roly Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Azi in timp ce alimentam mi a traznit o idee.Hai sa facem o discutie despre carburanti. Ce foloseste fiecare si ce experiente a avut, pro si contra. 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim Petrom 95 (sau echivalente). Debitul prin injectoarele de la Jimny e oricum mare pentru un motor de 1.3, deci nu exista riscul sa se infunde :ca Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Popescu Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim motor otto: wranglerul meu merge cel mai bine cu benzina de petrom de 95. cu alta benzina mai baga "missfire", cred ca un injector e labagiu. motor diesel: si iveco si vw merg cel mai bine cu motorina de la petromidia (Rompetrol), pacat ca e cam scumpa. pe locul 2, motorina de la lukoil, cam la fel, dar mai ieftina. sunt in studiu sa bag hidrogen+ oxigen dupa filtrul de aer, dintr-o instalatie de electroliza, cica reduce dramatic consumul. LA MULTI ANI Link to comment Share on other sites More sharing options...
roly Posted August 27, 2009 Author Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim Eu am folosit multa vreme Mol dupa care baietii au inceput sa dea rateuri. Asa ca am incercat Petrom, care mi s a parut modest, Omv, cel mai slab, Rompetrol, cel mai ok carburant, in schimb la motoare high-tech(Lexus, Bmw) am avut neplacerea ca la prima alimentare sa mearga f ciudat, dar dupa a 2 a alim au mers ca unse. N am incercat LukOil ce i drept si nici de la asa-zisii "PArteneri Rompetrol". 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim sunt in studiu sa bag hidrogen+ oxigen dupa filtrul de aer, dintr-o instalatie de electroliza, cica reduce dramatic consumul. Daca ai motoare turbo baga hydroxy (hidrogen + oxigen) inainte de filtrul de aer ;) Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim in schimb la motoare high-tech(Lexus, Bmw) am avut neplacerea ca la prima alimentare sa mearga f ciudat, dar dupa a 2 a alim au mers ca unse. Pai da... pina isi ajusteaza ECU harta de injectie. De preferat ca "trecerea" asta sa se faca la un drum in afara. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
liv_mar2 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim Si mie mi s-a parut benzina de la Rompetrol cea mai OK, pana acum. Nu am simtit diferenta deloc in mai bine cand am bagat de la OMV, desi aia se lauda ca ei au benzina cea mai buna (si cea mai scumpa normal). Ce nu se recomanda si am auzit si eu de la altii..... sa nu bagati benzina de la benzinariile mici de cartier, sau cele de pe sate daca faceti iesiri. Cica aia fac cele mai mari magarii cu benzina, si am sa incerc si eu odata cand mai ies, sa bag benzina prin palnia aia cu sita deasa, acolo se vede imediat daca baga apa :wink: singura problema e ca....la mine la vitara nu intra palnia in rezervor din cauza diametrului si daca bag asa fortat risc sa nu se deschida clapeta de la rezervor si sa curga benzina pe jos. Oricum merita incercat :wink: Dupa test promit sa pun rezultatele pe forum. Pana atunci toate cele bune si distractie maxima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim Eu tot pe la petrom...rompetrol bag si nam avut treaba cu veve si nici cu alte masini..sunt ok da ma omoara benzina 4 lei litri:( asta ii cel mai naspa :cl 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Re: Ce benzina Folosim Eu pun in masina benzina in principiu de 98, dar merg si 95. Ca si statii merg pe Mol, Petrom V, OMW si mai rar Rompetrol si pana acum nu am avut probleme. Am avut in schimb mari probleme cu 2 masini cand am alimentat de la LukOil, si m-am lecuit. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts