Vizitator bakero Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: Subaru Forester Forester e surprinzator.am descoperit acum cu zapada asta. Masina merge.atat timp cat nu sari calu incercand sa scoti "defender-ul" din el.ca nu exista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: Subaru Forester :banana daaa, poti parca oriunde pe zapada asta ceea ce e o mare scofala. pe sosea te bati aproape cu oricine vrei tu, in curbe sta nemaipomenit datorita centrului de greutate si tractiunii integrale, in teren pe iarba uda am urcat si coborat rampe incredibile - reductorul face treaba buna, e versatila si fiabila insa nu are treaba cu off road ul de competitie. ce face Forestier cu ea la clasa standard e maximum de capabilitate off road si tot mi se pare o barbarie :cr am avut 3 buc si manuale si automate insa cutia automata de pe modelul 2007,8 este minunata ! DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 22, 2010 Partajează Postat Ianuarie 22, 2010 Re: Subaru Forester am avut 3 buc si manuale si automate insa cutia automata de pe modelul 2007,8 este minunata ! Da, cutia de viteze facuta de Prodrive lucreaza excelent. Din pacate insa, sistemului de tractiune integrala cu raport variabil electronic, cu care este echipata versiunea cu cv automata, nu-i prea place off-roadul. Din acest punct de vedere e mai bine sa ai manuala+reductor, unde diff central este mecanic, cu alunecare limitata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfigmo Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Subaru Forester Salut, ma bag si eu sa va povestesc un pic despre " un test drive" cu noul Forester diesel...pun in ghilimele pt ca nu a fost un adevarat test drive, ci, cei de la Subaru Cluj, mi-au pus la dispozitie masina pentru a insoti convoiul umanitar in actiunea de distribuire a alimentelor colectate prin programul Banca de alimente a Crucii Rosii Cluj. Asadar, vineri si sambata a trebuit sa ma tin cu Foresterul de masinile 4x4 echipate ale celor din C.E.R.T. Transilvania...masinile celelalte, toate erau echipate macar cu cauciucuri de noroi, Foresterul cu care mergeam noi era echipat cu gume de iarna, Nokian WR...bune insa fara nici un folos in noroaiele prin care am trecut...ca sa revin la ce am experimentat cu masina, vreau sa zic ca am trecut peste tot, acolo unde nu imi imaginam nici eu nici ceilalti membri ai convoiului ca voi trece...au fost cazuri in care cei din fata ma lasau ultimul, treceau de zonele cu noroi si ma asteptau cu mana pe troliu pregatiti sa "lanseze scoaterea"...nu a fost insa cazul...eh...sa nu ma laud ca am si ramas odata "pe burta" si a fost necesara interventia shufei, insa acolo era clar ca eu am pus-o pe burta...Motorul asta diesel insa, nu e deloc prietenos cu ambreiajul...nu ii place deloc sa mergi incet (sub 1800 RPM moare motorul daca incerci sa pleci in rampa), nu e elastic deloc in conditii de off-road...in prima zi am cam incalzit ambreiajul, insa dupa ce "m-am prins", am reusit sa merg mult mai bine cu el...una peste alta, sincer, masina e mai mult decat "descurcareata", multi din membrii convoiului ramanand uimiti de-a dreptul de calitatile ei...cu toate astea un lucru e clar: masina e facuta pentru asfalt, drumuri forestiere, off-road soft...am simtit-o ca se chinuia si la un moment dat mi s-a facut chiar foarte mila de ea...am sa pun in curand niste filmulete pe unde am trecut si alte filmari de la test drive de pe dealuri. THINK PINK !!! www.ON-BOARD.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gorishor Postat Aprilie 25, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Subaru Forester La mine amortizoarele spate (originale- cu self leveling) costa 16 mil/buc Ar mai fi unele simple, cu vreo...5-6 mil. Dar vor trebui arcuri putin mai lungi. Anul trecut i-am administrat masinii doua reprize de offroad. In vara Transalpina in viteza cu 5 persoane in masina iar pe la sfarsitul lui octombrie, o tura pana la varful Iezer. Masina se comporta foarte bine pe drumuri forestiere si pe macadam. Intr-adevar, consolele sunt mari, dar sunt si rezistente. De ex. aici era un loc unde din cauza unei surpari, rotile din stanga nu prea mai atingeau nimic.Brazii aveau rol de "macar sa te rastorni pe moale". La sfarsitul filmarii se aude un comentator dintre cei multi de langa cameraman: "Nu i-a smuls ma nici macar bara spate macar?" Din cauza cursei mici a suspensiei si a lipsei dif. blocant, prin denivelari mai mari trebuie compensat cu inertie,,,iar cand pietrele sunt pana la jumatatea rotii, cam doare inima :) Blocantul saracului - frana de mana nu ajuta intotdeauna. Un exemplu: In pante abrupte se comporta bine daca nu sunt lungi sa moara motorul. Am avut probleme serioase la o scurtatura spre Iezer unde desi aveam reductorul pus nu puteam sa urc decat pana la jumatatea pantei. Aderenta aveam aproape de limita. Poate cu motorul de 158 CP sa fie mai bine. Al meu are ...128 parca. Gore YO3IGR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: Subaru Forester Nu-i de cai, e de cuplu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Subaru Forester Salut, Eu am ajuns cu forester-ul in locuri in care nu credeam vreodata ca va ajuge. El. In opinia mea este o masina excelenta pentru sosea si drumuri forestiere. Personal am atins limitele acestei masini in off road. Intradevar nu credeam ca poate sa faca ce am facut cu ea ... dar : - consolele fata si spate iti limiteaza posibilitatile - faptul ca este usoara e avantajos dar orice greutate suplimentara se simte imediat - poate ataca pante mari dar scurte, adica la solicitare de durata in cazul in care cutia este hidramata taie efectiv puterea, nu o poti tura orice ai face si ramii pe loc, in cazul in care ai cutie manuala si o fortezi (mai ales cu gume ceva mai grele) .... casetele de distributie sunt f. scumpe - in noroi destul de ... noroios fara gume MT nu ai ce sa cauti iar daca pui gume MT nu mai ramine loc intre roti si caroserie, incarca acolo noroiul ... etc. In concluzie sfatul meu ( am ajuns sa dau sfaturi... he he ) este sa uiti de modificarile pomenite sau sa recurgi la modificari radicale. Eu asi fi curios sa vad ce iese, dar la altii. De fapt nici nu cred ca poate iesi ceva bun (de off road) pt. ca lonjeroanele si nu numai sunt din tabla subtire si moale iar daca faci modificari ii vei creste greutatea mult ceea ce (ca va reduce calitatile este mai putin important) garantat va crea probleme cutiei si distributiei. Subaru Forester extraordinara masina dar nu pentru off road adevarat ! salut! sint nou pe forum,am Forester 2.5 T,230 cai,varianta noua-2009.intr-adevar nu e off-roader adevarat dar se descurca EXCEPTIONAL pe forestiere chiar mai grele. eu am facut:Strategica,varianta completa din valea macesului,creasta Baiului de doua ori, Transalpina,piatra arsa prin saua dichiu,valea voinesita prin saua buceciu-lotrului,castelul dobrun-lotrului. totul cu cauciucuri yokohama H/T. am dat si de noroaie pe alocuri. masina se descurca foarte bine dar se simte totusi ca nu e in largul ei pe astfel de drumuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcozma Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Subaru Forester Salut, si eu sunt nou pe forum, am un Subaru Forester 2,0 din 2008 cu care am facut deja 70.000 km fara probleme. Masina se descurca excelent pe orice fel de drum. Acum un an, in iarna am luat-o pe o scurtatura pe o miriste ce parea inghetata bocna. Dupa cativa metri s-a rupt gheata de pe sleauri si am pus-o pe burta in noroi. Sa nu credeti ca am ramas intepenit, masina se misca in diagonala, becurile din bord se aprindeau ca in pomul de Craciun, aluneca in toate directiile posibile, dar inainta... Am reusit s-o scot la liman si asta numai cu niste cauciucuri obisnuite de iarna. Tot respectul pentru sistemul de transmisie japonez. Recent am pus GPL pe masina (model PRINS cu injectoare si calculator, rezervor toroidal de 59 litri in locasull rotii de rezerva) si face toti banii. Acum la pompa alimentez de maxim 100 ROn fata de 250 in cazul benzinei. Consumul GPL este identic cu cel obtinut pe benzina, performantele nefiind deloc afectate, parca se misca mai bine la turatii joase sau sunt eu subiectiv. Singurul inconvenient este ca deocamdata tin roata de rezerva in portbagaj, solutii alternative fiind pe barile de pe portbagaj cu o prindere simpla sau pe carligul de remorcare, caz in care trebuie sa adaptez un sistem cu posibilitate de rabatare pentru putea deschide si hayonul. Acest din urma sistem este in stadiul de proiect, caut solutii pentru fixarea rabatabila de pe carlig. Orice sugestii sunt binevenite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcozma Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Subaru Forester Revin cu date concrete despre consulul de GPL dupa cca 3000 km parcursi: Dupa reglajele efectuate de catre cei care l-au montat am obtinut un consum cu 20% mai mare fata de cel afisat de computerul de bord (care citeste datele de la calculatorul de injectie benzina) Concret: consum urban (Bucuresti) 13-14 l GPL/100 km, consum extraurban 10 l GPL/100 km (la viteza de 90 km/h), consum pe autostrada 11l GPL/100 km. Costuri sensibil mai reduse, pretul GPL (Lukoil) la jumatate fata de benzina. Rezervorul de 59 litri se incarca cu 40 l utili, autonomie medie 350 km. Cam asta este singurul dezavantaj, ca trebuie sa stau cu ochii dupa statiile de GPL cand umblu prin tara. Motorul trage la fel, indiferent ca este pe benzina sau GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alc2 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Subaru Forester Unde ai montat instalatia si cat a costat ? Multi recomanda landi R , altii BRC , nici nu mai stiu dupa cine sa ma iau. Poate reusesti sa pui o poza cu butelia si ""duza"" de alimentare, pentru care sper ca nu s-a gaurit aripa.... Inca ceva : miros de gaz in habitaclu apare ? Totusi , 10 L /100 km afara -la 90km/h - pe gaz inseamna undeva intre 8 si 9 benzina , nu e cam gurmand motorasul ? La 120 consuma 12-14 pe gaz :cr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Subaru Forester Consumul in Bucuresti pe GPL mi se pare ok. Doar ca nu inteleg consumul afara, eu am un Outback de 2.5 si afara imi ia maxim 7.4, asta la benzina. Iar daca merg frumos nu trece de 7.2. Repet, motor de 2.5 nu 2.0. Si cutie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fram Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Subaru Forester http://www.subaxtreme.com.au/subaru/bullbars/rear_bars.html uite aici dar e bara cu totul dar eu zic ca se poate balamaua aceea adapta si pe carlig. sau poti face sa se rabateze inspre tine, in plan orizontal. motorul de 2.5 165 cau poate consuma mai putin decat 2.0 155 cai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcozma Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Subaru Forester Unde ai montat instalatia si cat a costat ? Multi recomanda landi R , altii BRC , nici nu mai stiu dupa cine sa ma iau. Poate reusesti sa pui o poza cu butelia si ""duza"" de alimentare, pentru care sper ca nu s-a gaurit aripa.... Inca ceva : miros de gaz in habitaclu apare ? Totusi , 10 L /100 km afara -la 90km/h - pe gaz inseamna undeva intre 8 si 9 benzina , nu e cam gurmand motorasul ? La 120 consuma 12-14 pe gaz :cr2 Instalatia este Prins (Olanda), a fost montata la Autogaz, pe Toporasi si a costat 6100 RON cu tot cu TVA. Are calculator de comanda, injectoare de gaz Keihin si tot tacamul. Detalii in poze. O gaura tot trebuie sa faca pentru duza de alimentare, dar este langa gura de alimentare cu benzina si este protejata de clapeta. nu se obserrva din exterior. Nici urma de miros de gaz in masina. Ideea este ca am obtinut un consum real cu 20% mai mare in oras si cu 10-15% mai mare in extraurban decat cel afisat de calculatorul masinii (pt benzina). Si tot adevarat este ca la ultimele deplasari afara am cam alergat... Consumul de benzina la mers normal se invarte pe undeva pe la 7,4 l/100 km. Probabil ca pot obtine un 9l/100 km pe GPL. Din punct de vedere financiar am redus costurile la cca 55-60 % fata de benzina, in functie de pretul GPL (mai ieftin in Bucuresti, mai scump prin Transilvania). Instalatia se va amortiza dupa cca 30.000 km daca nu se schimba preturile pentru combustibili prea mult. Asta inseeamna 8-10 luni pentru mine. [ATTACH]93563[/ATTACH] [ATTACH]93564[/ATTACH] [ATTACH]93565[/ATTACH] [ATTACH]93566[/ATTACH] [ATTACH]93567[/ATTACH] [ATTACH]93568[/ATTACH] [ATTACH]93569[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcozma Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Re: Subaru Forester Consumul in Bucuresti pe GPL mi se pare ok. Doar ca nu inteleg consumul afara, eu am un Outback de 2.5 si afara imi ia maxim 7.4, asta la benzina. Iar daca merg frumos nu trece de 7.2. Repet, motor de 2.5 nu 2.0. Si cutie automata. Consumul este in functie de stilul de conducere. Extraurban mai tare : 8.6l/100 km Etraurban normal : 7.4l/100 km Autostrada : 9.6-9.8 l/100 km Consum minim 5,6l/100 km conf computer de bord, dupa alimentare si in coada unui TIR pe ruta Arad-Deva (imposibil de depasit) Nu am facut fotografii atunci, am alta intr-o situatie aproape similara. [ATTACH]93570[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Re: Subaru Forester salut! cum am mai spus,eu am 2.5T,230 cai,320nm la 2800,225 garda la sol.consum urban 14-15,extra 9-12,depinde de stilul adoptat. nu as pune gpl pe subaru in ruptul capului! respect decizia voastra dar mi se pare ,,blasfemie,,! glumesc desigur! nu am simtit niciodata lipsa de suflu-cuplu in off-road,chiar pe rampe mai accentuate.nu stiu daca varianta 2 aspirat cu reductor e mai potenta decit 2.5T in off. pe sosea nu incape discutie,varianta turbo e mare bestie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IS77XXX Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Re: Subaru Forester nu e de offroad extrem ,poate nici mediu , designul exterior nue foarte reusit, dar e o masina foarte capabila si fiabila, o alegere foarte buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudosiesorin Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Subaru Forester Eu cred ca e combinatia cea mai buna intre Offroad si Onroad. In Offroad se descurca onorabil, unde nu mai poate un Forester putine masini trec mai departe(doar cele preparate). Iar cand o pui pe asfalt ,aceeasi masina merge cu 200km/h. Ce alta masina poate combinatia asta? Subaru Forester 2.0 X Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cezar333 Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Subaru Forester Eu cred ca e combinatia cea mai buna intre Offroad si Onroad. In Offroad se descurca onorabil, unde nu mai poate un Forester putine masini trec mai departe(doar cele preparate). Iar cand o pui pe asfalt ,aceeasi masina merge cu 200km/h. Ce alta masina poate combinatia asta? pai sunt mai multe :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peet Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Re: Subaru Forester Eu cred ca e combinatia cea mai buna intre Offroad si Onroad. ... Ce alta masina poate combinatia asta? Mitsubishi Outlander, ar fi o varianta. :banana Opel Corsa 1.3 CDI Enjoy Mitsubishi Otlander 2.0 Intense DID - Sotia il chinuie Fiat Bravo 1.4 Active Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Subaru Forester Din pacate nu e... 17 cm garda la sol sterge toate atuurile noului 2,2 diesel. La ultima vanatoare prin jurul Bucurestiului (doar drum drept nu panta ) a fost singura masina care a ramas pe burta de cateva ori ...pacat ca nu e mai inalta ca ar putea mai mult ... Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Subaru Forester Din punctul de vedere al unui proprietar de Forester 2.0 benzina, 2007, AVANTAJE: in primul rind combinatie ideala intre on-road si off-road mediu (masina se comporta minunat pe sosea, ceea ce nu fac multe suv-uri, iar in off-road mediu nu are egal la clasa ei), tractiune excelenta pe zapada, sleauri cu noroi mediu (eu am mers cu ea oblic vreo 500 m, cu rotile din fata pe un sleau, cu cele din spate pe celalalt, am trecut prin vaduri cu apa de 80-90 cm fara nici un fel de problema si fara vreo picatura de apa in interior, pe sosea are un demaraj excelent, se preteaza minunat la un stil de condus mai "sportiv", iar in curbe, la 100-120 km/h zici ca esti pe sine... nici nu se clinteste! Daca am uitat ceva, pot completa ceilalti posesori de pe forum... :old DEZAVANTAJE: pentru off-road mai dur o descalifica garda la sol si consolele lungi, astfel ca daca vrei sa ataci un traseu mai agresiv/dificil risti sa o razuiesti rau sau sa o pui pe burta (singura varianta in care am reusit sa ramin blocat cu ea). Designul interior mai spartan nu poate sa-i deranjeze decit pe soferii de sosea. Un alt dezavantaj ar fi ca la solicitare mai intensa, discul de ambreiaj se uzeaza si cedeaza... miroase imediat ce il supui la citeva minute de stres (cunoscind problema, am reusit sa-l menajez si sa nu-l distrug pina acum). Si aici, daca am uitat ceva, se poate completa... Una-peste-alta, pentru clasa ei, masina este o combinatie minunata intre off- si on-road... Daca vrei mai mult in off-road, cauti o varianta de tavaleala (mitsu' pajero), asa cum fac eu acum... :grin: Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Subaru Forester dati-mi voie sa-mi prezint si eu ultima jucarie, cam acum o luna am luat-o chiar de aici de pe forum, pozele sunt chiar de la vanzare caci altela n-am reusit sa fac este modelul 2.5 xt turbo cu cutie automata si tot felul de optiuni ( piele, trapa, navigatie parctronic etc) sunt de acord cu voi ca in varianta standard modelul pare destul de spartan, de altfel din aceasta cauza mult timp nici nu m-a interesat aceasta masina - desi stiam ce poate pana am intalnit-o pe dansa :banana - a fost dragoste la prima vedere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alc2 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Subaru Forester @dan ionescu , sa-l stapanesti sanatos si multi km . Cateva detalii pls : * Cu conssumul cum stai ? (precizeaza si viteza ) * Cate trepte are CV automata? Poti sa schimbi cu +/- , ca la triptronic de ex ? * Navigatia ce harti are pt Ro ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Subaru Forester @dan ionescu , sa-l stapanesti sanatos si multi km . Cateva detalii pls : * Cu conssumul cum stai ? (precizeaza si viteza ) * Cate trepte are CV automata? Poti sa schimbi cu +/- , ca la triptronic de ex ? * Navigatia ce harti are pt Ro ? multzumesc de urare. s-o luam pe rand: 1. daca te chinui un pic , cred ( da' nu bag mana in foc) ca scoti un 10 afara si 15 in oras. practic eu 15 am scos, dar afara :ha: ce sa zic, este incredibil de greu sa te abtii sa nu-i dai, mai ales ca in cateva secunde esti la 200 si mai vrea. asadar mersul cu aceasta masina o consideram distractie, iar distractia n-a venit niciodata ieftin. pentru carat cartofi ntre punctul A si B s-a inventat 1.9 tdi-ul :grin: :gr1 ca sa revin, afara regim de 160-200 consum 15. in oras o mai iau cateodata pana la serviciu ( sincai-aviatiei-sincai) si-mi haleste un sfert de rezervor, dar o tin intr-o liniuta continua....cred ca asta inseamna oriunde intre 25 si 100 %, nu prea ma obosesc sa calculez , viata e mai frumoasa de atat.. 2. cutie automata, 4 viteze cu sportshift. mai are un boton de power, in afara ca-mi schimba in 6000 nu m-am prins ce face. Sportshift egal tiptronic, in oras nu e recomandat, o mai folosesc spre exemplu afara cand merg cu peste 100, dau pe sportshift si o las in a 4-a, iar cand am nevoie de depasire pot s-o calc fara sa-mi fie frica ca retrogradeaza in a 2-a si ca explodeaza ( la figurat)... mai mult pentru copil sa nu-l trezesc practic si obtin o acceleratie lineara...ma rog, mofturi.. 3. de navigatie nu m-am prins inca a cui este harta, am o unitate in torpedo si in ea este un cd neoriginal, probabil copiat de undeva. harta nu e f detaliata, eu din cate stiu unitatea este kenwood iar softul ar trebui sa fie garmin, insa asta nu prea seamana cu garmin, poate este o versiune invechita.. ce sa zic, slabut la orase. bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Subaru Forester succes, dar cred ca ai postat gresit. daca poate un moderator sa mute, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate