SamuRadu Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 As dori sa stiu daca exista cardane cu gresoare peste tot. Adica la toate crucile si culisantele. Ma intereseaza sa pun toate cardanele de la Samurai cu gresoare, evident pentru a le putea intretine mai usor si mai bine. Mentionez ca nu am cardane modificate sau prelungite datorita suspensiei inaltate mult, sint cele din fabrica. Multumesc pentru sprijin. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Cardane cu gresor Opinie de neavizat la ore tirzii...... Pai daca nu ai gresor la culisanta se pune.....cumperi gresoare de la magazin de pe strada aia cu pise de la tractoare/raba din Brasov eu am luat cu 1,5lei/buc :grin: gaura la culisanta cu spiral de x,filet la dimensiune gresor si ai gresor la culisanta.... La cruci de obicei sunt gresoare,daca nu ai verifica daca totusi nu ai orificii pt ele,au un surub cu cap drept pt surubelnita de obicei si tot asa,montezi gresor......daca nu si nu,cu prima ocazie cind schimbi crucea bulangie fara gresor, ai grija sa cumperi din ale cu gresor si sa specifici la magazin in momentul comenzii daca este cazul :grin: Simplu,nu?Ai nevoie de ceva timp si chef de munca...... AAAAAAsi ai grija sa aliniezi cardanul daca dai gauri si-l desfaci ca altfel problem.... Bafta la surubarit! :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate