Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Madonelistii

Dan Popescu

Postări Recomandate

initial eram bucuros sa rup un pic plictiseala de criza cu un spectacol se se anunta bun. Oripilat putin de tam-tam-ul facut de pinguinii din media (TV, radio, scrisa, etc) cum ca a sosit DIVA , "aeronava de mici dimensiuni proprietate a DIVEI...", nu stim und eva dormi DIVA, etc, m-am autosugestionat ca o sa fie OK la spectacol.

In speranta ca nu o sa ma recunoasca nimeni, intr-un grup de prieteni (mai ales sotiile lor) am purces catre specacol. Am parcat fara probleme langa parcul Cismigiu, am coborat catre garla si deja prietenii si cunostintele au inceput sa ma faca de ras: "...rocker batran, fan al madonei...?", etc.

De altfel ii somez sa se deconspire singuri ca s-au transformat in madonisti, UNII SUNT CHIAR MEMBRI PE ACEST FORUM.

In rest:

-intrarea OK, fara isterii prea mari cu controlul corporal, unii au trecut si cu sticle cu apa;

-povestea cu jetoanele, foarte la moda in west (aia sunt panicati de numerar la bani) e la inceput in romania si sper sa nu fie incurajata. Oricum banca cu pricina Raiffeissen e cea mai jegoasa si fara povestea cu jetoanele la concert.

-in fata scenei (am avut bilet la gazon A), dar mai ales pe drumul pana acolo foarte mult praf, Vanghelie (ca orice tigan de altfel) nu a auzit de apa, gazonul ala din parc este inexistent

-asteptare si intarzierea DIVEI de mi-au intrat picioarele in cur;

-cand m-am plictisit de asteptare, coada la suc, la apa, la inghetata, etc, a aparut ceva muzica la boxe, niste mixaje;

-cu mare intarziere, a inceput si spectacolul, initial misto

-scena a fost foarte jos, cred ca la 1,5 -1,8 m, ceea ce a dus la imposibilitatea vederii spectacolului de catre 90 % din oameni. Chiar si noi, destul de aproape de scena am avut probleme, mai ales daca erau oameni mai inalti in fata

-ecranele "uriase" erau de fapt mici, aia din spate nici ecranele nu le-au vazut. noi am avut noroc ca aveam unul aproape si sincer, 75% din spectacol m-am uitat la ecran, nu direct

-scena IN MEMORIAM Micheal Jackson a fost superba, scurta, concentrata, exact cat a trebuit

-scena cu tiganii a fost de MAXIMA rusine, oamenii (inclusiv eu) au huiduit si au strigat si au aruncat cu paharele de plastic (fara vreun efect fireste) ca si la un meci de fotbal

-DIVA s-a balbait clar, s-a vazut ca nu se astepta la asa reactie, si a incercat sa o dreaga un pic, si-a luat huiduieli si mai mari.

-multa lume a plecat la acel moment, si s-a vazut din privirile mirate ale ei ca nu se astepta la asa ceva

-apoi a mai bagat cateva bucati misto, inclusiv Like a Prayer si a mai dres un pic busuiocul

-muzica tiganeasca a fost cred ca de dintr-o zona slava, clar tiganii nu erau romani, nici dupa muzica, nici dupa costumatie, nici dupa dans (au avut si putin dans cazac) si fireste nu aveau lanturi de aur la gat, si nici cu Mertanu' pe scena nu erau.

- concluzie: e clar, de acum fanii madonei (aia care or fi), se numesc madonelisti (termenul imi apartine)

-concluzie 2: DIVEI nu i-a explicat nimeni ca realitatea nu e ca-n filme, si ca muzica si dansuri tiganesti nu trebuiesc platite in romania cu 1,6 - 7 milioane biletul, pentru ca se aude gratis mereu.

-concluzia 3: Divei nu-i sta bine ca diriginte, sa ne faca lectie de educatie cetateneasca.

-concluzia 4: mai bine tine lectia de educatie sexuala la lesbiene, ca tare bine stie sa-si ia limba-n gura cu diverse fete din staf-ul ei.

-concluzia 5: imi pare rau dupa bani, mai ales ca gasisem cu o zi inainte client la biletul meu....

si vorba olteanului: fu-se si se du-se.....

LA MULTI ANI
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Madonelistii

:grin: :ha: :ha:

Dupa Shakira la Tm,eu am scapat de concerte.....nu mai vrea prietena!

Am trimis-o cu biletul cadou,cu trenul,a stat in picioare,invalmaseala,imbulzeala si s-a intors fara tel.......

De atunci nu mai am probleme cu concertele :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Eu am fost la concertul asta anul trecut la Viena si tot nasol a fost.

Le-am zis colegilor, nu m-au crezut, s-au dus, azi mi-au dat dreptate.

Ce as vrea insa sa comentez din primul post este acest pasaj:

povestea cu jetoanele, foarte la moda in west (aia sunt panicati de numerar la bani) e la inceput in romania si sper sa nu fie incurajata. Oricum banca cu pricina Raiffeissen e cea mai jegoasa si fara povestea cu jetoanele la concert

Mie unul mi se pare ca Raiffeisen e cea mai tare banca (nu lucrez la ei) - am acolo conturile de la toate firmele cat si cele personale.

Iar legat de jetoane iarasi mi se pare o super treaba, orice standardizare iti usureaza munca extraordinar.

La noi nu e la inceput moda, de cel putin 3 ani o stiu eu practicata...

Link spre comentariu

am fost la julio iglesias si george michael pentru nevasta-mea si am zis ca nu mai calc la alt concert nici daca cant chiar eu :ban

la julio sonorul a fost groaznic iar pe michael l-am vazut cu binoclul si mai era si plin de poponari excitati .

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

Am fost si eu anul trecut la Madonna la concert, la Viena. Nu am fost prea incantat. In schimb, imi aduc mereu aminte cu placere de concertele cu Roger Waters, Peter Gabriel, Iron Maiden, Bryan Adams, Phil Collins, etc. Nu se compara nici pe departe cu Madonna.

Rock 'N'Rooooool !, cum zice Ozzy.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

-concluzia 5: imi pare rau dupa bani, mai ales ca gasisem cu o zi inainte client la biletul meu....

Eu am reusit cu cateva ore inainte sa il vand caci am gasit loc la un preten in balcon peste dambovita :D... si chiar cred ca mi-ar fi parut rau dupa banii aia.

p.s. - La capitolul concerte misto eu recomand si Goran Bregovic sau Boban & Marco Marcovic

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

sunt intru totu in asentimentul lui dan.

am fost la concert... din fericire am avut un bilet cadou din partea firmei la tribuna (eu n-as fi dat bani nici 50lei pe el)...

la faza cu tiganii m-am ridicat si m-am carat

ce m-a deranjat cel mai mult:

1. praful si proasta intretinere a asa zisului gazon (eu i-am zis gaozon);

2. faza cu jetoanele n-o pot accepta sub nici-o forma; ce, nu mai castiga bancile bani de pe urma creditelor si mai nou s-au bagat la comert cu amanuntul? pun pariu ca din cei 5lei cat costa berea aia la pahar 1 leu se duce la ei;

3. spectacolul de cacat care intr-o ora cat am rezistat sa stau n-a reusit sa-mi trezeasca nici-un sentiment placut;

4. faptul ca a trebut sa stau la coada jumatate de ora sa-mi iau bere;

Astept cu nerabdare concertul Amorphis din Oct ca sa ma dreg un pic.

Va salut !

Link spre comentariu

Imi aduc aminte cum ne certau europenii, la inceputul anilor '90, ca ii discriminam pe tigani. Intre timp ciorile s-au mutat la ei - ii mai cauta pe-acasa cit sint la serviciu, le mai sparg boturile pentru citiva euroi, le mai violeaza pe doamne etc. Acum nu le mai place, vor sa-i trimita inapoi. Da' tineti-i acolo pe ajutor social, sa mai prinda puteri, sa se mai inzdraveneasca! Se mirau artistii aia rusi de reactia publicului, ca si cum n-ar fi stiut ca nu despre ei era vorba, ci despre milioanele de tigani nasoi cu care conlocuim. Madona in schimb, stia exact ce face, este un geniu al iscarii de controverse, al "aflarii in treaba"; asa a rezistat peste ani in fruntea muzicii pop, cu un bagaj nativ mai degraba sarac, atit in ce priveste persoana sa, cit si a talentelor cu care a inzestrat-o D-zeu. Mai rupe poza unui popa, mai isi ia cu vreuna limba in gura, mai apara cauze controversate, pe scurt : nu ne lasa sa ne plictisim de ea. Am vazut, cred, pe MTV, o preselectie cu mai multe gagici amatoare, care nu mai stiu pentru ce luptau. Cintau alea de rupeau scena, 'a mai rea din ele era la kilometri in fata Madonei, dar din pacate pentru ele, asta a fost singurul moment de glorie, au aparut o data la televizor.

NISSAN PATROL

CADILLAC ESCALADE

Link spre comentariu

:ha: bulgarilor nu le-a mai zis treaba cu tiganii dar ca o buna crestina i-a sfatuit sa fie toleranti religiosi :P si bulgarii in loc sa ne intreaca in huiduieli au ovationat si aplaudat. :ps

nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004
Link spre comentariu

fireste, n-a mai avut coiae sa repete lectia de dirigentie si cu bulgarii.

Nu cred ca mai rezista la inca o serie de huiduieli, s-a vazut pe fata ei ca nu s-a asteptat la asa reactie ca la bucuresti in viata ei.

Ce sa-i faci, intre timp l-a sunat pe rabi si s-a plans de romani ca E xenofobi. Rabi i-a zis ca are varianta de rezolvare la problemele ei, dar mai intai sa treaca pe la ghiseu sa lase sacu' cu cascaval.......

E clar ca i-o dadeau si bulgarii de nu se vedea.... :P

LA MULTI ANI
Link spre comentariu

Cel mai bun concert la care am fost ...'96 tinut de proaspatul decedat si neingropat Jackson. Pe 23 august.

Nu eram si nici nu sunt un mare fan. Dar ca spectacol.. jos palaria. Sunet, scena, imagine, organizare.

Si nu era chiar la apusul carierei, cum este cantareata asta de tocma' ce fuse' pe la noi.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Excelenta caracterizare a concertului.No,bine,are acum si diva talentele ei:top:top Dupa ce am vazut Billy Idol la Hamburg,nu ma trage ata la nici un "mare"concert organizat prin prafurile romanesti Sint insa amator de cintari ciudate prin cluburi,chiar daca sint trupe de rock de care nu prea a auzit nimeni.

..si totusi parca ma musca de un AC/DC:twisted:

Editat de 13 Todesengel
IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE !
Link spre comentariu

Eu am fost la Depeche Mode si am ramas dezamagit. Nu de formatie ci de organziare.

Am avut bilete in partea opusa scenei, in tribune jos.

Contemplam foarte bine cele cateva WC-uri ecologice montate in fata mea.

Mare lucru nu am mai vazut.

A...cozile la sucul si apa calda care erau acolo. Mai ales ca la intrare ne-au pus sa aruncam sticlele de apa minerala rece de la frigider pe care le aveam la noi.

Ma tenteaza AC DC dar, nu ma risc sa am aceeasi experienta ca si la Depeche Mode.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare