Max Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Am o rugaminte pentru cineva din Bucuresti care vine la MMOF. Daca poate cineva sa asigure transportul din Bucuresti in Baia Mare pentru o persoane v-as ramane indatorat. E vorba de Maria Magdalena Danaila, persoana care ne va incanta in seara traditionala si in seara festiva la MMOF cu muzica ei. Daca e dispus cineva il rog sa ma sune pe mine 0764104774 sau pe Cornelia 0764104775 Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Rugaminte pentru cei din Bucuresti care vin la MMOF Am o rugaminte pentru cineva din Bucuresti care vine la MMOF. Daca poate cineva sa asigure transportul din Bucuresti in Baia Mare pentru o persoane v-as ramane indatorat. E vorba de Maria Magdalena Danaila, persoana care ne va incanta in seara traditionala si in seara festiva la MMOF cu muzica ei. Daca e dispus cineva il rog sa ma sune pe mine 0764104774 sau pe Cornelia 0764104775 Multumesc Poate veni din dimineata de 27 ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 24, 2009 Autor Partajează Postat August 24, 2009 Re: Rugaminte pentru cei din Bucuresti care vin la MMOF Am o rugaminte pentru cineva din Bucuresti care vine la MMOF. Daca poate cineva sa asigure transportul din Bucuresti in Baia Mare pentru o persoane v-as ramane indatorat. E vorba de Maria Magdalena Danaila, persoana care ne va incanta in seara traditionala si in seara festiva la MMOF cu muzica ei. Daca e dispus cineva il rog sa ma sune pe mine 0764104774 sau pe Cornelia 0764104775 Multumesc Poate veni din dimineata de 27 ? Bineinteles. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 24, 2009 Partajează Postat August 24, 2009 Re: Rugaminte pentru cei din Bucuresti care vin la MMOF Musai ne va canta si noua pe drum ! :h5 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate