niros05 Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 Doresc sa-mi pun statie pe masina si ma intereseaza adrese cu firme din Bucuresti care le comercializeaza si le monteaza eventual calibreaza. Nu prea ma incinta ideea de a o cumpara si dupa aceea sa vad ca nu merge la capacitate maxima. Cu multumiri www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 http://www.gpx.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 18, 2007 Partajează Postat Septembrie 18, 2007 www.gpx.ro ... adicatelea, gepetto si catagsm, confrati de-ai nostri de suferinta :ga ... au improprietarit juma' de forum cu statii si alte acarete d-astea electronice ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Bine si atunci poate sa-mi zica gepetto si catagsm o adresa concreta unde cei care imi vind statia o si monteaza ? www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 19, 2007 Partajează Postat Septembrie 19, 2007 gara de nord , bd i.g.duca 11,intre magazin arrow si brd http://www.gpx.ro/map.jpg de la 9 dimineata pana cand ne plictisim ,asta inseamna 8 9 10 seara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 19, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2007 Merci Mugur pentru adresa lui Gepetto. Am fost si mi-a instalat si mie o statie. Am statie he,he,he..........! :dr2 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Merci Mugur pentru adresa lui Gepetto. Am fost si mi-a instalat si mie o statie. Am statie he,he,he..........! :dr2 Cand ma gandesc ca suntem oameni in toata firea, cu familie , cu copii etc, si ne bucuram de orice punem pe masina ca si un copil de jucaria noua pe care a primit-o. :ga Noi nu ne mai maturizam odata? Pana cand o sa fim asa? :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 :g Noi nu ne mai maturizam odata? Pana cand o sa fim asa? :ga Speram sa ramanem asa tot timpul!!!! :ha1 later edit : @niros05 - Sa folosesti statia sanatos! :h5 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Septembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Pai asa este bine sa fim copii pina la 50 de ani , sa ne maturizam pe la 60 de ani si sa traim pina la 100 de ani ! Ce daca ai familie nu poti sa dai in mintea copiilor ? :Gr www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 jucariiiiii.... ca venii vorba de jucarele , am reusit sa-mi iau si io o consola de tavan ca nisano-renaultul meu sta prost de tot la capitolul buzunarase si cutiutze in care sa pui tot felul de prostioare care le cara un om anormal in masina , acu astept sa vina sa vaz cum draq o adaptez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Re: jucariiiiii.... ca venii vorba de jucarele , am reusit sa-mi iau si io o consola de tavan ca nisano-renaultul meu sta prost de tot la capitolul buzunarase si cutiutze in care sa pui tot felul de prostioare care le cara un om anormal in masina , acu astept sa vina sa vaz cum draq o adaptez Cu permisiune ta Gepetto, iti dau eu o idee, cu vreo cateva cuie de rigips autoforante (sau kipling-uri parca le zice), ai rezolvat prb. :h5 :P , sa o stapanesti sanatos, si sa faci si niste poze sa vedem si noi cum arata pe plafon ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Re: jucariiiiii.... ca venii vorba de jucarele , am reusit sa-mi iau si io o consola de tavan ca nisano-renaultul meu sta prost de tot la capitolul buzunarase si cutiutze in care sa pui tot felul de prostioare care le cara un om anormal in masina , acu astept sa vina sa vaz cum draq o adaptez Eu am construit niste suporti pe care i-am prins de suruburile cu care era prinsa oglinda iar in spate de suruburile de la lampa de plafon care oricum a disparut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate