Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bendix vitara

adrian_ppp

Postări Recomandate

Re: Bendix vitara

Ia unul nou. Ca sa-l reconditionezi trebuie sa-l incarci si sa-l finisezi la cote. Daca ai gresit cotele sau materialul este mai dur decit original, o sa ciobeasca coroana de pe volanta. Din lac in put. Nu se poate compara cheltuiala cu un bendix nou cu cea a unei coroane de pe volanta care mai implica si scoaterea motorului sau dat jos cutia de viteze. Nu stiu cit costa cel de vitara, dar am schimbat la un electromotor de patrol si nu am simtit la buzunar.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

numai sa gasesti original,

daca vrei poti sa-l reconditionezi,dar nu prin incarcare

-se rectifica si se inlocuiesc bilele cu unele mai groase

pe la noi se practica si da randament ,pret-20-30 ron

SUCCES !!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Am Vitara long din 1992 16v, unde gasesc electromotorul, ca imi da rateuri la cuplarea bendixului (de invartit se invarte ca imi vajaie, doar ca nu arunca bendixul sa cupleze pe volanta) ?Ce sa cred ca e? Se duce bendixul si e cazul sa schimb electromotorul cu totul sau se poate schimba doar bendixul? Carbunii sunt inca ok pentru ca electromotorul se invarteste.

Am citit topicul dar nu m-am lamurit suficient.Multumesc anticipat.

SUZUKI VITARA 1992
Link spre comentariu

:

hi daca il arunca sau nu poti sa constati numai dupa ce ai demontat de pe masina electromotoru.

Un electrician auto stie cum sa verifice sau un cunoscator daca bendixu este impins spre coroana

de pe volanta sau patineaza (merge in gol) fiind totusi impins de partea mecanica pe coroana.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare