bigdaddy Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Maine plec la Valcea cu :tr , m-ar interesa daca stiti cum se circula pe cateva din tronsoane: SIBIU - Rm VALCEA -- din septembrie trebuiau sa inceapa lucrarile npe valea Oltului DEVA - SEBES - SIBIU -- sau alternativa : CLUJ - ALBA IULIA - SEBES Multumesc anticipat! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Circulatia pe drumurile patriei Daca deduc bine , din locatia ta banuiesc ca pleci din oradea, Ei bine , oricare varianta ai alege ,singura problema in traseul asta este la iesirea din sebes pe care nu cred ca ai pe unde sa ocolesti, dar daca ajungi la o ora tarzie nu cred sa ai probleme de trafic Drum bun :h5 Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Circulatia pe drumurile patriei Duminica seara am venit din Bucuresti inspre Oradea pe Valea Oltului si am mers bine, fara sa dau de vreun blocaj. A fost ceva aglomeratie. E drept ca am circulat de la 18.00 la 2.00 AM. Drum bun sa ai! Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: Circulatia pe drumurile patriei Multumesc pentru info baieti! off topic - Dirigu' locatia ta e corecta ? Esti pe la Oradea? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Circulatia pe drumurile patriei Multumesc pentru info baieti! off topic - Dirigu' locatia ta e corecta ? Esti pe la Oradea? corect! m-am relocat aici de curand. doar ca stau f prost cu timpul, ca locuri de iesit am vazut ca sunt o gramada pe-aici :h5 Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate