Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Unghiuri la ARO-10

dan-A10

Postări Recomandate

Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Nu stiu la ce valori sa

reglez unghiurile de cadere si convergenta la ARO-10. Am pus totul nou

la directie, nu am jocuri dar masina vireaza greu. In linie dreapta merge

perfect. Multumesc !

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai lasale sa-si faca joc din nou si dupa aia o sa mearga usor din nou

:h

Atata habar am si io... Merge greu ca nu am unghiurile reglate cum trebuie, am facut convergenta 0 si cadere la 90 de grade... Stiu ca nu e bine, de aia intreb!

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI

Re: Unghiuri la ARO-10

perfect. Multumesc !

Sigur caseta de directie merge usor...ca poti sa-i faci si mama ei de reglaje daca este bolanda,bolanda ramane..Mie imi tragea putin dreapta si imi papa si dintr-un cauciuc..Am fost la un atelier specializat,a montat omul dispozitivele,a reglat si gata...totul a mers ok.Eu nu am auzit sa fie aro mai ,,special" decat alte masini.Nu toate masinile au ,,unghiurile" la fel??Zic si eu.Chestia cu directia care merge greu se poate intampla si daca masina este prea ridicata de spate sau ai roti mai mici pe fata(nu cred ca este cazul dar la mine a fost)...

PS- daca ai pus totul nou trebuie sa te astepti sa mearga directia mai greu o perioada...

Link spre comentariu

Re: Unghiuri la ARO-10

perfect. Multumesc !

Sigur caseta de directie merge usor...ca poti sa-i faci si mama ei de reglaje daca este bolanda,bolanda ramane..Mie imi tragea putin dreapta si imi papa si dintr-un cauciuc..Am fost la un atelier specializat,a montat omul dispozitivele,a reglat si gata...totul a mers ok.Eu nu am auzit sa fie aro mai ,,special" decat alte masini.Nu toate masinile au ,,unghiurile" la fel??Zic si eu.Chestia cu directia care merge greu se poate intampla si daca masina este prea ridicata de spate sau ai roti mai mici pe fata(nu cred ca este cazul dar la mine a fost)...

PS- daca ai pus totul nou trebuie sa te astepti sa mearga directia mai greu o perioada...

Offtopic: Serghei , ce se intampla cu http://www.clubrv.ro ? Dau pe el si imi apare site-ul de la ANL.

Link spre comentariu

Deci unghiurile.... nu ne mai ramane decat sa rugam pe careva coleg forumist care stie ceha sa ne traduca ... ultimul rand "sbihavost" este convergenta si e masurata in mm. Sau poate gasim pe cineva din germana...

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare