dalmatianul Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV insanatosire grabnica si cit mai putina durere suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Multa sanatate si recuperare rapida! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Multa sanatate ca este mai buna decat toate.. Sa te ajute D-zeu sa te refaci repede. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV multa bafta si insanatosire rapida :h5 Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Acum am ajuns si eu acasa de la spital. Din nefericire, operatia a fost amanata pe maine. Multumim pentru urari. Dimineata i le voi transmite. Pana una alta doresc sa multumesc echipei de la Sibiu care a fost alaturi de Darius din primele momente de dupa accident, ca sa nu mai spun de faptul ca au reusit sa-mi ridice si mie moralul. Atasez o poza cu "baietii mei" de la Sibiu in vizita la "BAIATUL MEU". OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Insanatosire grabnica! Tine-ne la curent! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV multa sanatae si insanatosire grabnica. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Recuperare rapida si usoara!!! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Sanatate si insanatosire grabnica!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV fi fara frica!!!eu acum 2 luni jumate m-am carat intr-o roata cu motorul(yamaha yz 450 2009) sa ma dau mare la copiii de pe strada de 6-7 ani.m-am dus intr-o roata de miii de ori.acum,ghinion.am luat o tranta de am vazut numai stele verzi,si mi-am spart glezna urat de tot(maleola).am incercat cu un gips bine facut,dar un superchirurg din Mures mi-a recomandat o placa cu surub.nu i-a placut lui radiografia,si a zis ca poate o sa stau 8 saptamani in gips si nu garanteaza ca va fi o.k.m-am operat,a doua zi am venit acasa.operatia a durat 10 minute,iar dupa 8 saptamani(cu 2 de recuperare la Bazna cu tot si una la mare)acum alerg,totul e super o.k.e mult mai bine operat.sa nu iti fie frica.in maxim 4 luni te dai cu motorul,eu zic ca si in 3.conteaza mult recuperarea post operatorie si toate exercitiile alea facute corect.dureri o sa ai numai cateva zile,dar nu de speriat.am prieten care are operatie exact ca a ta.eu peste 1 luna merg sa imi scot surubul si placa,sii----la M O T O C R O S S !!!!am o vecina cu aceeasi fractura ca a mea care nu s-a operat,a stat numai cu gipsul 6 saptamani,si de 2 ani si acum are superdureri si face infiltratii si altele.daca sunt rupte si tibia si peroneul,numai operatia te aduce repede pe dealuri.fii fara frica.nu simti nimictotul va fi bine!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV sa te recuperezi complet si repede forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Ieri, Darius a fost operat. Dupa ce in prima zi a fost amanat, a beneficiat de o noua clisma :ha: Speram sa nu devina dependent de chestia asta. L-am vizitat ieri dupa amiaza si era ok. Mai avea cca 1 h pana sa aiba voie sa-si miste capul si abia astepta sa manance ceva. Oana l-a vegheat tot timpul si a facut 13 - 14 timp de mai bine de 2 h cat a durat operatia :rsp PS Stie cineva: trebuie sa-i mai strangem suruburile din cand in cand? Se lasa? Sau nu este nevoie? :grin: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IVxIV Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Salutari Am vazut si eu acum, cu ajutorul lui Zippo, mesajele voastre, care sincer vorbind, mi-au facut placere. Multumesc pentru urari si incurajari. Sa ne vedem la NOROAIEEEE!!!! MITSUBISHI PAJERO 2,5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV daca te doare capul dupa operatie baga pastile de cofettin si multa apa. Eu am descoperit asta in spital dupa operatie si acum folosesc remediul dupa fiecare betie - merge brici :h5 Cauta-ti din timp un doctor bun pentru recuperare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Vezi Darius daca ai coborit din masina tip Zippo ca te-ai accidentat ? Asa ca refate complect, fara graba ca oasele astea daca nu le mingii nu se aseaza deloc si dupa aceea te astept sa facem echipa in concursurile ce vor veni. Sanatate si insanatosire grabnica ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Acum am vazut si eu topicul .Sanatate multa si recuperare usoara iti doresc , dar sa o faci atat cat trebuie ca peste fro` 20jde ani sa nu ai probleme cu oasele :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oana craciun Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Sa-i tinem pumnii stransi lui Darius IVXIV Revin eu cu informatii: Operatia a avut loc joi 03.09.2009, a durat 2 ore si 36 minute (de cand l-au scos din salon si pana a revenit). Au fost "avariate" tibia si peroneul. Darius a primit cadou o placa si 10 suruburi (stranse bine). Peste 2 saptamani incepe gimnastica recuperatorie si peste 12 saptamani are voie sa puna piciorul in pamant. @zippo - era normal ca eu sa stau langa el. :rsp pentru voi toti care ne-ati fost alaturi in aceste momente (nu dau nume pentru a nu uita pe careva) OFFROAD CLUB SIBIU Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate