gnok Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Deschid acest topic pentru ca ma framanta o intrebare de ceva vreme: -Daca masinii i se aduc modificari estetice ca si cele prezentate de Max cu Toyota ,iar posesorul doreste ca masina sa ramana inmatriculata in continuare (vorbesc de masini inmatriculate inaintea taierii),ce reguli ar fi de urmat din punct de vedere al documentelor,unde ne adresam (inaite /dupa taiere),mai putem obtine asigurare si itp,putem face asta in regie sau doar la service? Ca si caz concret ma papa sa tai pajero,insa daca nu il mai pot folosi si ca autovehicol de uz general,cu drept de circulatie pe drumurile publice renunt la idee. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate In principiu un autoturism poate circula pe drumurile publice cita vreme el corespunde d.p.d.v. tehnic. Am sa-ti indic unde e reglementata treaba asta, dar mi-e mi-a fost prea lene sa o studiez si sa fac o sinteza. Asadar : Reglementare din 12/08/2008 a Ministerului Transporturilor Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 608bis din 15/08/2008 Intrare in vigoare: 15/08/2008 privind certificarea încadr?rii vehiculelor rutiere înmatriculate în normele tehnice privind siguran?a circula?iei rutiere, protec?ia mediului ?i în categoria de folosin?? conform destina?iei, prin inspec?ia tehnic? periodic? - RNTR 1 Asta am luat-o de pe un program legislativ al meu; daca nu o gasesti pe Google o iau copy/paste si ti-o trimit pe e mail. NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 28, 2009 Autor Partajează Postat August 28, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate hmm...in termeni legali am tot gasit pe google,insa la aceiasi intrebare cei de la rar au inceput sa imi dea o explicatie incalcita de nu am inteles nimica...sa nu mai zic ca la intrebarea daca pot sa o transcriu pe ''utilitara'' miau dat un nuuu dinala obosit si iam lasat in plata domnului ... momentan o las asa ...vad eu la iarna sau la anu' ce si cum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate din cite stiam eu orice modificare trebuie facuta de un atelier aprobat de rar ... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi Mehala Postat August 28, 2009 Partajează Postat August 28, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Schema e urmatoarea : daca ei nu au inteles nimic ( RAR- ul ) dar ai inteles tu, intocmeste un referat scurt in care expui problema si indici sediul materiei ( textul de lege ). Catre final poti sa faci vorbire despre infractiunea de abuz in serviciu in contra intereselor persoanelor, prevazuta de art. 248 Cod penal, dar sa arati si care sint consecintele juridice ale faptei lor, anume ca esti pus in situatia de a-ti achizitiona o alta masina pentru competitii etc. Stau prostii o vreme si discuta, se gindesc, intreaba "mai sus". Cauti un prieten avocat si asta le face o adresa cu antet si stampila si ii intreaba ce au hotarit; asa se inmatriculeaza utilajele astea, in conditiile in care nu e reglementata undeva clar problema asta. Bafta! NISSAN PATROL CADILLAC ESCALADE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Eu stiu ca orice modificare adusa masinii necesita omologare RAR, un procedeu destul de complicat... Din cite am inteles de la o persoana care se ocupa de mult timp de treburi similare, modificarea trebuie facuta de un service agreat de ei (pentru anumite modificari se cere chiar un service al marcii masinii), care intocmeste o documentatie stufoasa in baza careia si evident a unei spagi, cei de la rar iti trec modificarile in CI. Oricum, daca o faci numa' tzeava nu cred ca o omologheaza nimeni orice a face. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Hmm, nu prea este asa! Pt masina numai tzeava poti obtine omologare sportiva, in baza unui proiect si evident a unor teste minime de siguranta, banc franare, verif directie etc. Masina va face insa ITP anual numai la RAR. Este evident ca daca modifici masina la nea' Gogu la coltul strazii in veci omul nu va sti sa-ti intocmeasca un asemenea proiect si binenteles ca aceasta varianta este compromisa din start! Conditia intocmirii proiectului si a testarii minime mi se pare de bun simt. Pana la urma mergi cu ea pe sosea si daca un neica de la colt gandeste ceva cum nu trebuie........ pot muri oameni! Dar ca sa mai afli o chichita legislativa, la orice competitie de off road organizatorii cer ca masina sa fie inmatriculata si soferul sa aibe permis de conducere valabil. Dar, conform legii, daca competitia are avizul de desfasurare al Politiei Rutiere (si cam toate competitiile au acest aviz) , portiunile de drum public din traseu se scot din circuitul public si devin segmente de drum pe care legislatia rutiera nu se aplica!!!! Deci poti sa circuli cu ceea ce te-ai inscris , caruta, tarapoantza, jeep etc..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Atunci Iustin Capra cum si-a inmatriculat inventiile...Ar trebui studiata legea mai intai eu nu cred ca nu ai voie sa faci un prototip .platesti mai mult il verifica ca de aia iau taxe si GATA.Omologari individuaule asa erau trecute acum numai stiu precis . Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Iustin Capra nu a mai inmatriculat nimic de muuuulti ani de zile! Din nefericire.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Dar ca chestiune...un simplu rollcage exterior ,fara alte modificari aduse masinii, ce sanctiuni pot aduce,in caz de filtru RAR,sau cum se omologheaza ea?Este sau nu modificare de sasiu? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Nu e modificare de sasiu! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Nu e modificare de sasiu! :h5 ce sa zic...daca max a tait 50 cm din sasiu si a sudat pe el traversa in alt loc...manopera se nbumeste oficial "o fi o usoara protejare anticoroziva" de cei de la rar in anglia era ok, la noi te costa de inebunesti sa ti-o testeze si sa o omologheze.... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate in anglia era ok, la noi te costa de inebunesti sa ti-o testeze si sa o omologheze.... In Anglia se omologheaza orice modificare atita timp cit piesele au fost omologate sau au provenit de pe un vehicul omologat. Adica poti pune motor de saviem la un trabant cu roti de mercedes si circuli legal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Noiembrie 21, 2009 Partajează Postat Noiembrie 21, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Orice modificare a masinii(chiar si alte roti decat cele puse de fabricant) necesita o omologare artizanala individuala :h5 , dar daca afli cat te costa te lipsesti :ha: de ce? ca asa e la noi :P Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate La gume nu se face omologare artizanala! Se trec numai in carte si atat! La alte modificari constructive: motor, caroserie, destinatie sau clasa auto se face omologare artizanala si iti iau pielea de pe os! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Nu e modificare de sasiu! :h5 ce sa zic...daca max a tait 50 cm din sasiu si a sudat pe el traversa in alt loc...manopera se nbumeste oficial "o fi o usoara protejare anticoroziva" de cei de la rar in anglia era ok, la noi te costa de inebunesti sa ti-o testeze si sa o omologheze....[/quote:k7ql5vxp] Mugur si-a pus rollcage exterior, comandat din Anglia, si nu a omologat modificarea. Mie mi-a zis ca nu e nevoie, poate n-am inteles eu bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate Orice modificare a masinii(chiar si alte roti decat cele puse de fabricant) necesita o omologare artizanala individuala :h5 , dar daca afli cat te costa te lipsesti :ha: de ce? ca asa e la noi :P la gume nu se face nici o omologare... si te costa 70 lei sa le treci in talon.... la restul cam 1000 lei :)) la RAR frumos si elegant... si ca masina e modificata, chiar nu au nici o treaba si nu se leaga de tine... daca merge, are frane, directie, semnalizare si noxele corespunzatoare.... putin le pasa lor ca are bullbar-uri, e inaltata 24 cm, etc.... sincurul lucru care ne-a sfatuit un "nene" e sa dam jos abtibiltele inainte de inspectie... sa nu zica careva ceva... informatie din luna sept la RAR-ul din Voluntari... si asta ca muritoru de rand, fara sa cunosc pe nimeni... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Legalitatea masinilor modificate ar mai fi o reglementare in Codul Rutier din ce stiu eu care sanctioneaza printre altele si lipsa unor elemente de caroserie Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Salmonelu Postat Aprilie 13, 2010 Partajează Postat Aprilie 13, 2010 Re: Legalitatea masinilor modificate Eu am facut identificarea fara bara spate. NU a zis nimeni nimic. LAND...:tr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Legalitatea masinilor modificate Orice modificare de caroserie,suspensie sistem de frinare,directie -artizanale,sau prototipuri,trebuiesc obligatoriu sa fie omologate RAR. Aceasta omologare se obtine doar la Bucuresti deoarece numai acolo au tunel aerodinamic si in functie de rezultatul testului se obtine sau nu se obtine omologarea.Evident ca mai sunt si alte teste dar daca tunel nu e,atunci nimic nu e !!! :ha: :ha: ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate