dan-A10 Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Nu stiu la ce valori sa reglez unghiurile de cadere si convergenta la ARO-10. Am pus totul nou la directie, nu am jocuri dar masina vireaza greu. In linie dreapta merge perfect. Multumesc ! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 pai lasale sa-si faca joc din nou si dupa aia o sa mearga usor din nou :h aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 parerea mea este sa te duci la un service de specialitate !!! ei au cataloage cu valorile respective si aparatura necesara ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 pai lasale sa-si faca joc din nou si dupa aia o sa mearga usor din nou :h Atata habar am si io... Merge greu ca nu am unghiurile reglate cum trebuie, am facut convergenta 0 si cadere la 90 de grade... Stiu ca nu e bine, de aia intreb! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Astia pe la service-uri nu au in calculator "ARO-10", stiu sa fac treaba asta si singur, am scule dar nu stiu valorile. Oricum, nu-mi las masina pe mana altora. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai aro Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 Oricum, nu-mi las masina pe mana altora. ma si gandeam ce ai patit nu esti tu ,sau ce sa intamplat ,poate trec maine pe la tine esti la atelier? :h5 aro 243 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Septembrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2007 De la 10 sunt acolo pana seara, am de lucru de nu-mi vad capul... Dau o cafea ! Te astept ! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Vezi ca au Aro 10 la multe aparate, daca nu mai au unele Dacia Duster cum ii spunea in Anglia si alte tari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Re: Unghiuri la ARO-10 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Nu stiu la ce valori sa reglez unghiurile de cadere si convergenta la ARO-10. Am pus totul nou la directie, nu am jocuri dar masina vireaza greu. In linie dreapta merge perfect. Multumesc ! Sigur caseta de directie merge usor...ca poti sa-i faci si mama ei de reglaje daca este bolanda,bolanda ramane..Mie imi tragea putin dreapta si imi papa si dintr-un cauciuc..Am fost la un atelier specializat,a montat omul dispozitivele,a reglat si gata...totul a mers ok.Eu nu am auzit sa fie aro mai ,,special" decat alte masini.Nu toate masinile au ,,unghiurile" la fel??Zic si eu.Chestia cu directia care merge greu se poate intampla si daca masina este prea ridicata de spate sau ai roti mai mici pe fata(nu cred ca este cazul dar la mine a fost)... PS- daca ai pus totul nou trebuie sa te astepti sa mearga directia mai greu o perioada... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Re: Unghiuri la ARO-10 Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o informatie? Nu stiu la ce valori sa reglez unghiurile de cadere si convergenta la ARO-10. Am pus totul nou la directie, nu am jocuri dar masina vireaza greu. In linie dreapta merge perfect. Multumesc ! Sigur caseta de directie merge usor...ca poti sa-i faci si mama ei de reglaje daca este bolanda,bolanda ramane..Mie imi tragea putin dreapta si imi papa si dintr-un cauciuc..Am fost la un atelier specializat,a montat omul dispozitivele,a reglat si gata...totul a mers ok.Eu nu am auzit sa fie aro mai ,,special" decat alte masini.Nu toate masinile au ,,unghiurile" la fel??Zic si eu.Chestia cu directia care merge greu se poate intampla si daca masina este prea ridicata de spate sau ai roti mai mici pe fata(nu cred ca este cazul dar la mine a fost)... PS- daca ai pus totul nou trebuie sa te astepti sa mearga directia mai greu o perioada... Offtopic: Serghei , ce se intampla cu http://www.clubrv.ro ? Dau pe el si imi apare site-ul de la ANL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 unghiurile - pe e-mail, ca sunt intr-un pdf de 2 Mb :( sau maine , transcrise aici. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 @max offtopic :grin: le-au scos rotile :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Deci unghiurile.... nu ne mai ramane decat sa rugam pe careva coleg forumist care stie ceha sa ne traduca ... ultimul rand "sbihavost" este convergenta si e masurata in mm. Sau poate gasim pe cineva din germana... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Multumesc mult! Acum stiu cum sa le reglez, chiar daca nu stiu multa germana sau ceha. Am unghiurile de cadere, convergenta si inclinarea pivotilor, se vede clar din desen! Toate cele bune ! ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate