u2_2 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Stie cineva ceva despre ele? In afara de faptul ca-s din Ukraina, cum se prezinta ca fiabilitate? Multam! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Chiar nu stie nimeni despre ele? Am gasit niste BT21, pretul este bun, le-as lua dar as vrea o parere inainte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Pai tot gume sunt, nu ? Acuma mai conteaza ce si cum ? Daca pretul zici ca-i bun... Ce mai astepti ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Io unul nu am auzit de marca asta? Unde se pot afla mai multe amanunte? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Sunt la 280/buc, dar eram in dubiu intre ele si Ranger de la Insa Turbo; am comandat Rangerul la 290/buc, profilul mi s-a parut mai ok pentru ce vreau eu. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Bine bre Florine, dar pe ce le montezi? Sau ne pregatesti o surpriza? :grin: Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA :grin: Am luat un Korando 2.3 benzina din 98, va pregateam o surpriza dar acu' daca m-ai prins, asta e! Las' ca-l udam noi sapt viitoare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Te-am barfit noi aseara, deci nu am facut-o degeaba. Pai atunci te las in pace, dar fa-i totusi un topic de prezentare, pune niste poze sa vada si ochiul nostru o masina mai exotica :grin: . Si nu-i pune AT-uri, ca in iarna asta o sa vezi ca nu fac fata... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Din cate stiu astia fac cauciucuri pentru tractor. Profil simex nu au. Dar de unde le cumperi ? ca sunt ucrainene/ Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Te-am barfit noi aseara, deci nu am facut-o degeaba. Pai atunci te las in pace, dar fa-i totusi un topic de prezentare, pune niste poze sa vada si ochiul nostru o masina mai exotica :grin: . Si nu-i pune AT-uri, ca in iarna asta o sa vezi ca nu fac fata... o sa-i fac, doar ca mai am de lucru un picut la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Din cate stiu astia fac cauciucuri pentru tractor. Profil simex nu au. Dar de unde le cumperi ? ca sunt ucrainene/ Nu am cautat Simexuri, deocamdata nu vreau asta. Mai degraba profilul este spre AT, le gasesti daca dai un google dupa nume. Si fac nu numai de tractoare, ci si de camioane, industriale, etc. Doar ca nu stiam cum se comporta in timp. Le pot cumpara de la un tip, moldovean sau ukrainian, are un service de roti langa Metro din Brasov/ Ghimbav. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Le pot cumpara de la un tip, moldovean sau ukrainian, are un service de roti langa Metro din Brasov/ Ghimbav. Si are cu profil de tractor? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Montate pe un Logan s-au dus in 15.000 km. Pe la 10.000, nu prea mai tineau masina pe drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: Anvelope ROSAVA Le pot cumpara de la un tip, moldovean sau ukrainian, are un service de roti langa Metro din Brasov/ Ghimbav. Si are cu profil de tractor? Asta n-am vazut, daca ar fi avut mi-ar fi aratat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iunie 16, 2010 Partajează Postat Iunie 16, 2010 Re: Anvelope ROSAVA Mai bine, lipsa!! Ieri am facut 2 pene, una am rezolvat-o, avea o pietricica in ea..:ha:, a doua nu cred ca o sa mai pot afla vreodata, stiu doar ca a inceput sa fluiere.. si gata...am sacrificat-o la schimb cu semnalul la telefon..:ha::ha: Iar toate astea se intamplau pe un drum bun, de la Cernatu spre Penteleu, drum pe care am vazut multe dacii cu anvelope fara de profil..:hw LE anvelopele nu au mai mult de 1200 km, adica aprope noi! Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate