Schultz Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii acum am ajuns si noi acasa, imi pare rau ca nu am mai venit cu voi la buzau, dar ne-am dus spre ploiesti si noi deoarece am trecut pe la niste rude aflate destul de aproape de zona in care eram. a fost super fain, pacat de faptul ca a fost numai soare, daca era ploaie pe urcarea aia cred ca 2 zile si inca nu terminam de troliat pe toata lumea pana sus :grin: inca nu am descarcat pozele... dar am filmul cu ruperea cardanului la samu....aaa la wrangler :banana il punem public marius? KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii da...pe acel drum iesea.....patinaj artistic :ha: se poate pune....sa vad si eu tampenia care am facut-o ......din alt unghi :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Pune-l sa vada si nepotii nostri cum nu se urca o panta :ha: cu 4.000 cmc sub cur. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Schultz Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii gata, dupa lupte seculare cu iutubu' ... OZN-ul lui Marius :grin: [youtube:1b3yoxty] [/youtube:1b3yoxty] KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Ai vazut Marius? Io ti-am aratat cum sa urci, dar tu... slp. Lasa nu fii suparat, abia au vazut oamenii cum se face rapid revizia la cruci fara gresor :ha: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Ce-ai facut marius friptura de fiare :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Intradevar o iesire reusita cu o vreme frumoasa. Dar parca n-a prea avut " sare si piper" .Din punctul meu de vedere a fost prea cald si prea mult praf. Asa ca vremea n-a tinut deloc cu noi. Pana la urma si masinile arata mai frumos innoroiate decat prafuite. Si cateva poze: sa incepem cu inceputul... - Deocamdata in asteptare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Si tot in asteptare.....in asteptarea lui Bobinator (Catalin - terrano rosu) Penalizare pentru intarziere - cate o bere pentru toti participantii de ieri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Si acum imi scartaie dintii de la atata praf.... Cu toate ca ca in permanenta m-am tot clatit cu tuica si bere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Dupa aventura cu cardanul lui Marius... toata lumea face cate ceva. Nimeni nu sta, nimeni nu trage chiulul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Offroad-istul zilei , un tip curajos cu ambitii "extreme " care impinge totul la "extrem" Datorita lui a avut si lumea ce vedea, adica putin off road si o troliere nu tocmai usoara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Si ... Bogdan... bucatarul zilei , foarte frumos pregatit cu sortuletul lui.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Ne-am luat ramas bun. Brasovenii au luat-o spre Vama Buzaului iar ploiestenii si bucurestenii spre casa. Am tot sperat ca vine ploaia intrucat eu cu prietenul Andrei(terrano verde) ne hotarasem sa megem pana la Ploiesti , din Drajna de jos numai prin padure. Am incercat sa-i corup si pe bucuresteni dar cred ca le place mai mult asfaltul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Asa ca eu si Andrei am luat-o voiniceste din Drajna de jos prin padure....in sus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Cu parere de rau din cauza lipsei ploii , am trecut si cea mai grea portiune din "drumul" nostru care este atractiv si pe uscat , dar pe noroi.... n-am cuvinte sa-l descriu, (cativa din Bucuresti l-au incercat chiar dupa topirea zapezii in martie) Un filmulet cu Terrano care s-a descurcat foarte bine in zona stancilor , mai bine spus si conducatorul lui s-a descurcat excelent avand in vedere ca a fost prima lui iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Sa va fie de bine,,,,,Marius sa inteleg ca nu sunt singurul care rupe cardane??,,,,, Va astept la granita cu moldova,,,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Frumoasa iesire :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii da Luciane....Wranglerul e expert in spart cruci....plus ca si eu i-am dat o mana de ajutor :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii salutare, in seara aceasta o s apun si eu poze. pana atunci, ma duc sa ma noroiesc, deoarece dupa praful de ieri, si soarele ala de cod galben, s-a incins tabla la cherokee. am inteles ca s-a rupt drumul pe la zizin, si ma duc repede. am ceva probleme la cutie, cerd ca tamponul e rupt, si ma duc sa il rup de tot. imi pare si mie deasemenea nespus de rau, pentru ca ziua de ieri nu ne-a oferit si oportunitati de offroad, nici din punct de vedere climatic, nici a traseului sau reliefului; dar oricum o pregatisem de familie. eu am fost pentru prima oara in acel traseu, asa ca urmatoarea, va fi altfel......... sa inteleg ca putem deschide lista pentru urmatoarea ?..... ce spuneti? pandim un weekend urat, si mergem.... vom avea in mod cert cateva cruci de cardan, de planetara, un troliu de rezerva, cateva truse de scule, pivoti...si multe altele, printre care si un aro de asistenta ( gabiiiiiii, te-ai intors ???), iar daca traseul va fi din nou plictisitor, ne ajuta FLorin pentru a condimenta momentele de repauz, cu doua, trei recu[perari. _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Bogdane....s-a voalat cardul din aparatul foto? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii weekendul viitor....voi veni cu Samuraiul....sa nu mai fac mecanica in teren.....atunci sa vad ce mai zic unii si altii :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Se preconizeaza ceva si pentru weekendul viitor ? :ypu B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Se preconizeaza ceva si pentru weekendul viitor ? :ypu Se preconizeaza sa dai o bere .... pentru prima intarziere.. :ha: :ha: :ha: Daca nu ai rabdare pana la weekend-ul , iti dam adresele noastre si ni le trimiti prin .... curierat.....sa ajunga reci la fiecare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii weekendul viitor....voi veni cu Samuraiul....sa nu mai fac mecanica in teren.....atunci sa vad ce mai zic unii si altii :grin: :grin: :grin: Daca vreti sa veniti cu ceva :ha: :ha: veniti cu ploaie ...noroi.. :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: 05.09.2009 - Tabla Butii Cristi ati coborat pe la stanci sau ati urcat? Ca din film...se vede doar berea clar :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate