Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cluj, weekendul viitor.

requin

Postări Recomandate

Are cineva chef sa batem putin fagetul, asa soft, weekendul viitor? As veni eu cu un prieten care are un feronza sa ne dam si noi pe tarlaua putintel :).

Daca vrea cineva sa se bage... Postati cu pofta aici, eu ma bucur de fiecare persoana care e de acord sa vina.

P.S nu sunt un mare expert in offroad deci eu ma gandeam la ceva asa mai lejer ca de incepatori ca sa nu fie cineva nevoit sa ma traga de prin gropi :j :jp1

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cluj, weekendul viitor.

Deci suntem 3 daca totul merge ok, mai vrea cineva? Repet, ceva soft asa de dezmortit telescoapele, nu caut senzatii extreme :)

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu

In weekendul 12-13 parca si soso_bum si adammoga80 au organizat o iesire, langa Floresti. Nu stiu cat de soft se vrea acea iesire si daca este de actualitate, sa daca aliniem stelele, poate putem forma o gasca mai mare. Din cate am inteles eu, era vorba despre 3 masini + eu. Daca ziceti ca si voi sunteti cu 3 masini, poate organizam ceva frumos. Soso, adam, asteptam o veste :banana

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

si iesirea aceea ii pe teava... acuma se proiecteaza ... din cate am inteles se vrea ceva spre hard ca de soft s-au saturat fetele

ramane de vazut .... si stabilim vineri cel tarziu cu maxim de exactitate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare