tdanys Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 ma intereseaza de baieti romani care au deschis parc auto in germania, NU cei care aduc din germania.... poate stii pe cineva...ceva cunostinte si ma puteti ajuta cu vreun contact. sar'na isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 10, 2009 Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Scuza-mi intrebarea, dar :P la ce te ajuta? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? ei na ca doar pt ceo fi.... :grin: pt un deal cu auto deoarece desi e paradoxal au ajuns nemti,polonezi si cehi sa cumpere masini de la noi ca sunt preturi mai bune ca la ei...si asta in special la cele mai noi, cele mai multe luate pe leasing. isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Exista in Stuttgart 2 parcuri detinute de doi romani, unul langa altul. Din pacate, unul dintre ei nu e foarte serios, iar celalalt avea preturi cam mari, dar marfa mult mai buna. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Exista in Stuttgart 2 parcuri detinute de doi romani, unul langa altul. Din pacate, unul dintre ei nu e foarte serios, iar celalalt avea preturi cam mari, dar marfa mult mai buna. ai vreun contact de la ala mai serios?... :grin: isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Din pacate nu, dar ma gandesc cum se numeste "neseriosul" si il gasim pe celalalt dupa adresa, lasa-ma un pic sa-mi aduc aminte...se intampla acum un an... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Exista in Stuttgart 2 parcuri detinute de doi romani, unul langa altul. Din pacate, unul dintre ei nu e foarte serios, iar celalalt avea preturi cam mari, dar marfa mult mai buna. ..... exact de asta te-am intrebat si eu . O sa scobesc dupa un nr al unui romans, Adi, e la Nurenberg, dar avea preturi cam mari. Ca idee, mi-am luat vreo 5 masini (pana acum :grin: ) din germanica, dar numai de la nemtzi - serios daca il chema abdul sau ivan , chiar daca avea super preturi, ii dadeam pace. Singura data am sunat la Arapoglu, (asa ii cheam pe propritari..)mi-au placut oamenii, - care nu rau nemti, si m-am dus sa-i vizitez; erau o corcitura de greci cu mecedoneni, dar au fost ok. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Septembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? mersi de ajutor....sa vedem poate gasim ceva :h5 isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator wolff Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? In Nurnberg este domnul Aron Stoica chiar vis-a-vis de Auto Zimmerman. Firma se cheama ceva cu "AS Automobile" parca. Caut cartea de vizita si iti dau si numarul de tel. Este foarte amabil si nu are "tepe" la vanzare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Auto Popa in Wurzburg. Dar nu garantez ptr el... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Septembrie 29, 2009 Partajează Postat Septembrie 29, 2009 Re: stiti vreun roman dealer auto in germania? Gaimann automobile,poti sa dai serch pe mobile.deil gasesti acolo cu toate datele de contact,este roman. Mi-am luaat samuraiu de la el,pret corect/masina f buna. Esre in Eslingen,la 5 km de Stuttgart daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate