Vizitator arpi Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Salutare, Din cate ati citit unii, sunt posesorul unui Grand Cherokee din 1999 motor diesel de 3 litrii cu o cutie automata. Probleme mea este urmatoarea: La plecare de pe loc are o trepidatie, acesta trepidatie nu exista daca: 1. Am levierul tras in LowGear 2. Inainte de plecare tin apasata frana si acelerez putin Mecanicii s-au uitat sub ea si au zis ca ar fi dusi suportii care tin cutie, vorbeau de ceva perini de amortizare. Exista 2 . Poate sa-mi dea cineva un cod la aceste perini sau un desen sa pot comanda acesti suporti? Din pacate am fost dezamagit de servicul Jeep din Timisoara care mi-a spus cu sictir ca au testerul stricat si ca nu are rost sa merg la ei si sa sun sa vad daca au reparat testerul dar ...ei nu cred ca se repara degraba ..... Ma poate ajuta cineva cu problema mea? adica credeti ca e de la suport, e din cutie, din transmisie? In rest dupa plecarea de pe loc merge ok. Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Probleme la cutie automata sau probleme la suporti? (GC WJ) sunt 2 variante.... sigur ai si suportii dusi / uzati... aia se rezolva foarte rapid.... ca sa nu pierzi timpul sa-i comanzi, pur si simplu se fac din tampoane de cauciuc.... ( asta si sunt de fapt ), tre vazuta si parghia de la schimbator... este fixata intre schimbator / cutie si caroserie.... respectiv situatia cardanelor / crucilor.... de obicei de acolo iti trepideaza.. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator arpi Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Probleme la cutie automata sau probleme la suporti? (GC WJ) Deci sunt sanse sa nu fie din cutie si sa o pot rezolva la un mecanic bun. dar unde il gasesc pe acest mecanic? :roll: Oare reprezentanta m-ar salva? sau sa merg la alta firma specializata in 4x4. Stiti pe cineva bun in Timisoara? 10x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: Probleme la cutie automata sau probleme la suporti? (GC WJ) in Timisoara.... incearca sa iei legatura cu Deian .... intreaba si tu pe forum cum se poate lua legatura cu el... nu e mecanic, dar are una din cele mai tari masini Custom Made: "BIG TOY- ul " ... si sigur te poate trimite la cineva in Timisoara sa te rezolve Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate