bmw330 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Subaru Forester In concluzie, dupa atatea discutii ca sa imi fac si eu o idee, posesorii de subaru forester sunt multumiti de aceasta masina pentru viata cotidiana si o iesire la iarba verde din cand in cand? Intreb pentru ca initial pentru astfel de masina vroiam sa optez si eu! Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Subaru Forester In concluzie, dupa atatea discutii ca sa imi fac si eu o idee, posesorii de subaru forester sunt multumiti de aceasta masina pentru viata cotidiana si o iesire la iarba verde din cand in cand? Intreb pentru ca initial pentru astfel de masina vroiam sa optez si eu! Multumesc. Forester poate mai mult decit atit! Depinde si cit esti tu de dispus sa o zgirii prin padure sau sa o bagi prin noroaie. Pentru ca are un pret destul de ridicat si pentru ca nu prea poate fi modificata pentru off-road, nu vei putea insa niciodata sa faci cu ea off-road adevarat. Asta ti-o spune un posesor (mindru) de Forester care acum s-a hotarit sa o vinda ca sa-si ia un Pajero vechi si o cotiga de oras... si crede-ma, nu e o decizie usoara! Dar daca nu vrei performante deosebite pe ramura (off-road) si vrei si o masina super tare pe sosea, Subaru e un vis!!! Si iti recomand modelul 2007 (anterior celor care se produc acum), asta nu pentru ca as avea eu una de vinzare!:grin: Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Subaru Forester Da, alea mi-au placut si mie la nebunie, dar din cate stiu majoritatea au motor pe benzina....Ce motor ai pe ea si cati cai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Subaru Forester Da, alea mi-au placut si mie la nebunie, dar din cate stiu majoritatea au motor pe benzina....Ce motor ai pe ea si cati cai? 2.0L benzina, aspirat, 156 CP, consum oras 10,5, afara 8,5. asta la mers de om normal... daca pe autostrada mergi cu 190km/h (ca poate) consuma si 11L! Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Subaru Forester Da, alea mi-au placut si mie la nebunie, dar din cate stiu majoritatea au motor pe benzina....Ce motor ai pe ea si cati cai? Numai recent si-a calcat Subaru pe principii de a scos un boxer diesel pe langa parcul lui existent de motoare benzinare. Am inteles ca acum incalca si un al doilea principiu si scoate prima masina non 4x4... ceva sport parca. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobita Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Subaru Forester 2.0L benzina, aspirat, 156 CP, consum oras 10,5, afara 8,5. asta la mers de om normal... daca pe autostrada mergi cu 190km/h (ca poate) consuma si 11L! Astea-s niste consumuri optimiste....no offence!Nici nevastamea nu scoate asemenea consumuri.Iar pe autostrada mai ca vezi acul de la litrometru cum scade.... Asta despre consum, in rest numai de bine, eu am tot modelul 2007, merge foarte bine si e foarte capabil.Daca partea cu consumul nu e foarte importanta, si va place exteriorul, ca de, unora nu le place, e o optiune super ok.Iarna nu prea exista concurenti pentru ea...vorbesc evident de sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Subaru Forester 2.0L benzina, aspirat, 156 CP, consum oras 10,5, afara 8,5. asta la mers de om normal... daca pe autostrada mergi cu 190km/h (ca poate) consuma si 11L! Asta este cel mai mic motor pus pe Forester? f_zoltan: Am condus un subaru pe motorina, cei drept era impretza nu forester, si am fost foarte multumit de cum merge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdancta Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Subaru Forester Asta este cel mai mic motor pus pe Forester? din cite stiu eu, da Everything will be ok in the end... If it's not ok, it's not the end! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Subaru Forester f_zoltan: Am condus un subaru pe motorina, cei drept era impretza nu forester, si am fost foarte multumit de cum merge! Remarca mea nu era o critica, era doar o constatare. Imi place Subaru, si daca au scos motor diesel, cred ca nu l-au facut de mantuiala, mai ales ca au ales o solutie neobisnuita in lumea dieselelor. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: Subaru Forester Azi am facut un test drive cu ultimul model de forester...placut la conducere dar parca tot mai frumos e modelul anterior! :bravo Subaru oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudosiesorin Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Subaru Forester Astea-s niste consumuri optimiste....no offence!Nici nevastamea nu scoate asemenea consumuri.Iar pe autostrada mai ca vezi acul de la litrometru cum scade.... Asta despre consum, in rest numai de bine, eu am tot modelul 2007, merge foarte bine si e foarte capabil.Daca partea cu consumul nu e foarte importanta, si va place exteriorul, ca de, unora nu le place, e o optiune super ok.Iarna nu prea exista concurenti pentru ea...vorbesc evident de sosea. Ai perfecta dreptate, iarna cu cauciucuri bune e un vis pe sosea , nu exista concurenti , iar in Offroad poate mult... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60002-Transalpina-pana-la-Papusa&p=661902&viewfull=1#post661902 pe cei care ii intereseaza doar consumul sunt destule variante economice. Pentru mine e mult mai importanta siguranta, confortul si performanta. Chiar consuma putin la ce poate face... Eu am mai multe varfuri muntoase de peste 2000m cucerite cu foresteru', iar pe strada poti sa mergi si cu 200km/h. Subaru Forester 2.0 X Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Subaru Forester Azi am facut un test drive cu ultimul model de forester...placut la conducere dar parca tot mai frumos e modelul anterior! :bravo Subaru oricum Strict dpv al senzatiei avuta la conducere , care sunt diferentele simtite ? Vechiul model este exclusiv mecanic , cel nou are si electronica in plus . Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Subaru Forester am condus si eu pe asta nou. nu are abslout nici o legatura cu predecesorul sau. este mult mai inalt ( din break au vrut sa-l faca suv :ha:) si ca urmare a iesit o mare barca. am condus varianta de 2.5 turbo si nu se compara cu vechiul XT. este si cu 2 secunde mai lenta pana la 100. nici in teren nu exceleaza, a intervenit electronica si pur si simplu m-am chinuit sa plec de pe iarba umeda intr-o panta ff usoara. m-am dat jos din masina si ma uitam ca prostul cum 2 roti de pe diagonala nici macar nu s-au miscat. nu m-a impresionat cu absolut nimic, dar de carat cartofi din punctul a in b este excelenta.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Subaru Forester Si LSD-ul suplimentar nu zicea nimic ?:ha: Ca doar e 30k iepuroi varianta cheala...si eu care tot incerc sa ma conving ca merita banii...:uameni Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Subaru Forester Si LSD-ul suplimentar nu zicea nimic ?:ha: Ca doar e 30k iepuroi varianta cheala...si eu care tot incerc sa ma conving ca merita banii...:uameni apai ce sa zic...du-te la test sa te convingi si singur. Un prieten bun, fost multiplu campion la raliuri a testat motorul mai mic de 2 litri si tot lesinata si lipista de personalitate i s-a parut si lui. daca vrei sa vezi diferenta iti dau sa vezi cum merge un 2.5 XT turbo pe vechiul model...s-ar putea sa-ti schimbi total optiunile. off-topic: daca tot vrei ceva nou, incearca noul CRV de dupa 2008. am una de noua si la tinuta de drum e ceva de vis, basca e mult mai mare si silentioasa. tot asa, pachet executive e de vis, trapa aia mare face toti banii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bmw330 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Subaru Forester am condus si eu pe asta nou. nu are abslout nici o legatura cu predecesorul sau. este mult mai inalt ( din break au vrut sa-l faca suv :ha:) si ca urmare a iesit o mare barca. am condus varianta de 2.5 turbo si nu se compara cu vechiul XT. este si cu 2 secunde mai lenta pana la 100. nici in teren nu exceleaza, a intervenit electronica si pur si simplu m-am chinuit sa plec de pe iarba umeda intr-o panta ff usoara. m-am dat jos din masina si ma uitam ca prostul cum 2 roti de pe diagonala nici macar nu s-au miscat. nu m-a impresionat cu absolut nimic, dar de carat cartofi din punctul a in b este excelenta.:uameni Corect aceeasi parere o am si eu depre modelul nou...Am fost foarte incantat de modelul vechi 2007 cu motorul de 2.5 turbo...Bestial!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 (editat) Re: Subaru Forester OK ! Dar nu exista termen de comparatie nici intre vechiul 2,5 si 2 l. Nu degeaba 2,5 este preferatul SPP . Dar daca vorbim de o masina mai prietenoasa ca si consum si care in cei 5% pe langa sosea ,nu Off ci drumuri de tara cu clisa, santuri de tractor si cateva pante de urcat de la balta de ex . toate testele pun pe ultimul loc Honda care altfel este pe primul loc la confort. Un cunoscut care are un 2 benzinar clasic imi spunea ca totusi electronica are plusurile ei in traseu dupa ce te obisnuiesti cu masina. Pe de alta parte nu este de loc o masina ieftina si daca scoti motorul boxer diesel si full time simetrical AWD la care se pare ca pana si Subaru renunta nu prea mai ramane mare lucru . Ramane totusi dupa utilizatorii proprietari , o masina situata spre topul SUV-urilor ca si calitati in afara drumurilor asfaltate . Editat Iulie 3, 2011 de SeptimiuAl Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Subaru Forester Corect aceeasi parere o am si eu depre modelul nou...Am fost foarte incantat de modelul vechi 2007 cu motorul de 2.5 turbo...Bestial!!! comparatia am facut-o intre ambele modele cu motoare de 2.5 eu il am pe cel din 2007, nici macar nu sunt vreun fan subaru, dar masina e chiar bestiala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert_801 Postat Iulie 1, 2011 Partajează Postat Iulie 1, 2011 Re: Subaru Forester 2.0L benzina, aspirat, 156 CP, consum oras 10,5, afara 8,5. asta la mers de om normal... daca pe autostrada mergi cu 190km/h (ca poate) consuma si 11L! 2.0_aspirat_are_92kw_deci_123_de_cai_nu_156!! am_si_eu_una_la_fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 2, 2011 Partajează Postat Iulie 2, 2011 Re: Subaru Forester 2.0_aspirat_are_92kw_deci_123_de_cai_nu_156!! am_si_eu_una_la_fel Tu nu poti sa scrii normal.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert_801 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Subaru Forester Tu nu poti sa scrii normal.....? astral_chiar_pot_sa_scriu_si_normal_dar_din_pacate_nu_imi_merge_tasta_spatiu_si_de_aia_folosesc_underscore_scuze_ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
forestier Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Subaru Forester 2.0_aspirat_are_92kw_deci_123_de_cai_nu_156!! am_si_eu_una_la_fel 2.0 aspirat model 2007 are 116 kw nu 92 ! Si eu am unul. Petru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert_801 Postat Iulie 4, 2011 Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Subaru Forester 2.0 aspirat model 2007 are 116 kw nu 92 ! Si eu am unul. posibil_la_modelele_mai_noi_nu_zic_nu_al_meu_atata_are.eu_posed_unul_mai_vechi_din_2001.oricum_sunt_foarte_multumit_de_ea_am_condus-o_150000km_acum_are_282000,fara_reparatii_majore_(kit_ambreiaj,distributie_bucse_la_bratele_fata_rulmenti_spate)si_acum_toate_bucsele_spate,si_toate_amortizoarele. Apropo_imi_trebuie_si_mie_o_bara_spate_pentru_modelul_meu_daca_stie_cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Subaru Forester salut! scuze,dar am auzit numai bazaconii aici! am un forester 2009,2.5T,230 cai,deci noul model! e drept ca nu mai arata musculos ca vechiul model dar nu e urit si nici foarte inalt cum am auzit pe aici! stabilitatea e aceeasi,aproape fara ruliu pe viraje rapide,putere cit cuprinde. vechiul model nu scotea 5.6 sec suta cum nu sint eu popa!! inainte de acest forester am avut impreza WRX STI 2004,265 cai,aia da,scotea atit dar avea cu 35 cai mai mult,cuplu mai mare-343nm fata de 320-si cu totul alta mecanica,alte suspensii. cit despre comportamentul off-road care ar fi dezastruos,iar imi vine sa rid! a patinat pe un delusor umed?! sigur ca nu e un off-roader autentic de aceea am luat recent patrolul lui cristake:grin:! dar am facut o gramada de trasee fara sa ma faca de ris. enumar: cresta baiului de citeva ori din ambele parti-secaria,busteni,drumul strategic-latoritei,tabla butii-siriului,chiar acum 3 saptamini-e drept ca am chinuit-o de aceea m-am hotarit pt patrol,alte trasee prin muntii lotrului. tractiunea foresterului e exceptionala dar nu in noroi mare si zapada! va salut! sper ca nu am deranjat cu aceste opinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iulie 6, 2011 Partajează Postat Iulie 6, 2011 Re: Subaru Forester salutare si bine ai venit. chiar ma bucur ca ai alte opinii, era si timpul sa-i ia cineva apararea noului forester. ca sa lamurim lucrurile, te bagi la o liniuta cu foresterul precedent? fix aceeasi motorizare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate