Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau statie E/R

niros05

Postări Recomandate

Doresc sa-mi pun statie pe masina si ma intereseaza adrese cu firme din Bucuresti care le comercializeaza si le monteaza eventual calibreaza. Nu prea ma incinta ideea de a o cumpara si dupa aceea sa vad ca nu merge la capacitate maxima.

Cu multumiri

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
www.gpx.ro

... adicatelea, gepetto si catagsm, confrati de-ai nostri de suferinta :ga ... au improprietarit juma' de forum cu statii si alte acarete d-astea electronice ...

Link spre comentariu

Merci Mugur pentru adresa lui Gepetto.

Am fost si mi-a instalat si mie o statie.

Am statie he,he,he..........! :dr2

Cand ma gandesc ca suntem oameni in toata firea, cu familie , cu copii etc, si ne bucuram de orice punem pe masina ca si un copil de jucaria noua pe care a primit-o. :ga

Noi nu ne mai maturizam odata? Pana cand o sa fim asa?

:ga

Link spre comentariu

Pai asa este bine sa fim copii pina la 50 de ani , sa ne maturizam pe la 60 de ani si sa traim pina la 100 de ani !

Ce daca ai familie nu poti sa dai in mintea copiilor ? :Gr

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

jucariiiiii....

ca venii vorba de jucarele ,

am reusit sa-mi iau si io o consola de tavan ca nisano-renaultul meu sta prost de tot la capitolul buzunarase si cutiutze in care sa pui tot felul de prostioare care le cara un om anormal in masina ,

acu astept sa vina sa vaz cum draq o adaptez

Link spre comentariu

Re: jucariiiiii....

am reusit sa-mi iau si io o consola de tavan ca nisano-renaultul meu sta prost de tot la capitolul buzunarase si cutiutze in care sa pui tot felul de prostioare care le cara un om anormal in masina ,

Cu permisiune ta Gepetto, iti dau eu o idee, cu vreo cateva cuie de rigips autoforante (sau kipling-uri parca le zice), ai rezolvat prb. :h5 :P , sa o stapanesti sanatos, si sa faci si niste poze sa vedem si noi cum arata pe plafon ... :grin:

Link spre comentariu

Re: jucariiiiii....

Eu am construit niste suporti pe care i-am prins de suruburile cu care era prinsa oglinda iar in spate de suruburile de la lampa de plafon care oricum a disparut.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare