Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Olanesti 6 - 16 septembrie

yo2bt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 68
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Olanesti 6 - 16 septembrie

Frumos Gogane ... :grin: :bravo ... se pare ca vom ramane putini patrolisti ...printre sutele de toyote! Vad ca pe fiecare zi ...mai trece unul la "islam"! Adica, se musulmanareste! :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@yo2bt - nu e nici o problema ca nu ati putut veni cu noi catre Romani, sunt sigur ca ati avut parte de o coborare pe cinste cat timp noi trageam o portie de rally raid prin golurile alpine.

Poze mai multe se pot vedea aici :

http://www.wwoc.3xforum.ro/post/278/1/1 ... business_/

cu mentiunea ca daca link-ul deranjaza pe cineva rog un moderator sa-l stearga si sa accepte scuzele mele.

La Arad venim cu cea mai mare placere, multumim pentru invitatie!

Pentru @THE REST, multumiri participantilor si-i mai asteptam in zona cu cea mai mare placere!

Link spre comentariu

Yonutz, nu renunt domnule la Patrol, il menajez pt Kamikaze si ORR...

Plus ca trebuia sa vedem cam ce poate LCul in configuratia asta. Concluzia e ca poate si el destule :-)

Gogane, mi-am dat seama de o chestie:

LC meu VS Isuzu D-Max al lui Alf:

- bara fata plastic - idem

- bascule pe fata - idem

- lipsa praguri HD - idem

- troliu fata plasma - idem (cablul meu e mai lung :p )

- fundul lung - fundul si mai lung

- elicoidale pe spate - arcuri cu foi pe spate

- 3L diesel 170cp - 3 L diesel 130cp

- Ampatament 2790 - ampatament 3060

- inaltare 6 pe fata si 8 pe spate la mine (din suspensie) si vreo 10 la alf suspensie + bodylift

- 32 uri vs 32 sau 33 nu mai tin minte

Scriu astea nu pentru ca sa zic 'ISUZU e naspa' ci pentru ca sa te intreb: de ce ti se pare Alf poate s-o bage pe undeva pe unde eu nu pot? Ca lui nu-mi aduc aminte sa ii zici sa nu vina cu Isuzu ca e greu :h5

YO2BT: si totusi cum a fost coborarea pe 'speciale' in ploaie?

Link spre comentariu

@watcher.......32 vs 32 are alf

fratele meu cand pui totul pe foaie e ok........eu nu am spus ca LC nu ar face fatza ci sa nu o HANDRANESTI. la ce mai ai PATROLU..........asta e gandirea mea........ :h5

@YONUTZ..........dupa discutiile de mai sus cred ca il pierdem pe @watcher :ha: :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

:bravo baieti :1

Dupa cum am mai spus si in alt topic :hi , ma bucur ca a inceput "sezonul" :ypu si cat de curand Tractozauru` va raspunde si el prezent! :h5

Ma bucur tare ca un alt copilot al meu, Horatiu (Horace pe forum) :h5 a fost cu voi si ca i s-a facut botezu` (multam Luigi ca nu l-ai uitat si l-ai luat cu tine :h5 , sper ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor :grin: si ca nu m-a facut de ras :wink: :ha: )

Link spre comentariu

Cristi, te asteptam cu mare placere in zona! Trebuie neaparat sa mergem sa "sfintim locul" pe drumul dintre Pahomie si Patrunsa...

Nu s-a pus vreodata problema de "facut de ras", pentru ca ceea ce facem noi sunt iesiri prietenesti, nu vreo competitie.

Asa si intentionam sa ramana...

Cupe se organizeaza destule, deocamdata; cu toate astea, ne bate gandul ca in viitor sa organizam ceva "trasee", dar...vom vedea!

Pana una - alta, mai "asezam" cateva poze :

Link spre comentariu

Am ajuns acasa...

In vacanta asta am facut doar cateva poze, desi am vazut locuri minunate si am trecut prin momente care ar fi trebuit imortalizate.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Johanna, eu m-am destrabalat destul. Azi sunt deja la job, in prima tura dupa concediu. Ce n-as da sa mai fiu cu voi...

Va doresc o iesire cat mai reusita!

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare