Vizitator RazvanS Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 as vrea sa stiu cate ceva despre fiabilitatea suspensiei pneumatice la Lc 120 prado.. a avut cineva probleme la capitolul asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: suspensie pneumatica LC 120 Nu am personal. Dar la reprezentanta mi-au spus ca mai pica pernele de pe spate ( pe fata nu are nimic pneumatic ). Problema este ca modelul cu pneumatica are si amortizoare cu reglare pe trei pozitii care sunt ff scumpe si se strica repede. In australia am citit pe forum ca recomandau suspensia normala. La noi am vazut ca se importa VIP fara TEMS ceea ce la Nemti nu exista. Salutari, Calinvas http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: suspensie pneumatica LC 120 Eu am si una si alta si am ajuns la 108000km si nu am ce sa le reprosez (au vazut si drumuri destul de grele). Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: suspensie pneumatica LC 120 Conduc de 1 an LC 120 cu TEMS . Auto este 2004 fabricatie. Exte extraordinar sa ai doua masini in una singura, mai ales si prin prisma faptului ca TEMS are si amortizoare cu tarie variabila pe 4 trepte, doua sport - doua comfort. Pe prima treapta de sport e aidoma unei masini gen a4, passat, iar pe treapta 2 de comfort se comporta ca un off road de moda veche permitand o amortizare buna a socurilor dar si un ruliu accentuat. Tems-ul iti da posibilitatea sa ridici puntea spate cu 3 cm fata de normal pana la 60 km/h. Pacat ca nu se permite si rularea cu garda la sol scazuta fata de poz. normala dechat pana la 10 km/h. Tot o fctie. a sus. pneum. este si pastrarea garzii la sol constante. Probabil nu e indicata varianta aceasta pentru off road greu, concursuri, deoarece poate fi mai sensibila si un alt impediment poate fi acela ca nu permite a fi inaltata cu diverse chituri. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: suspensie pneumatica LC 120 Pt un LC120 cu TEMS, ar merge un setup cu niste arcuri+amortiz OME doar pe fata? Ar ridica automat TEMS-ul masina de spate, macar 2-3 cm? Sau ea e in stare sa ridice doar pana la valoarea de fabrica? Ma gandesc ca poate exista un "bug" :) care sa permita asta – sau poate e posibil ca TEMS sa fie re-programata software, in masura in care ii permite hardware-ul.. De ce intreb: - daca as monta niste arcuri OME pe fata (si amortizoare, daca e nevoie) +5cm, dar mai moi un pic - astfel ca, daca pun inca 30-40kg (un troliu), sa se lase spre 3-4cm - iar TEMS ar fi in stare sa ridice 2-3-4cm - as avea si avantajele TEMS, si masina un pic mai ferma pe fata, si mai inalta cu cativa cm, si cu spatiu mai mare - pt gume gen 31-32".. Sau partea de leveling a TEMS nu merge decat pana la o anumita viteza?! ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Septembrie 1, 2013 Partajează Postat Septembrie 1, 2013 Re: suspensie pneumatica LC 120 mai bine schimbi tot si renunti la perne. sau schimbi cu perne de camion si ridici masina "up in the sky". The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate