offroadcb Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Metabond sau duralube Eu am incercat la vreo 2 masini cu Duralube si nimic spectaculos.. In schimb cand am pus cel mai ieftin aditiv (era 2+2) la un Golf 2 care facea zgomot a disparut zgomotul.. go figure.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Metabond sau duralube Asta pentru ca uleiul din GOlf nu era ce trebuia... acelui motor, in concordanta cu gradul lui de uzura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadcb Postat Mai 11, 2012 Partajează Postat Mai 11, 2012 Re: Metabond sau duralube era conform specificatiilor producatorului, intotdeauna sunt atent la detaliile astea si am schimbat uleiul la timp.. posibil sa ai dreptate, trebuia un ulei mai gros, probabil asta a facut si aditivul respectiv, l-a ingrosit fiindca arata ca mierea.. dar de ce n-a facut minuni duralube pe care-l bagasem cu 5000km inainte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Mai 12, 2012 Partajează Postat Mai 12, 2012 Re: Metabond sau duralube Pai probabil 2+2 ala era un aditiv care sa ingroase uleiul si preia din jocuri iar Duralube este pentru o lubrifiere mai buna la nivel molecular. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emyg64 Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 (editat) produse METABOND SAL ALL ! ati folosit cumva din prosdusele METABOND? ma refer la : 1 MEGASEL aditiv motorina ( la cat de infecta e motorina in romania) 2 METABOND ECO înnobilator de suprafete cu nano tehnologie pt motoare diesel noi uzate si foarte uzate 3 METABOND Top 5w-40 ulei agrement A3/B3/B4-98 - BMW LONGLIFE OIL - VOLVO VW 502.00; 505.00(1/97) eu am implinit 210000 km si am folosit pana acium CASTROL 5W-40 diesel multumiri anticipate !:tk Editat Septembrie 3, 2014 de Max emyg :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 (editat) Re: produse METABOND Pfff, Metabond-ul reduce poluarea cu pana la 30%... Au mai fost discutii pe tema asta. Daca ai Td4 si vrei un motor in mintile lui utilizeaza uleiul recomandat, eventual schimba-l mai des, da-i motorina buna, pune-i antigel de calitate si periodic da-i niste 2+2 diesel cleaner de la Berkebile, si anuleaza EGR-ul. De la un punct in colo Metabond-ul mi se pare frectie la picior de lemn. De ce as avea nevoie sa fac motorul mai silentios si sa maschez niste sunete care pot fi traduse prin uzuri mari ale pieselor? L.E.: masina sotiei are peste 305000 km si nu a primit tratamente d-astea, doar ocazional 2+2. Editat Septembrie 3, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: produse METABOND "înnobilator de suprafete cu nano tehnologie" - hopaa uite ca au gasit echivalentul pt motoare folosit de cei ce profita de prostia unora atunci cand cumpara sampon cu "molecule active de argint" (sau similar). Eu cand vad/aud reclame de genul asta trec strada pe partea celalalta... in concluzie toate produsele ce folosesc cuvinte de genul asta in descrierea lor ar trebui evitate. 1 still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emyg64 Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: produse METABOND eu am folosit CASTROL 5W-40 am ajuns la 210 k si nu am avut probleme decat un actuator la turbina , 2 furtune la intercooler ( cel mare si cotu mic) un termostat o pompa de apa si fulia , bine astea nu au legatura cu uzura la motor. aveti vreun sfat pentru un ulei special dupa un nr de km sau antigel ? in privinta motorinei este catastrofa eu am avut masina in germania si nu va spun cum se simtea diferenta ( la km 80 la MOL pe A1 nici nu au ferestre de observatie la pistoalele de la pompe nici nu stii ce bagi ) si un amic mi-a spus ca MEGASEL e bun pt ca e motorina proasta sau iei din aceea cu 7 lei litru . merci pt sprijin ! emyg :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: produse METABOND salut In romanica solutia de moment este : schimba filtrul de motorina mai des (nu da banii pe alte prostii). Din ce am auzit cu cat e mai uzat motorul cu atat mai gros trebuie sa fie uleiul..dar las pe altii care se pricep mult mai bine sa te sfatuiasca aici. bafta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: produse METABOND Personal il consider frectie la picior de lemn (o frectie cam scumpa oricum). Unul din motivele pt care spun asta este prezentarea total aiurea modului cum lucreaza. Va dau aici doa citate din aceeasi pagina de prezentare: Foarte important: NU MODIFICA toleranta motoarelor, NU SE DEPUNE nimic pe suprafata camasii, a pistonului, etc. de aceea este recomandat si la motoarele noi sau care sunt într-o stare foarte buna. Dar surprinzator, la cateva randuri mai jos scrie: Metabond-ul formeaza pe cale chimica un strat protector neted, pe suprafata metalelor supuse frecarilor. Stratul de grosime moleculara rezista la cele mai mari solicitari . Impiedica contactul direct metal pe metal la piesele in miscare, reducand astfel frecarile. Pai, ori se depune ori nu? Nu poti face un strat protector din NIMIC. Toate astea se bazeaza pe depunerea unui strat de teflon peste tot inclusiv pe unde nu trebuie. Schimbati uleiul si filtru cand trebuie si nu mai cheltuiti bani pe solutii "miraculoase" care "reduc consumul" si alte aberatii. Parerea mea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 3, 2014 Partajează Postat Septembrie 3, 2014 Re: produse METABOND SAL ALL ! ati folosit cumva din prosdusele METABOND? .... multumiri anticipate !:tk Exista deja un topic pe aceasta tema ( ba chiar comparativ cu Duralube !), asa ca topicul tau a fost unit cu cel vechi si in care poti citi deja o gramada de pareri pe aceasta tema ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Aditiv...este sau nu adevarat? Am vazut acest video si ma tot gandesc daca este asa minunat acest aditiv! Am folosit "Lucas" de cateva ori dar in acest video arata ca nu prea face diferenta mare! :grin: Ce parere aveti? [video=youtube;A-bU6SByP0Y]https://www.youtube.com/watch?v=A-bU6SByP0Y Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Decembrie 17, 2014 Partajează Postat Decembrie 17, 2014 Re: Metabond sau duralube ? Sau alt aditiv ? Nu mai bagati toate prostiile in motor . Folositi ulei recomandat de producator provenit din sursa sigura si adaugati ulei 2T in motorina.Scapati de toate necazurile si uitati ca aveti motor la masina.:old 1 RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alextoy Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Re: Metabond sau duralube ? Sau alt aditiv ? prin 2000 am pus duralub la un patrol 3.3 d si dupa citeva zile a inceput sa creasca turatia la relanti,si tot crestea si crestea si la un moment dat a trebuit sa surubaresc pe la pompa de injectie sa dau mai mic ca devenea enervant ,consumul la vremea respectiva nu ma interesa dar sigur scazuse si motorul tragea mai bine,asta am vazut eu personal dar in ziua de azi la cite facaturi sint pe piata nu mai am incredere in ele si cred ca la fel ca la orice produs cind apare pe piata prima data este de calitate apoi pe parcurs calitatea se mai dilueaza.,,,,,,,,,,,,,,, AN NOU MAI BUN,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viorelvlad Postat Decembrie 30, 2014 Partajează Postat Decembrie 30, 2014 (editat) Re: Metabond sau duralube ? Sau alt aditiv ? Eu folosesc Metabond la masina de concurs (Toyota 70,motor 3000 tdi), la motor tratament Gold ,si ulei Metabond (10w40, masina 1992),care fata de uleiul recomandat de producator se observa o crestere semnificativa a presiunii de ulei ( mai ales ca noi le cam solicitam in competitii ),mai ales la relanti ,iar tratamentul este bun in conditiile cand te rastorni (nu mai ai aceasi presiune si ungere),eu personal la Etapa de la Piatra Neamt ,datorita deteriorarii unui tendon pe fata,flansa de la cardanul fata ,mi-a sectianat baia de ulei si am mers fara ulei (in conditii de concurs cu noroaie grele)inca vreo 10 -15 Km fara sa patesc ceva la motor (aici ma ajutat tratamentul) . Dupa parerea mea uleiul Metabond este mai calitativ decat altele strict pentru masinile noastre de tura sau competitie ,iar aditivul ptr. motor si transmisie,cele pentru motorina sau benzina nu am vazut diferente in comportamentul motorului ( la mine cel putin ). Editat Decembrie 30, 2014 de Astral SAU = ORI....deci FARA cratima ! Suzuki Samurai Toyota LJ 70, 3000cmc VW Golf Plus , de zi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Decembrie 31, 2014 Partajează Postat Decembrie 31, 2014 Re: Metabond sau duralube ? Sau alt aditiv ? Dupa demonstratiile lor de pe youtube pare ca isi face treaba! Nu gasesc Bestline in europa....doar pe amazon din sua! Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate