masina.Mentionez ca nu face asa mereu,doar cand o apuca pandaliile dar in ultimul timp o apuca cam des.

Sper sa nu fie cutia ca e groasa!

Va rog,pareri,solutii!

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema navara d22

cand iti face figurile astea, este cuplat reductorul_?

sau e doar pe tractiune spate_?

eu am avut o problema asemanatoare, facea doar pe 4H, si intradevar aleatoriu, nu in permanenta.

am verificat ambreajul, si dupa ce l-am reglat, deoarece era putin slabit, nu a mai facut. Cel [putin pana acuma.

Sincer nu stiu, asta sa fi fost cauza, alta, nu stiu!

verifica totusi ambreajul.

daca nu ... pune-o pe un tester.

ps.

iti trimit pe mail un manual de service pentru D22.

trebuie sa ajung acasa, si sa sap printre CD-uri. il gasesc eu. il aveam.

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

Multumesc,am manual de d22,l-am gasit pe aici pe forum.

Figurile le face pe sosea,cu tractiunea spate.Pe 4H SI 4L nu am remarcat,dar nici nu am fost foarte atent;o sa testez.

Saptamana trecuta am tractat cu ea o platforma cu o duba de la Craiova si a fost destul de nasol fara 3 si 4;in a 5-a nu face urat.Daca era ambreiaj nu facea figuri si in celelalte trepte?

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Multumesc,am manual de d22,l-am gasit pe aici pe forum.

Figurile le face pe sosea,cu tractiunea spate.Pe 4H SI 4L nu am remarcat,dar nici nu am fost foarte atent;o sa testez.

Saptamana trecuta am tractat cu ea o platforma cu o duba de la Craiova si a fost destul de nasol fara 3 si 4;in a 5-a nu face urat.Daca era ambreiaj nu facea figuri si in celelalte trepte?

depinde de rapoarte.

sa il pui pe test, sa nu fie si ceva electronic.

imi dau si eu cu parerea, nu stiu concret ce ar fi.

astept si eu un profesionist sa sara cu rezolvarea... chiar m.as bucura sa o rezolvi.

iti urez mult succes, si sa fie ceva minor si ieftin.

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

Va multumesc pentru opinii si incurajari,dar totusi daca era cutia nu ar fi trebuit sa se auda un carait,un sunet,ceva?

Nu se aude nimic.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

stai linistit....problema ta este sonda de neutral si costa in jur de 3oo-4oo ron

daca nu vrei sa dai banii astia scoate-i papucii de la sonda si gata...eu am mers 2 luni cu papucii scosi ca nu aveam timp 30 minute sa o shimb :h5

cind a inceput prima data am crezut ca e de la filtrul de motorina :ha: apoi mi-am dat seama de ea

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Multumesc mult de informatie,banuiam eu ca e o magarie de genul asta.Nu stiam cu ce se ocupa senzorul PNP,abia azi,dupa ce am citit raspunsul tau m-am uitat in manual si m-am lamurit cat de cat.Cu filtrele am inceput si eu,fara rezultat.

Abia astept sa se intoarca masina diseara sa-i smulg mufa si sa pun aparatul de masura pe el.Revin cu rezultatele! :hi

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare