Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iesire azi 20 mai

Max

Postări Recomandate

Azi am iesit la o tura cu Zoli Hamat5, Silviu cu ATV-ul si dl Popescu cu Samurai-ul.

A fost o tura lunga cu de toate. Urcari spectaculoase, rasturnari (doar ATV-ul), noroaie mari, trasee foarte inguste dificile, trolieri, intrari in apa mare, urcari pe parau.

Din pacate eu am uitat sa iau aparatul foto iar ceilalti au venit cu ele dar descarcate. Asa ca am facut niste poze cu telefonul mobil. O sa le postez maine.

Pagube: o aripa spate dreapta indoita si un stop spart ( a 6-a oara x2,5 milioane lei bucata=...), Haion indoit la Niva, un furtun spart la samurai, noroi mult intre dintii lui Siviu cu ATV-ul. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sau poate iti pui unele de fonta,atunci sigur nu le mai spargi..... :D :D :D

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Alte stricaciuni: converorul 24/12 volti stricat de la apa. (nu mai merge alarma si CD-ul). Are un loc prost pus pe semiaripa stanga. O sa il mut in masina.

Daca aveam snorkel-ul terminat, treceam fara probleme in cealalta parte. :D

Link spre comentariu

Max.. ai prins ceva peste in masina? :lol: :lol:

Cred ca o sa ma mut din Bucuresti daca mai vad asa multe poze... :cry:

Daca mai stateam mult in apa probabil ca prindeam ceva pastravi. :D

Vezi asta e marele avantaj al zonei noastre. Si toate astea la doar 20 de km de Baia Mare.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare