Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce ziceti de acest joc

fofiu

Postări Recomandate

Re: ce ziceti de acest joc

* Microsoft Windows XP/Vista

* DirectX 9.0c

* CPU 1.6 GHz, 512 MB RAM (1GB for Windows?Vista)

* 256 MB video card compatible with DirectX 9.0 supporting vertex shade 2.0

* 2 GB of Hard Drive Space

* DirectX 9.0 compatible sound card

Suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aici gasesti bittorrent http://www.bittorrent.com/btusers/download/?

dai pe "get BitTorrent for windows" apoi il instalezi

aici gasesti jocul http://www.mininova.org/tor/2103548 dai acolo "download this torrent" si salvezi

ce ai salvat de pe acest site deschizi cu bittorent si ii dai start ,desi cred ca o sa dureze o saptaman daca ai netu slab

Suzuki
Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Mai este si 1NSANE, eu il am de 7ani si nu m-am saturat de el. Il am putin modificat, alte masini gen: suzuki, toyo, nissan, dodge, jeep, ford...orice, facute pana la ce-l mai mic detaliu, inclusiv manetica de la cuplare troliu... Are grafica foarte buna pentru varsta lui si masinile se misca perfect nu sunt "elastice" iar ce-l mai mic hop e reprezentat corect...incercati-l....:wink:

PS: personal nu am gasit ceva mai bun, am tot incercat altele dar raman fidel la 1NSANE :h5

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Mai este si 1NSANE, eu il am de 7ani si nu m-am saturat de el. Il am putin modificat, alte masini gen: suzuki, toyo, nissan, dodge, jeep, ford...orice, facute pana la ce-l mai mic detaliu, inclusiv manetica de la cuplare troliu... Are grafica foarte buna pentru varsta lui si masinile se misca perfect nu sunt "elastice" iar ce-l mai mic hop e reprezentat corect...incercati-l....:wink:

PS: personal nu am gasit ceva mai bun, am tot incercat altele dar raman fidel la 1NSANE :h5

In sfarsit, vad pe cineva interesat de fizica jocului. Incearca Rigs Of Rods. Este un joc gratuit, in continua dezvoltare. Asemanator Insane-ului descarci ce masini iti plac, sunt o gramada. In afara de Insane si Screamer, numai asta imi place.

Vezi ca trebuie calculator bun pentru el.

Editat de Levo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare