blast Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 voi aveti sisteme de aer pe masina ? unde as putea monta o butelie de aer de 10L la un wrangler jk ? pentru ca in compartimentul motor cred ca nici compresoarele nu intra. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: montare butelie de presiune Pt ce iti trebuie butelie?Dc este pt unflat rotile eu zic ca este o instalati inutila+plus alte riscuri.Exista un compresor electric de la T-Max special pt asa ceva si nu ocupa spatiu asa mare(este pus pe lista de achizitii la mine).Dc vrei sa cumperi asa ceva vb cu calinvas sau cu alf. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blast Postat Septembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: montare butelie de presiune ce riscuri sint ? sa explodeze butelia ? n-are decit, are aer in ea. oricum are supapa si n-are cum sa explodeze. calinvas vinde niste compresoare bune, dar nu sint din cele care-mi trebuie mie. prieteni, dati un semn de viata daca mai traiti / si hai sa bem, ca va iau banii de la piept daca muriti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: montare butelie de presiune http://offroadmania.ro/?menu=produse&pf ... =14#anchor pe pagina asta gasesti si compresoare si rezervoare... :hi i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 19, 2009 Partajează Postat Septembrie 19, 2009 Re: montare butelie de presiune Poti monta butelia sub caroserie, intre lonjeroanele sasiului, cumva simetric cu toba de esapament. Daca pe o parte are loc toba, pe cealalta va avea loc butelia. Acolo o voi pune si eu. Suportul e deja montat si cat de curand va fi pusa pe el o butelie de 15 litri. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: montare butelie de presiune Montarea sub sasiu nu este recomandat expus loviturilor , in rest unde este loc furtunele se trag la fata locului 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate