Farfarello Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Prezentam un nou proiect: “Sami” ("frate" cu Kaprun :h5 ) dupa cum l-a botezat proprietarul. Este vorba de un Suzuki Samurai Santana din 1994, inmatriculat. A suferit mici modificari pana-n prezent (Kit OME, bara fata, troliu, proiectoare...etc), dar Ionut s-a hotarat sa ia in serios treaba lucru pentru care : - refacem complet caroseria, care nu arata foarte rau; - sablam sasiul; (masina nu va fi una de show, dar nici nu va participa la extrem, fiind folosita si ca masina de zi cu zi); - body lift 1 inch; - baterie Optima Yellow Top; - protectie HD Spidertrax reductor; - praguri HD; Acestea sunt lucrurile 100 % sigure, restul ... pe parcurs....si dupa cum il cunosc pe Ionut sigur vor apare. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Succes baieti! :h5 Cu siguranta va iesi ceva minunat! :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Felicitari pentru proiect. Speram doar sa nu dureze cit proiectul Kaprun, ca atunci sigur Ionutz uita sa mai conduca, sau ii expira carnetul de conducere :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Unde se intimpla toata actiunea? cine-i "meseriasul" care are grija de masina lui Ionutz? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai super masinuta!!! spor la lucru!!!! :1 :bravo Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Masina a intrat deja in reparatii/modificari la Baia Mare, unde speram ca va fi finalizat si Kaprun saptamana aceasta. Din motive legate strict de regulamentul forumului, "meseriasul" ramane anonim. Timpul de executie depinde in mod direct de oamenii care lucreaza si de ideile care ne mai trec prin cap....si aici d-nul doctor nu duce lipsa. Oricum vrem a facem o treaba buna astfel incat sa nu mai fie necesare interventii majore foarte repede. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Frumos samy...bafta si poze pe parcursul lucrarilor sa pui... :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Salutam, Revenim cu o intrebare. In momentul de fata masina are cutia de transfer normala de 413, urmand sa-i daruim una noua. Nu dorim sa modificam rapoartele in punti, le pastram pe cele normale si echipam masina cu anvelope de 31'. Ce reductor recomandati: 1. 4.9.1 asta insemnand o inbunatatire cu 115% in low si 16% in hi sau 2. 6.5.1 asta insemnand o inbunatatire cu 187% in low si 20% in hi Ionut vrea sa foloseasca masina ca si masina de zi de zi si la iesiri prietenesti (prin paduri/dealuri), fara a intra vreodata in concursuri hard. Asteptam o parere avizata. Multam. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai cu cutia actuala nu face fatza pe teren? sau vrea ceva mai extrem decit a facut pina acum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai cine se supara daca se face reclama la un meserias bun asa cum il consider si eu pe colegul nostru forumis a cui este atelierul ? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Rares, va avea probleme dupa ce va trece pe gumele de 31', cand va simti o lipsa de putere fara upgrade-ul la reductor....eu cred ca tie iti va fi cam frica sa iesi cu noi la "aer curat". Nu vreau sa fiu inteles gresit, sunt prieten cu meseriasul Bogdan, am tot respectul pentru ceea ce face (chiar daca datorita "pasaricilor" uneori nu-mi raspunde la telefon), lucru pentru care Kaprun este la refacere tot la el fara sa mai luam in considerare proiectul pe care il avem in fata. Cine vrea recomandari poate utiliza PM, si astel nu incalcam nici o reglementare. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Deabia astept sa ma ia cu frica :ha: ; problema ii ca nu stiu in ce an ma va lua cu frica? Ca daca merge treba ca si la Kaprun, cred ca Ionutz albeste si isi cumpara alta masina:)) . Oricum, astept sa verificam starea drumurilor forestiere prin Apuseni. Spor la lucru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andre Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai 100% mergi pe 4.9 cu 31,e mai mult decat suficient. Si eu folosesc aceeasi configuratie . Unde inainte foloseam 1-ea pe low acum folosesc a 3 sau chiar si a 4. In principiu pe low in a 5 la 5500 de rotatii am undeva la maxim 50 la ora OFFROAD CLUB SIBIU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Si eu folosesc 4.9 cu 31' la Kaprun, dar am si grupurile modificate cu Yukon. Pe reductor folosesc doar 3,4,5 iar 1 si 2 sunt vise. Alte pareri? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Categoric 4.9 - eu am 6.5 si e prea mult chiar si pentru rotile pe care le am. Mai ales ca o va folosi si pe strada. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Evolutia masinii. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Am ajuns la partea de taiat partile distruse de rugina, inlocuit, izolat, vopsit. Pragurile vor fi reconstruite din tabla de 1.3 mm, si se renunta la ornamentele din plastic care mentin umezeala. Cateva fotografii: Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Keep up the good work :1 Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Septembrie 15, 2009 Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Frumos proiect.....Intrebare: Ce kit de suspensie o sa-i puneti ca sa incapa rotile de 31?...ca am inteles ca la calmini de 5 inch nu prea merg 31. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Masina va avea Calmini HD complet de 3,5 inch, si un body lift de 1 inch. Mutam in fata puntea fata cu 3 cm si merg fara probleme 31. La Kaprun am Calmini HD de 5 inch si am Silverstone 31, cu puntile putin taiate si puntea fata mutata cu 3 cm, si spatiul e imens acum, nu mai ating oricat de mult as incerca sa flexez. Am in schimb jante Dotz survival si flanse, altfel ating putin in arcuri. Incet incet Sami va iesi o masina frumoasa...si o astepata multe surprize. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai :hi Asa-mi place cand vad cate o treaba de asta bine facuta :bravo :happy Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Nu am pierdut vremea...intre timp masina a ajuns la aceasta faza. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Recapituland, cam astea sunt operatiunile facute : - schimbat bara fata care era mult prea grea, mergem pe ceva solid si usor...inca ne certam referitor la forma finala; - sablat si vopsit electrostatic punti si sasiu; - revizie totala punti; - reconstructie reductor, rapoarte 4.9.1 kit complet; - ranforsare reductor Spidertrax HD + bucse poli; - montat Calmini 3.5 inch + 1 inch body lift; - blocant spate ARB + compresor ARB HD; - bucse poli caroserie; - intors jante sablat si vopsit electrostatic galben + anvelope 31'; - Rear Upper Shock Mount Spidertrax pt o cursa mai buna punte spate; - bucsa HD cutie de viteze; Sper ca nu am uitat ceva... Asteptam caroseria care nu a fost facuta la standarul dorit, si se reface. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Super tare lucrarea, tineti-o tot asa :hi Kaprunul a fost deschiderea, acum lucrurile sunt mai usoare cred :bravo Ce ati folosit in locul conductelor originale la alimentare si franare - cele albastre, sau numai le-ati vopsit ? :p SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Noiembrie 5, 2009 Partajează Postat Noiembrie 5, 2009 Re: "Sami" - un nou proiect Suzuki samurai Lucratura serioasa la atelierul lui Bogdan.... :grin: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate