Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

05.09.2009 - Tabla Butii

prislopan

Postări Recomandate

• Răspunsuri 100
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 05.09.2009 - Tabla Butii

daca vorbesti mult...e bine .....vom fi doi ....care vom tine ocupat canalul 16 :ha:

pune mana si i-ati statie slp

si la mine va fi distractiv ....ca puntea fata se cupleaza cand si cum vrea cuplajul ei :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

maine vor fi si copiii, respectiv nevestele, in masini.

Asadar: cei cu statii, aveti grija, fara prostii, ca daca invata fimiu' vreo perla noua, va tai de pe lista de craciun pe toti.

Cei fara statii, atentie la depasirile pe interior. cine se grabeste, o ia linistit inainte, daca il manca' talpa.

daca avem observatii de la neveste, iarasi va tai, si de pe restul listelor.

fara suparare, dar sunt prea multi copiii nebuni in ultimul timp, si jucarii puternice; iar mosu' ( mosii ) au sanie veche cu doar 4 cai ( reni ).

pace voua,

si ne udam maine destul.

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

NU UITATI SA FACETI POZE !!! ptr. cei care nu pot veni... :cr :cr :cr

Hami

Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ...
Link spre comentariu

Vad ca s-a adunat gasca! Ne vedem la noroi :banana. Mie chiar nu imi pare rau ca ploua, ca un singur drum am facut pana acum cu Masinutza si a trebuit sa imi schimb tricoul :P . Se pare ca organismul meu nu mai stie cum era pe vremuri :grin: cand nici nu stiam ce e ala climatronic :P

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

climatronic.....ce-i aia? :ha: :ha: :ha:

sa vezi ce caldura e in Wrangler....mai ales ca izolatia de pasla nu mai e demult la locul ei......si animalul ala de motor....da caldura .....nu gluma :grin:

Link spre comentariu

Gata....s-a facut.... :grin:

azi am fost 9 masini pana la cimitirul din Tabla buti....o tura soft.....cu o gasca ....hard....toata iesirea a fost fara evenimente notabile....in afara de momentul un care am fost nevoit sa-mi adun cardanul de pe jos....fapt datorat 100% prostiei mele....si puterii motorului :ha:

PS....cei de la meteo nu s-au inselat cu codul galben....pe la cascadele de la Vama Buzaului ne-a prins o ploaie cu tunete ...fulgere....si grindina.....ca de cod galben :grin:

atasez cateva imagini :grin:

Link spre comentariu

Salut dragi colegi de club.. :hi

Imi pare rau ca nu am putut sa vin si eu cu voi, dar abia am ajuns acasa de la Buhusi, fleasca bineinteles (cod galben). Acolo sta noul posesor al veveritei mele.

Sper ca v-ati distrat de minune :x Urmatoarea data sigur nu voi lipsi..

Link spre comentariu

Din pacate nu a plouat inainte sa ajungem noi la Tabla Butii si portiunea faimoasa a fost mai degraba banala, deci am ajuns sus cam nesatisfacuti, de unde si dorinta de adrenalina a unora dintre noi, soldata cu ceva stricaciuni :grin:

Pana la urma, a fost o intalnire de familie, cu putin offroad, mai ales pentru cei veniti de la Bucuresti. Noi am continuat catre Vama Buzaului pe un drum mai degraba forestier, am vizitat Cascada Urlatoarea si ne-a prins o ploaie zdravana cu grindina. Am descoperit insa ca zona Vama Buzaului este foarte frumoasa, ingrijita si mai ales curata, nu am vazut nici o mizerie in rau sau pe langa. Eu unul mi-am propus sa revin.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

de unde v-am salutat azi dimineata,tot de acolo va salut din nou!acu termin ultima capcana....si ma gandeam...a-ti reusit sa terminati friptura inainte de ploaie?Nu de altceva dar asa mi-e o foame :ha: :ha:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare