adrian_ppp Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 am desfacut electeromotorul sa schimb carbunii si am vazut ca bendixu ul e pe duca merita reconditionat sau mai bine in schimb cu unul nou cam cat e un bendix ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Bendix vitara Ia unul nou. Ca sa-l reconditionezi trebuie sa-l incarci si sa-l finisezi la cote. Daca ai gresit cotele sau materialul este mai dur decit original, o sa ciobeasca coroana de pe volanta. Din lac in put. Nu se poate compara cheltuiala cu un bendix nou cu cea a unei coroane de pe volanta care mai implica si scoaterea motorului sau dat jos cutia de viteze. Nu stiu cit costa cel de vitara, dar am schimbat la un electromotor de patrol si nu am simtit la buzunar. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_ppp Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Re: Bendix vitara asa ma gandeam si eu sa iau nou sa scap de o grija, dar am zis sa intreb prin zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Bendix vitara mi-am schimbat eu tot electromotorul la vitara ('92), si am platit 800 Ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: Bendix vitara numai sa gasesti original, daca vrei poti sa-l reconditionezi,dar nu prin incarcare -se rectifica si se inlocuiesc bilele cu unele mai groase pe la noi se practica si da randament ,pret-20-30 ron SUCCES !! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_ppp Postat Septembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Bendix vitara nu amde ce sa l schimb de tot , ca am schimbt carbunii si deocmadata merge. Carcasa si restul sunt bune am gasi in anglia reconditionate undeva la 50 lire si ma gandeam sa iau unul de acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Bendix vitara Am Vitara long din 1992 16v, unde gasesc electromotorul, ca imi da rateuri la cuplarea bendixului (de invartit se invarte ca imi vajaie, doar ca nu arunca bendixul sa cupleze pe volanta) ?Ce sa cred ca e? Se duce bendixul si e cazul sa schimb electromotorul cu totul sau se poate schimba doar bendixul? Carbunii sunt inca ok pentru ca electromotorul se invarteste. Am citit topicul dar nu m-am lamurit suficient.Multumesc anticipat. SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojan Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Bendix vitara : hi daca il arunca sau nu poti sa constati numai dupa ce ai demontat de pe masina electromotoru. Un electrician auto stie cum sa verifice sau un cunoscator daca bendixu este impins spre coroana de pe volanta sau patineaza (merge in gol) fiind totusi impins de partea mecanica pe coroana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucic Postat Septembrie 22, 2009 Partajează Postat Septembrie 22, 2009 Re: Bendix vitara Multumesc, o sa vad unde pot merge pentru verificare;(in Deva inca nu am idee). SUZUKI VITARA 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_ppp Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Bendix vitara eu am luat unul de la dezmembrari si momentan merge ft bine. Am luat tot electromotorul la un pret ft bun. Am rezolvat problema . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate