Catalin.V Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Ca o solutie temporara, pana se aduna banii de OME, ma gandesc ca nu strica niste distantiere de 30mm puse sub arcuri . Vreau sa pun 33'uri pe suspensie stoc si din cate am inteles, ating la flex maxim. A mai facut cineva ? Ma puteti ajuta cu un sfat, cote, material ... ? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Distantiere arcuri y60 Am vazut eu facut pe un Patrol dar mie mi se pare cam inutil fiindca suspensia nu va lucra prea mult (ca originalul) iar pentru a pune roti mai mari mai bine tai din aripi... Se taie de pe punte suportul pe care vine arcul Se sudeaza pe punte un distantier (cati cm vrei tu) Se sudeaza pe distantier suportul pe care vine arcul Mare atentie ca toate treburile astea nu vin perfect drepte imaginati miscarea suspensiei si a arcului inainte de sudare! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Distantiere arcuri y60 flanse arcuri, uite o poza de pe forumu frantuzesc (poti folosi distantiere de dacie) http://img38.imageshack.us/img38/7677/callesarrire.jpg http://img38.imageshack.us/img38/callesarrire.jpg/1/w1632.png Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Septembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Distantiere arcuri y60 flanse arcuri, uite o poza de pe forumu frantuzesc (poti folosi distantiere de dacie) Da, exact la asa ceva ma gandeam . Zici ca se gasesc gata facute pentru Dacia si se poatrivesc pe Trol ? Unde pot gasi asa ceva? Multumesc. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Distantiere arcuri y60 :h5 pai te duci la mazin de piese de Dacie si intrebi de distantoare arcuri de cauciuc, costa 5 lei bucata , e verificata pe Y61 de un amic de-al meu , si o sa pun si eu curand pe Y60 Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate