Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Circuit off road ilegal ... - JURNALUL

adi4x4

Postări Recomandate

Re: Circuit off road ilegal ... - JURNALUL

Salut Zippo, si eu ma bucur sa te intilnesc. Si ca un privitor " din afara" al evenimentelor Off Road, imi permit sa punctez cateva lucruri, care poate ar face ca titluri de genul "Circuit ilegal de Off Road" sa nu mai fie posibile.

1. Este necesara o mapa cuprinzand legislatia ( .. si nu este putina) ale carei prevederi sa fie respectate la organizarea evenimentelor.

2. Un model de cereri pentru institutiile abilitate sa aprobe evenimentul.

3.Si poate un " gentelemans agreement's" al cluburilor cu privire la lucrurile" care se poate si care nu se poate"

Iar comparatia pe care o faceai cu vanatoarea mi se pare absolut corecta. Numai ca pentru asta, ar trebui sa se formeze asociatii ( cel putin la nivel de judet) in care sa se reglementeze calitatea de membru, cuantumul cotizatiei, termenele si modalitatile de plata, drepturile si obligatiile membrilor etc... Multa birocratie si cred eu, putini oameni dispusi sa se inhame la asa ceva.

Si chiar si atunci, din pacate vor exista "braconieri"

Si mai ai dreptate cu ceva: cei care se dau din pasiune, au mai multa grija de mediu decat cei care sunt platiti sa o faca. Dupa 4 zile si pete 100 de oameni la Agnita Free Spirits, din campament nu a trebuit sa adunam o hartie, un pet, un muc de tigara!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Circuit off road ilegal ... - JURNALUL

un caiet de sarcini pentru organizatori se afla la FRM si la FRAS (sunt cam la fel - respecta aceeasi legislatie).

Sunt sigur ca o trecere normale, oricat de offroad, cu un minim de bun simt nici macar padurarul nu-ti zice nimic.

Lumea are ce are cu betivii care incep "araturile" si fac zob tot ce intalnesc in cale.

LA MULTI ANI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare