Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anvelope ROSAVA

u2_2

Postări Recomandate

Re: Anvelope ROSAVA

Te-am barfit noi aseara, deci nu am facut-o degeaba. Pai atunci te las in pace, dar fa-i totusi un topic de prezentare, pune niste poze sa vada si ochiul nostru o masina mai exotica :grin: . Si nu-i pune AT-uri, ca in iarna asta o sa vezi ca nu fac fata...

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu astia fac cauciucuri pentru tractor. Profil simex nu au. Dar de unde le cumperi ? ca sunt ucrainene/

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Te-am barfit noi aseara, deci nu am facut-o degeaba. Pai atunci te las in pace, dar fa-i totusi un topic de prezentare, pune niste poze sa vada si ochiul nostru o masina mai exotica :grin: . Si nu-i pune AT-uri, ca in iarna asta o sa vezi ca nu fac fata...

o sa-i fac, doar ca mai am de lucru un picut la ea.

Link spre comentariu

Din cate stiu astia fac cauciucuri pentru tractor. Profil simex nu au. Dar de unde le cumperi ? ca sunt ucrainene/

Nu am cautat Simexuri, deocamdata nu vreau asta. Mai degraba profilul este spre AT, le gasesti daca dai un google dupa nume. Si fac nu numai de tractoare, ci si de camioane, industriale, etc. Doar ca nu stiam cum se comporta in timp.

Le pot cumpara de la un tip, moldovean sau ukrainian, are un service de roti langa Metro din Brasov/ Ghimbav.

Link spre comentariu

Le pot cumpara de la un tip, moldovean sau ukrainian, are un service de roti langa Metro din Brasov/ Ghimbav.

Si are cu profil de tractor?

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Mai bine, lipsa!!

Ieri am facut 2 pene, una am rezolvat-o, avea o pietricica in ea..:ha:, a doua nu cred ca o sa mai pot afla vreodata, stiu doar ca a inceput sa fluiere.. si gata...am sacrificat-o la schimb cu semnalul la telefon..:ha::ha:

Iar toate astea se intamplau pe un drum bun, de la Cernatu spre Penteleu, drum pe care am vazut multe dacii cu anvelope fara de profil..:hw

LE anvelopele nu au mai mult de 1200 km, adica aprope noi!

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare