dangerous Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 ce parere aveti despre statiile Intek M 100 merita ? pret cu tot cu montaj este 500 ron! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: statii radio INTEK M 100 ce parere aveti despre statiile Intek M 100 merita ? pret cu tot cu montaj este 500 ron! proaste rau... eu am UN Intek aruncat prin garaj, care cica e de 40W...si merge mai prost decat un Walkie Talkie de jucarie.... iti recomand sa-ti iei un Midland, macar astea sunt serioase. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: statii radio INTEK M 100 E o statie ieftina, fara pretentii. Mi se pare foarte mult 500 ron. Doar daca sa spunem ca include si antena. In rest, daca numai statia e pana in 300 Ron e ok pretul. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: statii radio INTEK M 100 E o statie ieftina, fara pretentii. Mi se pare foarte mult 500 ron. Doar daca sa spunem ca include si antena. In rest, daca numai statia e pana in 300 Ron e ok pretul. 500 ron cuprinde pretul statiei,antenei si montajul .Vreau o statie mai ieftina dar daca totusi calitatea este indoielnica mai bine renunt. 500 ron pe praful asta chiar e un mic lux ! poate imi dati o sugestie in acest sens,bugetul este destul de limitat(500 ron) Multumesc anticipat ! Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: statii radio INTEK M 100 In bugetul ala te incadrezi fie intr-un TTi 770 cu antena de 2m fie un Alan 121 cu antena de 1,45m, cu maxim 10-15 ron in plus la buget, si ti-le montezi singur. Nu e mare istorie. Alanul e mai micuta si ii poti gasi mai usor loc in Vitara. De calibrat, gasesti pe cineva de pe forum sa te ajute la o bere :x "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: statii radio INTEK M 100 Eu folosesc un Intek de 8 luni ! Merge foarte bine si la parametri reali ! :h5 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate