Vizitator cipi65 Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Sunt in cautatea unui model de Garmin handheld pe care sa pot pune harta ROAD. Am gasit cateva modele ( seriile OREGON DAKOTA ) dar nu sunt sigur daca sunt compatibile. Daca cineva a testat sunt interesat de rezultate. Cu stima Ciprian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 11, 2009 Partajează Postat Septembrie 11, 2009 Re: Garmin handheld Buna ziua si tie Ciprian. Poate treci si matale pe la sectiunea cu Reglamentul forumul ca sa mai vazi cum sta treaba pe la noi. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cipi65 Postat Septembrie 12, 2009 Partajează Postat Septembrie 12, 2009 Re: Garmin handheld Buna ziua, Sunt cam contrariat de raspuns. Am citit regulamentul si nu stiu daca am facut vreo neregula. Oricum daca cineva a testat pe un model de Garmin handheld harta ROAD sunt in continuare interesat de rezultate. Cu multumiri, Ciprian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Garmin handheld Pai ca si nereguli: necompletarea locatiei la Profil utilizator si faptul ca fiecare utilizator trebuie sa isi faca o prezentare la prezentarea membrilor. Asta odata si ca raspuns la intrebarea ta: Modelul pe care noi il folosim este aici: Garmin 60 CSx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Garmin handheld Salut, eu folosesc de la Garmin un Oregon 400T pe care am pus si ROAD. Merge, daca asta vrei sa stii. :grin: Pune-mi te rog niste intrebari punctuale ca nu am timp sa-i fac o prezentare comerciala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: Garmin handheld Buna ziua, Sunt cam contrariat de raspuns. Am citit regulamentul si nu stiu daca am facut vreo neregula. Oricum daca cineva a testat pe un model de Garmin handheld harta ROAD sunt in continuare interesat de rezultate. Cu multumiri, Ciprian Cu multumiri si noi daca completezi rubrica din desen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate