Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Service pentru Vitara in Deva sau imprejurimi?

lucic

Postări Recomandate

Buna ziua!

Sunt membru nou si inca nu stiu sa caut pe forum ca sa gasesc raspuns la intrebarile mele asa cum ar trebui.Deci ma risc sa deschid un topic.

Sunt proaspat posesor de Vitara long (a f 1992) stock, si imi pun problema unde gasesc un service la care sa apelez la nevoie, si unde gasesc piese noi (poate stiti magazine care sa nu ma jupoaie de bani aiurea) sau second (dezmembrari) in judetul Hunedoara sau prin peajma.Piese ...... am nevoie de o gramada de maruntisuri deocamdata, care au cedat la vechii proprietari in timp, si acestia nu au apucat sa le dea atentie.

Nu am indraznit sa apelez direct la membrii Club 4x4 din Deva, sa nu se interpreteze ca "dau buzna tam nisam".

Daca nu e deranj mare, si nu mai este topic deschis pe tema asta, m-ati putea ajuta cu niste informatii?

Sau poate, imi puteti spune carui membru Club 4x4 sa indraznesc sa adresez intrebarile mele.

Multumesc anticipat!

SUZUKI VITARA 1992
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Service pentru Vitara in Deva sau imprejurimi?

in Ceangai se vad la drum niste samuraie ,in drept cu ele este un magazin care are piese de suzi pe stoc,pe vremea cand aveam Samu acolo mergeam sa le cumpar ,nu stiu insa preturi la manopera.

bafta

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Multumesc , stiu Samu de acolo, parca am vazut si magazinul cu coada ochiului, nu stiam ca fac si service.In cel mai rau caz, poate stiu ei unde pot sa merg daca am necazuri cu a mea.

SUZUKI VITARA 1992
Link spre comentariu

Am cautat si la iesire din Deva spre Santuhalm, pe dreapta, inainte de peco la dezmembrari , piese , si la Orastie pe stanga cum mergi de la Deva incolo si nici acolo nu au :( .

Caut tot felul de nimicuri: capac de consola , o oglinda retrovizoare dreapta, un maner de deschidere usa spate, mecanismul de plastic care e prins de fata de usa la sofer si cu care se actioneaza deschiderea usii din interior, si daca ma uit bine ar mai fi una alta.

Mai intreb.....

SUZUKI VITARA 1992
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare