Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

montare butelie de presiune

blast

Postări Recomandate

voi aveti sisteme de aer pe masina ? unde as putea monta o butelie de aer de 10L la un wrangler jk ? pentru ca in compartimentul motor cred ca nici compresoarele nu intra.
prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: montare butelie de presiune

Pt ce iti trebuie butelie?Dc este pt unflat rotile eu zic ca este o instalati inutila+plus alte riscuri.Exista un compresor electric de la T-Max special pt asa ceva si nu ocupa spatiu asa mare(este pus pe lista de achizitii la mine).Dc vrei sa cumperi asa ceva vb cu calinvas sau cu alf.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

ce riscuri sint ? sa explodeze butelia ? n-are decit, are aer in ea. oricum are supapa si n-are cum sa explodeze. calinvas vinde niste compresoare bune, dar nu sint din cele care-mi trebuie mie.

prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti.
Link spre comentariu

Poti monta butelia sub caroserie, intre lonjeroanele sasiului, cumva simetric cu toba de esapament.

Daca pe o parte are loc toba, pe cealalta va avea loc butelia.

Acolo o voi pune si eu. Suportul e deja montat si cat de curand va fi pusa pe el o butelie de 15 litri.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare