Flo123123 Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Tot Insa Turbo Ranger vreau sa iau si eu (205/70 R15), imi par solutia de compromis asfalt/off road. Cine le foloseste si a avut diverse experiente cu ele, poate sa dea mai multe detalii: noroi, piatra, zapada? Oare 215/75 R15 intra fara sa frece undeva si fara sa afecteze transmisia? Eu zic ca nu intra pe varianta stoc, vor lovi, cred ca in bara fatza sigur. Vezi pozele cu 205/70/15 resapate si vei vedea ca nu e largime, de loc Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Tot Insa Turbo Ranger vreau sa iau si eu (205/70 R15), imi par solutia de compromis asfalt/off road. Oare 215/75 R15 intra fara sa frece undeva si fara sa afecteze transmisia? Poti sa pui un link sa vad si eu profilul? Gogu' nu m-a ajutat prea mult. Daca pui cauciucuri mai mari o sa uzezi mai mult transmisia, asta e clar. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Tot Insa Turbo Ranger vreau sa iau si eu (205/70 R15), imi par solutia de compromis asfalt/off road. Oare 215/75 R15 intra fara sa frece undeva si fara sa afecteze transmisia? Poti sa pui un link sa vad si eu profilul? Gogu' nu m-a ajutat prea mult. Daca pui cauciucuri mai mari o sa uzezi mai mult transmisia, asta e clar. Iata linkul http://www.insaturbo.com/index.php?opti ... 05&lang=en LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Interesant profilul :) Aduce cineva in Romania asa ceva si daca da, la ce bani? Later edit: vad ca firma INSA nici macar nu e pomenita pe tyretest.com Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Sunt aduse de Delta Nustiucum si costa ~260 RON cu TVA, arata bine dupa cum am vazut eu. Am mai vazut o varianta MT (astea ar fi AT) si acum studiez pe care sa o aleg. Mi-e teama sa nu fi nasoale pe sosea MT-urile...sau pe zapada... Adica ma intereseaza daca e diferenta mare in noroi intre Ranger si Sahara (respectiv BFG AT si MT, ca sunt aceleasi profile). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu MT-urile pe sosea nu sint cea mai buna alegere. Sint foarte zgomotoase peste 80 la ora (pentru Jimny viteza asta ar trebui sa fie ok) si se uzeaza mai repede. Daca folosesti masina mult pe off-road, atunci ia MT, altfel AT. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Stii si tu cum e, pana la locul faptei TREBUIE sa faci 200-300 km pe sosea, din Bucuresti. Si ajuns la locul faptei nu se stie ce gasesti, poate mai mult uscat, piatra...dar chiar si 10m de noroi in padure iti pun capac... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu Nu zice nimeni nimic de Insa Turbo Dakar. Cred ca maine imi iau o pereche. Sunt totusi ingrijorat de comportamentul pe asfat... Or fi chiar asa nasoale, sa dai in toate gardurile daca esti incaltat cu ele? Ca totusi Jimny dupa cum e construit, oricum nu te trage sa faci curse cu el. Asta e problema, 2-300 km pana la noroi! O fi asa mare diferenta in teren fata de Ranger (AT)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu uite cum am facut eu.... am luat direct simex ( de la Insa Turbo) pentru ca - mergi tu asa linistit la o plimbare prin padure sau pe unde mergi....si apoi dai de un noroi...ce faci te intorci? oricum zic ca ai nevoie de ceva crampoane si daca e uscat, daca urci o ravena? Eu am un Jimny stock si cauciucuri simex 205/70/r15 si sunt la limita...sper sa le pastrez ca trec milimetric de bara fatza la viraje maxime Mai mult mai dai si o gramada de bani pe niste cauciucuri noi...asa niste reesapate simex 300 ron bucata.....nu te doare sufletul .... parerea mea! :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Primele impresii despre Jimny-ul meu cata zapada va fi? oricum mt sa at nu pot rama in zapada...si dupa zapada vine noroi nu si atunci ce faci? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate