costelc Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Salutam, Din cat am citit pe forum, dimesiunea echivalenta in diametru pentru 6.5R16 este 205/80R16. Inteleg ca unii colegi de forum au dimensiunea asta de anvelope pe jantele originale de M. Adresez rugamintea de a ma lamuri si pe mine cu urmatorul aspect: pe spate freaca sau nu in amortizoare ? Daca da, cat de deranjant este faptul ca freaca in utilizarea de zi cu zi (mers pe strada si pe drumuri de tara), nu neaparat la iesirile in teren ? Folositi si alte dimensiuni de care va declarati multumiti ( pe 16", fara distantiere)? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 Nu freaca.Am avut si eu Crossuri si nu freaca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 Nu freaca deloc, si Crossurile merg foarte bine! Eu am un set complet pe un 243, si sunt multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelc Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 Multumesc celor care m-au ajutat cu informatii. In urma sfaturilor primite am hotarat sa achizitionez niste anvelope 205/80R16 pentru M. Am ales Michelin 104Q O/R XZL RF. Referitor la problema frecarii in amortizoare pe spate, in situatia in care masina nu este inclinata, nu freaca. Distanta ramasa pana la amortizor nu este prea mare, sper sa se distinga cat de cat din fotografie. Cred ca incepand cu anumite incliantii, in teren, problema va fi prezenta. Referitor la asta, cei mai experimentati cu iesirile in teren ar putea sa-si exprime parerea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 pune 750/16 linistit nu freaca nicaieri cat mergi pe drum normal, si o sa frece f usor in teren in telescopul stanga spate, dar nu grav, o sa il lustruiasca in 10 iesiri...ceea ce nu are chiar nimic de asemenea se va apropia destul de mult de capatul de bara din dreapta, dar nici acolo nu e problema pt ca nu freaca forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelc Postat Septembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 @soimu`: Multumesc pentru sfat. Eu am achizitionat anvelopele de mai sus. Pentru ce am eu nevoie sper sa nu am probleme (respectiv drumuri de tara si ceva asfalt). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan CHIRIAC Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 Re: Sfat anvelope M 461 Vezi ca 205/80 R16 sunt mai late decat 7,50 R16, cu vreo 15 mm. Exprimat in acelasi sistem, 7,50 R16 ar fi aproximativ echivalent cu 190/100 R16. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate