Busu4x4 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Suzuki sarbatoreste anul acesta 100 de ani de existenta si 40 de milioane de mashini vandute in toata lumea :1 http://www.suzuki.ro/index.php?option=c ... &Itemid=90 http://www.suzuki.ro/index.php?option=c ... &Itemid=91 Sa ne traiasca Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichter Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! :1 :bravo :x Sunt posesorul a 2 vehicule Suzuki si il planuiesc pe al treilea! Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farfarello Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! Exact, sa ne tina cat de mult. Un Suzuki e o experienta inedita. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! Hai cu veveritzeleeee !!! :banana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! :x :x :x :x :x Sarbatorim :bannana :bannana :bannana :bannana :ypu :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fofiu Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! :k :k :k :k :k :be :be :be :be :1 :1 :1 aoto suzuki moto suzuki traiasca suzuki Suzuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! Un Suzuki e o experienta inedita. La mine asa e. Iar surpriza e una placuta. Cel putin pina acum. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted September 4, 2009 Share Posted September 4, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! Mie masinuta asta mi-a schimbat viata,deci un calduros La Multi Ani :k Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
adipsc88 Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! LA MULTIIIIIIII ANIIIIIIIII SUZUKI SI INCA 100 de ani tot sa ne tine veveritzele :X:X:X: :x :x :x :x :1 :1 :1 :banana :banana 0720059999 0756545953 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! Si cine da de baut? :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZUZ Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! La Multi Ani Suzuki! PS. Tin pe aceasta cale sa imi cer respectuase scuze ptr masacrul pe care l-am facut cu Vitara ... noroc ca am reusit sa o salvez cu un donator de organe Grand Vitara (si ceva perfuzii cu Nissan, RR, Aro, G, Jeep, Volvo) FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
suzuker Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! La multi ani si sa ne traiasca!! Eu am vreo 3 in garaj si ma tenteaza sa mai imi trag un suzi si pe moto. Cum spunea si maestrul Fantana, masinuta asta chiar mi-a schimbat viata :D :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
sj76toy Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! ...LA MULTI ANI SUZUKI....intradevar e o experienta unica sa ai si sa conduci un Suzuki.! :banana :banana :banana :banana :banana :bannana :bannana :bannana :bannana O||||||||O wrangler YJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! :bravo :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sfichiu Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! La multi ani !!!! SUZUKI!!!.................Sunt un posesor de sx4 chiar in anul aniversar...am un reper ...beton!!!...sa traiasca si toti posesorii de masini Suzuki!!!! :cl Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted October 24, 2009 Share Posted October 24, 2009 Re: Hai La Multi Ani si la mai multe !!! La Multi Ani Suzuki! :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts