Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

stiti vreun roman dealer auto in germania?

tdanys

Postări Recomandate

Re: stiti vreun roman dealer auto in germania?

ei na ca doar pt ceo fi.... :grin:

pt un deal cu auto deoarece desi e paradoxal au ajuns nemti,polonezi si cehi sa cumpere masini de la noi ca sunt preturi mai bune ca la ei...si asta in special la cele mai noi, cele mai multe luate pe leasing.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista in Stuttgart 2 parcuri detinute de doi romani, unul langa altul. Din pacate, unul dintre ei nu e foarte serios, iar celalalt avea preturi cam mari, dar marfa mult mai buna.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Exista in Stuttgart 2 parcuri detinute de doi romani, unul langa altul. Din pacate, unul dintre ei nu e foarte serios, iar celalalt avea preturi cam mari, dar marfa mult mai buna.

ai vreun contact de la ala mai serios?... :grin:

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

..... exact de asta te-am intrebat si eu . O sa scobesc dupa un nr al unui romans, Adi, e la Nurenberg, dar avea preturi cam mari. Ca idee, mi-am luat vreo 5 masini (pana acum :grin: ) din germanica, dar numai de la nemtzi - serios daca il chema abdul sau ivan , chiar daca avea super preturi, ii dadeam pace. Singura data am sunat la Arapoglu, (asa ii cheam pe propritari..)mi-au placut oamenii, - care nu rau nemti, si m-am dus sa-i vizitez; erau o corcitura de greci cu mecedoneni, dar au fost ok.

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Vizitator wolff

In Nurnberg este domnul Aron Stoica chiar vis-a-vis de Auto Zimmerman. Firma se cheama ceva cu "AS Automobile" parca. Caut cartea de vizita si iti dau si numarul de tel. Este foarte amabil si nu are "tepe" la vanzare.

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Gaimann automobile,poti sa dai serch pe mobile.deil gasesti acolo cu toate datele de contact,este roman.

Mi-am luaat samuraiu de la el,pret corect/masina f buna.

Esre in Eslingen,la 5 km de Stuttgart

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare