Levo Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 :grin: Kitul Suzuki Jimny de la Fujimi, scara 1/24 Exemplarul acesta este modificata conform regulile Eurotrial. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Frumos de tot! Bravo Levo! Eu zic sa pui mai multe din machete pe forum! :1 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Piuuu asta da jucarie :h5 Mi-ar placea sa am si eu una pe birou,daca ai de unde sa procuri da-mi si mie de stire :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Superrrrrr ! Si eu vreau o asa jucarie pentru birou ! Si tot vreau sa ma intalnesc cu tine sa discutam una alta. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Super tare.....da-i dreptaci :grin: Poti sa publici de unde si cum se poate lua kitul ? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Fain de tot - si eu vreau un kit!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Hai Levo apuca-te de asamblat si modificat ca suntem destui clienti :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Vreau si eu unul ca cel de la hobbyX nici acum nu a venit :sr Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai wow, ma bucur ca va place! :grin: multumesc pentru aprecieri!! Kitul l-am luat de pe hobbyx. Cu mine au fost de fiecare data foarte rapizi si corecti, nu stiu Busu4x4 ce a patit. Alt importator nu stiu. Deci kitul este Fujimi, scara 1/24, pe hobbyx in catalog. Se numeste Suzuki Jimny. 55 lei. Eventual se poate gasi si pe ebay, daca ii mai simplu asa. Exista si Vitara (sub numele de Sidekick, insa hobbyx nu are) Atentie! Al meu este modificat. Din kit vine cu roti mai mici, mai joasa si cu niste bucati in plus de care eu nu am avut nevoie :grin: Are si soft top. Pun niste poze de pe net (asa arata facut dupa instructiuni) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Bänuiesc cä dacä il inscri pe Bulgaria costurile sänt si ele 1/24 ! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Päcat de telescoapele älea scurte, nu faci mare lucru cu ele .Pe unde te ai jucat cu el, poate ne intälnim pe Tämpa si le däm drumu la vale!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Eu colectionez 1/18, cänd voi avea timp pun poze.....da nu curänd. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Stiu ca am mai discutat despre asta. Le-am mai comandat o data acum sa vedem ce se intampla. Oricum pana pe 12 sunt in concediu cei de la HobbyX, dar o-m vedea dupa. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Cal mai mic Samurai @Silviu4x4: Am si eu la 1:18 cateva. Sunt super misto! Dar la alt pret.. @Busu4x4: Eu ma refeream la faptul ca nu stiu tu de ce nu ai avut noroc cu ei. Scuze de exprimarea mea proasta. :) http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Superb :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cal mai mic Samurai super tare,vitara este si ea modificata la randul ei??? :h5 :h5 si eu tot caut de mult o vitara sa pun pe birou dar pana acum nu am gasit!Poate ma ajuti si pe mine :h5 suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Hobbyx nu are Vitara/Siderick. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Azi am primit mail de la HobbyX, cerandu-si scuze, nu uitasera de comanda dar cica abia prin noiembrie ar veni Samurai-ele. Asha ca bagati comanda domnilor :h5 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Kitul Vitara/Sidekick se pare in cele din urma ca se numeste Suzuki Escudo. Nu imi aminteam eu corect. Oricum pe ebay am gasit anunturi sub fiecare nume din acestea..sau toate la un loc :) . Iar altundeva nu prea am vazut asaca presupun ca nu se mai fabrica... @adammoga: nici eu nu am macheta Vitara :app http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Ce dragut arata ... Vad ca sunteti multi pasionati pe forum de machete 4x4 ... ce`ar fi o intrunire la care sa facem si expozitie cu aceste "gargarite" ?? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Am comandat si eu acum una bucata Suzeta :banana OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Am comandat si eu Samurake :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai Si eu :h5 Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai e clar... se face transport special pentru noi... or sa se mire oamenii ce e cu pomelnicul asta de comenzi la SAM. Bag si eu o comanda acum. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai imediat si eu, de cand caut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Cal mai mic Samurai bun, comenzi am facut... acu unde gasim simexuri pentru ele :ha: se oferea cineva? TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate