Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cel mai mic Samurai

Levo

Postări Recomandate

Re: Cal mai mic Samurai

Super tare.....da-i dreptaci :grin:

Poti sa publici de unde si cum se poate lua kitul ?

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

wow, ma bucur ca va place! :grin: multumesc pentru aprecieri!!

Kitul l-am luat de pe hobbyx. Cu mine au fost de fiecare data foarte rapizi si corecti, nu stiu Busu4x4 ce a patit. Alt importator nu stiu.

Deci kitul este Fujimi, scara 1/24, pe hobbyx in catalog. Se numeste Suzuki Jimny. 55 lei. Eventual se poate gasi si pe ebay, daca ii mai simplu asa. Exista si Vitara (sub numele de Sidekick, insa hobbyx nu are)

Atentie! Al meu este modificat. Din kit vine cu roti mai mici, mai joasa si cu niste bucati in plus de care eu nu am avut nevoie :grin: Are si soft top.

Pun niste poze de pe net (asa arata facut dupa instructiuni)

Link spre comentariu

Bänuiesc cä dacä il inscri pe Bulgaria costurile sänt si ele 1/24 !

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Päcat de telescoapele älea scurte, nu faci mare lucru cu ele .Pe unde te ai jucat cu el, poate ne intälnim pe Tämpa si le däm drumu la vale!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Eu colectionez 1/18, cänd voi avea timp pun poze.....da nu curänd.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

super tare,vitara este si ea modificata la randul ei??? :h5 :h5 si eu tot caut de mult o vitara sa pun pe birou dar pana acum nu am gasit!Poate ma ajuti si pe mine :h5

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Kitul Vitara/Sidekick se pare in cele din urma ca se numeste Suzuki Escudo. Nu imi aminteam eu corect. Oricum pe ebay am gasit anunturi sub fiecare nume din acestea..sau toate la un loc :) . Iar altundeva nu prea am vazut asaca presupun ca nu se mai fabrica...

@adammoga: nici eu nu am macheta Vitara :app

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare